SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30829)

cügo58 31.12.2010 15:10

Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin

[QUOTE=eskibektaşlı;679411]Sevgili arkadaşlar,
Konyaspor düşme potasında bizden daha kötü durumda iken işine yaramayan verim alamadığı oyuncuları bırakıyor.. Randıman alamadım diyor,
Kurtulma mücadelesi veren Sivasspora altımızdaki takımın kovduğu adamları kurtarıcı olabilirmi diye görüş belirtiliyor bu kadar da olmaz arkadaşlar biraz mantıklı ayakları yere basan yorumlar yaparsak daha sağlıklı olur[/QUOTE]

Arkadas sen erdali taniyormusun?
Bu sitede herkes kafasina göre ,tanimadigi oyuncu hakkinda bile yorum yapiyor.
Bank asya ligindekilerin hepsi bizim altimizda degilmi ? Peki pedriel niye bizde is yapiyor ?
Birakin arkadaslar su Takima Göre siniflandirmayi.
1. 2. Lig. Fark etmez önemli olan oyuncunun yetenekli olmasidir.

Birde genel olarak bisey soylemek istiyorum.
Lutfen herkes yorum yapmadan once kendine bilgi edinsinki tartisma yüksek seviyede devam etsin.
Oyle konyada is yapmadi bizde niYe yapsin demeyli olmaz.
Kendisiyle veya oyun tarzinda bildigin zaaflari varsa lütfen anlatki bizde bilelim.

Onemli olan Sey nerede oynadigi ve nereli oldugu degil onemli olan Nasil oynadigi ve sivasimizi öne tasimasi.

Saygilarla

eskibektaşlı 31.12.2010 17:10

[QUOTE=cügo58;679414]Arkadas sen erdali taniyormusun?
Bu sitede herkes kafasina göre ,tanimadigi oyuncu hakkinda bile yorum yapiyor.
Bank asya ligindekilerin hepsi bizim altimizda degilmi ? Peki pedriel niye bizde is yapiyor ?
Birakin arkadaslar su Takima Göre siniflandirmayi.
1. 2. Lig. Fark etmez önemli olan oyuncunun yetenekli olmasidir.

Birde genel olarak bisey soylemek istiyorum.
Lutfen herkes yorum yapmadan once kendine bilgi edinsinki tartisma yüksek seviyede devam etsin.
Oyle konyada is yapmadi bizde niYe yapsin demeyli olmaz.
Kendisiyle veya oyun tarzinda bildigin zaaflari varsa lütfen anlatki bizde bilelim.

Onemli olan Sey nerede oynadigi ve nereli oldugu degil onemli olan Nasil oynadigi ve sivasimizi öne tasimasi.

Saygilarla[/QUOTE]

1965 den bu yana ligleri ve 1970 den buyana da Sivassporumu takip ediyorum
az buçuk kendi çapımda futbolda oynadım, Göztepe kaptanı rahmetli Gürsel Aksel ve Altınordulu Muzaffer de hocalarımdı yani futbola yabancı değilim,

Şimdi Erdal ın iyi meziyetleri var ise Konyaspor yönetimi,teknik adamı görmüyormuydu hele hele ateş çemberindeyken meziyeti olan oyuncuyu neden bıraksın ?

O zaman Rıza hoca Sedat Yeşilkaya yı,Saido yu,İ.Şahin i neden bırakma gereği duyduysa Konyasporda Erdal ı benzer gerekçeyle bıraktı, ''oyunuyla bana katkısı olmuyor'' dedi.

Benim bakış açım böyle tabii ki sizinde öyle yapacak birşey yok, zaten Sivas
artıklar çöplüğü olmuş inşallah almazlar düşüncesindeyim.

cügo58 31.12.2010 17:37

[QUOTE=eskibektaşlı;679434]1965 den bu yana ligleri ve 1970 den buyana da Sivassporumu takip ediyorum
az buçuk kendi çapımda futbolda oynadım, Göztepe kaptanı rahmetli Gürsel Aksel ve Altınordulu Muzaffer de hocalarımdı yani futbola yabancı değilim,

Şimdi Erdal ın iyi meziyetleri var ise Konyaspor yönetimi,teknik adamı görmüyormuydu hele hele ateş çemberindeyken meziyeti olan oyuncuyu neden bıraksın ?

O zaman Rıza hoca Sedat Yeşilkaya yı,Saido yu,İ.Şahin i neden bırakma gereği duyduysa Konyasporda Erdal ı benzer gerekçeyle bıraktı, ''oyunuyla bana katkısı olmuyor'' dedi.

