![]() |
Cevap: BURSASPOR
Gerçek BURSASPOR'luları bekliyoruz
Her türlü cefaya, başarısızlığa karşı... Sadece sevdasının peşinde olan... Kentinin takımını tutan sevdalı yürekleriyle... Bursaspor Taraftarları 23 Aralık Salı günü saat 19.30'da Kent Meydanı'nda toplanma kararı almıştır. Toplanmanın nedeni ise göreve geldikleri günden itibaren Bursaspor'a hiç bir katkı koyamayan, trilyonların hesabını veremeyen yönetim kuruluna karşı tepkisini gür bir ses ile dillendirmektir. Bu organizasyona grup gözetmeksizin ve her bireyin, Bursaspor'un geleceği için orada bulunup, medeni bir şekilde kulübün yanlış ve kötü yönetilmesine tepki vermek isteyen tüm Bursasporlular davetlidir. Biz bir bütünüz. Her engeli geçeriz. Ayrılsakta beraberiz! Daha çok kesime ulaşmak için etkinliğe Facebook'ta da katılım gösterelim. [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=49946543244[/url] |
Cevap: TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİV
[QUOTE=tatanga_senol;135636]merhaba arkadaşlar ben sakaryaspor taraftarıyım sivas bizim her zaman kardeş takımımızdır bu siteye üye oldum olduğumada memnunum sizleride bizim sitemize beklerim
[url]www.tatangalar.com[/url] IIII [url]www.liselitatangalar.com[/url][/QUOTE] gardas siteye üye oldumda bize ait bi sayfa acasanız i olurdu.... basarılar:D:D |
selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum şampiyonluk yolunda başarılar dilerim bütün anadolu arkanızda
|
[QUOTE=yesilpoyraz;509574]selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum şampiyonluk yolunda başarılar dilerim bütün anadolu arkanızda[/QUOTE]
bende bursanın kalan bütün maçlarını kazanıp gs.fb ve ts yi geçmesini çok istiyorum..inşallah ligi 3. sırada bitirirsiniz.bütün maçlarınızı alırsanız kesinlikle 3. olacağınıza inanıyorum. |
Bursasporlu arkadaşlar inşallah lig 3. bitirirsiniz.
|
gönül isterdi geçen haftada bjk yi yenip hem kendi hedefimize yaklaşalım hem sizi şampiyonluk yolunda rahatlatalım ama olmadı neyse siz yine şampiyon olacaksınız bizde 3. veya 4. oluruz
|
İŞALLAH İSTEDİĞİNİZ YERLERDE SİZDE OLURSUNUZ BURSALI ARKADAŞLAR.BAŞARILAR CANI GÖNÜLDEN.
|
Bölüm Bursaspor bölümü ama ilk sayfada neden Sakaryaspor var.
|
[QUOTE=LosTie58;509667]Bölüm Bursaspor bölümü ama ilk sayfada neden Sakaryaspor var.[/QUOTE]
Bende anlamadım bu sene Sivas şampiyon Bursa UEFAYA seneye de Bursa Sivas şampiyonlar ligine haydi bakalım İstanbul bekle bizi Anadolu geliyor...:) |
Herkese merhaba. Sivas'a selamlar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:46. |