![]() |
Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
Arklar konya erdal kilicarslan ve emre toramanla fesh karari almislar.yani oyuncular serbest . Sizce bu oyuncular is yapmaz mi? Ozellikle erdal
|
yönetim duy sesimizi gün boyu f5 yapıp transfer bölümüne bakmaktan usandık artık :D anlık en az 100 kişi görüntülüyor
|
tek bir önerim var bu beceriksiz yönetimin değişmesi,başka şansımız yok.
|
[QUOTE=cügo58;679289]Arklar konya erdal kilicarslan ve emre toramanla fesh karari almislar.yani oyuncular serbest . Sizce bu oyuncular is yapmaz mi? Ozellikle erdal[/QUOTE]
Hocam bu tip futbolcuları takıma doldurdukları için bu durumlara düştü takımımız .İnşallah bir daha böyle bank asya topçularını almayız. |
Yönetim transferleri nasıl gizli tutuyorsa, Hayalcafe gibi sitemizin araştırmacı gazetecisi bile haber alamıyor. Adam resmen sırra kadem bastı.:D
|
Cevap: Doğa Sivas yolunda!
[QUOTE=ethembey;679217]Doğa Sivas yolunda!
(SPORX ÖZEL HABER) [IMG]http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/doga-kaya35.jpg[/IMG] [B]Rıza Çalımbay [/B]ile eski talebesi [B]Doğa Kaya'nın [/B]yeniden aynı takımda buluşması gündemde. Aralık 2010 Perşembe - 13:19 Sporx.com Haber: Hilmi SEVER Eskişehirspor'un başarılı futbolcularından olan Doğa Kaya'nın Sivasspor'a transfer olabileceği öğrenildi. Bu sezon Eskişehirspor'da gerek sakatlığı gerekse de başka nedenlerden ötürü beklenen yararı sağlayamayan Doğa'nın, Eskişehirspor'da birlikte çalıştığı Rıza Çalımbay'ın takımı Sivasspor'a transferi gündemde. Bu transferin kısa bir süreye kadar netleşmesi bekleniyor. Bu sezon toplam 12 maçta forma giyen ve 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Doğa, toplam 744 dakika sahada kaldı. Rıza Çalımbay döneminde ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki oyuncu, orta sahadaki çalışkanlığı ve paslarıyla dikkat çekiyor. KAYNAK : Sporx.com[/QUOTE] [B][I][U]“Doğa, listede yok ama istersek alırız”[/U][/I][/B] [B]Dün bir internet sitesinde çıkan “ Eskişehirspor'lu Doğa Kaya Sivasspor'a doğru “ şeklindeki bir haber anında Sivasspor yönetimince yalanlandı. Konuyla ilgili bilgi veren bir üst düzey Sivasspor yöneticisi “ Bizim Eskişehirli Doğa Kaya ile ilgimiz yok. Ancak eğer Rıza hoca isterse onu da alırız” dedi.[/B] |
[B]
Kayseri ve yönetımını tebrik ediyorum...! Adamlar her sezon 7 8 tane futbolcu gönderıyorlar ve bı okadarda futbolcu alıyorlar ve her yaptıkları transfer tutuyor adamların helal olsun yönetımlerıne. Bizimkıler tum balili bılıca muratı gönderdı kümeye oynadı ve yerıne 2 sezondur futbolcu alınmıyor.yönetımı hala çözemedım.sedat saido ceyhun a verılen parayla adam gıbı bır futbolcu alınsa suan boyle olunmazdı..ceyhuna 750.000 euro para verdıler.saido sedat vss de hariçç yazık gıden paralara. İbrahim şahin 2 sezondur ne yaptı hiç bişeyy...!!! akıllanmadılar geçen seneden bu sene gene aynı yoldalar.bu Ligden düşücek 3 takım varsa onlardan bırıde SİVASSPOR dur. artık bızı bu dusuncelere getırdıler yaa daha bırsey soylemıcem.....[/B] |
[QUOTE=fatih585858;679328]Hocam bu tip futbolcuları takıma doldurdukları için bu durumlara düştü takımımız .İnşallah bir daha böyle bank asya topçularını almayız.[/QUOTE]
Arkadas biliyorum zaten Transfer hatalarindan bu duruma düstük ama erdal gercekten yetenekli bir oyuncu hem genc hem beles yani onu alirsak fazla zararimiz olmazki. Tutmazsa gönderirsin ama ben eminimki tutar. |
Bu yönetim bu ARA TRANSFERDEDE bizi gene hayali sukuta ugratacak gecen sene gibi.5 Ocak´dan itibaren bunu hep birlikde görecegiz.Takimi güclü kilmak istiyorlar,öbür tarafdan paraya kiyamiyorlar.Iste bu konuda celiski icindeler.Paraya kiyamamalari bizi M.Yildiz gibi oyunculara mahkum ediyor.17 haftada attigi gol sayisini konusmaya bile gerek yok.Hersey ortada.Sivas´li taraftar yeni yüzler ve basarili oyuncular görmek istiyor.
|
[QUOTE=cügo58;679289]Arklar konya erdal kilicarslan ve emre toramanla fesh karari almislar.yani oyuncular serbest . Sizce bu oyuncular is yapmaz mi? Ozellikle erdal[/QUOTE]
Sevgili arkadaşlar, Konyaspor düşme potasında bizden daha kötü durumda iken işine yaramayan verim alamadığı oyuncuları bırakıyor.. Randıman alamadım diyor, Kurtulma mücadelesi veren Sivasspora altımızdaki takımın kovduğu adamları kurtarıcı olabilirmi diye görüş belirtiliyor bu kadar da olmaz arkadaşlar biraz mantıklı ayakları yere basan yorumlar yaparsak daha sağlıklı olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03. |