![]() |
--->: SERBEST KÜRSÜ
[COLOR="DarkRed"][B]Her aLanda etiket oLduk biz TÜRKİ CUMHURİYETİ'ne Yazık VaLLa Yazık Ne TutkunLuk Ne BütünLük Ne BirLik Ne Dayanışma Ne HemşericiLik Ruhu Her Şeyi Çok daha iyi anLıyorum; Babamın sene 78'den 92'e kadar 200 Sivas'Lı Çalıştırıp İstihdam veripte Hemşericilik ruhundan neden koptuğunu (Koparıldığını)çok daha iyi anLamaktayım..92'den sonra herkes yoLuna neden dediğini geçde oLsa anLadım..ve 92'den sonra Başta karadeniz ve diğer iLLerdeki istihdamı bünyesine kattığını...[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]OnLarca YüzLerce Dostum OLana kadar Düğüne gider gibi kör kurşuna uğrunda yatan bir tane dostum oLsun..[/B][/COLOR] |
-->: --->: -->: Serberst Kürsü
[QUOTE=puar;313236]Bundan sonra 6 değil 5 vekil kaldı...vekil sayımızda 5 e düştü :([/QUOTE]
[B]şimdi gönderdiklerimiz gibi ha 5 olmuş ha 550 olumş çok mu şey farkeder sanki...[/B] |
-->: SERBEST KÜRSÜ
oh be 1 hafta formdan uzaklaştırdılar ama çok şükür bitti
|
Özelikle kırsal kesimde nufus azalması çok...mesela bizim köyde 80 hane var 20 yıl once en az 75 i dolu iken şu anda sadece 6 hanede 15 20 kişi var malasef...
5--6 orası siyasi konu ben anlamam siyasetten...görünen şu ki. Bu göçü önlemek için hiçbirşeyin yapılmaması. |
SERBEST KÜRSÜ
[QUOTE=puar;313263]Özelikle kırsal kesimde nufus azalması çok...mesela bizim köyde 80 hane var 20 yıl once en az 75 i dolu iken şu anda sadece 6 hanede 15 20 kişi var malasef...
5--6 orası siyasi konu ben anlamam siyasetten...görünen şu ki. Bu göçü önlemek için hiçbirşeyin yapılmaması.[/QUOTE] [COLOR="RoyalBlue"]Geçen gün merak ettim ve [B][url]www.tbmm.gov.tr[/url][/B] 'ye girdim. Sivas milletvekillerinin verdikleri önerge, kanun teklifi falan ne durumda diye inceleme yaptım. İçlerinden sadece Muhsin Bey'in çok aktif olduğunu diğerlerinin ise 1 yada 2 çalışma yaptıklarını (hatta bazıları sadece 1 kanun için sadece imza atmışlar)şaşkınlıkla gördüm.[/COLOR] [B]Onların bu üstün çalışma şevkleri Sivasımız için beni çok ama çok heyecanlandırdı...[/B] :confused: :mad: |
Benim anlamadğım günün 24 saati nerd bu vekiller...diyecem o başörtü kanunu filan için ilgileniyor odaa yok...kayıplarda hepsi... kims kimseye kızmaya hakkı yok biz sectik biz katlanırız.
|
-->: SERBEST KÜRSÜ
[QUOTE=Dağcı;313750][COLOR="RoyalBlue"]Geçen gün merak ettim ve [B][url]www.tbmm.gov.tr[/url][/B] 'ye girdim. Sivas milletvekillerinin verdikleri önerge, kanun teklifi falan ne durumda diye inceleme yaptım. İçlerinden sadece Muhsin Bey'in çok aktif olduğunu diğerlerinin ise 1 yada 2 çalışma yaptıklarını (hatta bazıları sadece 1 kanun için sadece imza atmışlar)şaşkınlıkla gördüm.[/COLOR]
[B]Onların bu üstün çalışma şevkleri Sivasımız için beni çok ama çok heyecanlandırdı...[/B] :confused: :mad:[/QUOTE] Yapmış oldun tespit yerinde bir tespit sanmasınlarki bize oy verenler bizim ne yaptığımızı bilmiyorlar tam tersi şimdi attıkları adımları dahi biliyoruz hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır bu günün yarınıda var bir daha oy istemeye geleceksiniz işte o zaman bizim tepkimiz çok ağır olacaktır dağcı kardeşim Araştırmaların için size çok teşekkür ederim[COLOR="Red"] ER MEYDANININ SAHTE KABADAYILARI[/COLOR] |
--->: -->: SERBEST KÜRSÜ
[QUOTE=altuntas58;313756]Yapmış oldun tespit yerinde bir tespit sanmasınlarki bize oy verenler bizim ne yaptığımızı bilmiyorlar tam tersi şimdi attıkları adımları dahi biliyoruz hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır bu günün yarınıda var bir daha oy istemeye geleceksiniz işte o zaman bizim tepkimiz çok ağır olacaktır dağcı kardeşim Araştırmaların için size çok teşekkür ederim[COLOR="Red"] ER MEYDANININ SAHTE KABADAYILARI[/COLOR][/QUOTE]
ab ne yapabiliriz yine secimler olacak 2 ay onceden milleti havaya sokacaklar ya x partiye yada y partiye oyvereceksiniz diye...yine değişmeyecek.. şunuda göz ardı etmim Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor. |
--->: -->: SERBEST KÜRSÜ
[QUOTE=puar;313761]Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor.[/QUOTE]
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.... ayıbımızla oturalım...bende dahil... |
-->: --->: -->: SERBEST KÜRSÜ
[QUOTE=puar;313761] Muhsin bey aldığı oyun hakkını her zamanki gibi yine veriyor.[/QUOTE]
[B] ne muhsin ne malik ne hamza ne de diğerleri... hepsi boş çıktı...görevlerini yapsalardı ne dikimevi ne dmo kapanırdı..veselam..eğri oturup doğru konuşmalı..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21. |