Benim bakış açım böyle tabii ki sizinde öyle yapacak birşey yok, zaten Sivas
artıklar çöplüğü olmuş inşallah almazlar düşüncesindeyim.[/QUOTE]

tabiki herkesin Bakis acisi baska karsilikli saygi gostermeliyiz

ama ben yinede faydali olcana inaniyom.
Adam almanyanin u15- u20 takimlarinda oYnadigi zaman 41 gol atmis ve bu alanda rekoru elinde tutuyor alman federasyonunda üstelik Bayern munihin alt yapisinda yetisti. Ben almanyada oldum icin takip ettim.

Belki ziya doganin oyun taktigine uymadi icin birakti.
Yinede herkesin gorusune saygim var kardes.

Çılgın Türk 31.12.2010 17:41

[B]FUTBOL / SİVASSPOR’DA SICAK GELİŞME[/B]
HABER MERKEZİ - 01.01.2011
Sivasspor rotasını Tunus ve Polonya’ya çevirdi.
İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak.
Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyle]di.

ENERAMO YİĞİDO OLACAK
Polonyalı Kamil Grosicki ile ilgili görüşmeler sürerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Tunuslu Eneramo’da Sivaspor’un gündeminde.
Tunus’ta Esperanca takımında oynayan 24 yaşındaki Michael Enaramo Sivasspor’un gol bölgelerindeki sıkıntısını gidermiş olacak. Sivasspor Yönetimi Enaromu ile ilgili olarak resmi teklifte bulundu.
PAZARTESİ BOMBALAR PATLAYACAK
İkinci yarı için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da yeni transferle ilgili Pazartesi günü isimler açıklanacak. Polonyalı Kamil Grosicki ve Tunuslu Michael Enaromu’nun yanı sıra bir yabancı ve 2 yerli futbolcu daha Sivasspor forması ile buluşacak

kaynak: [url]http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&ssec=futbol&isec=12879[/url]

Ben baslik acamiyorum isteyen bu haberi alip baslik acabilir..

Respect58 31.12.2010 17:47

[QUOTE=Çılgın Türk;679443][B]FUTBOL / SİVASSPOR’DA SICAK GELİŞME[/B]
HABER MERKEZİ - 01.01.2011
Sivasspor rotasını Tunus ve Polonya’ya çevirdi.
İkinci yarı hazırlıklarını Side’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde sürdüren Sivasspor’da transferlerin isimleri Pazartesi gününden itibaren belirlenmeye başlayacak.
Bir süre önce Varşova’ya giderek Polonyalı Grosicki ile görüşen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Kamil Grosicki’den vazgeçmediklerini ve ikinci bir teklifte bulunduklarını söyle]di.

ENERAMO YİĞİDO OLACAK
Polonyalı Kamil Grosicki ile ilgili görüşmeler sürerken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda Tunuslu Eneramo’da Sivaspor’un gündeminde.
Tunus’ta Esperanca takımında oynayan 24 yaşındaki Michael Enaramo Sivasspor’un gol bölgelerindeki sıkıntısını gidermiş olacak. Sivasspor Yönetimi Enaromu ile ilgili olarak resmi teklifte bulundu.
PAZARTESİ BOMBALAR PATLAYACAK
İkinci yarı için transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Sivasspor’da yeni transferle ilgili Pazartesi günü isimler açıklanacak. Polonyalı Kamil Grosicki ve Tunuslu Michael Enaromu’nun yanı sıra bir yabancı ve 2 yerli futbolcu daha Sivasspor forması ile buluşacak

kaynak: [url]http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&ssec=futbol&isec=12879[/url]

Ben baslik acamiyorum isteyen bu haberi alip baslik acabilir..[/QUOTE]

[B]Eneramo ve Grosicki Allah'ım yoksa hayaller gerçekmi oluyor :D:D:D[/B]

s_mayster 31.12.2010 17:54

[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;679444][B]Eneramo ve Grosicki Allah'ım yoksa hayaller gerçekmi oluyor :D:D:D[/B][/QUOTE]

inşallahhhhhh... ama fazla kendimizi kaptırmayalım... hevesimiz kursağımızda kalmasın.. çünki bu seferde kalırsa eminim bi daha nefes alamaz hale geliriz :D :D

Çılgın Türk 31.12.2010 18:14

yav o kadar arastirma yapiyorum haber bulmak icin bulunca siteye ekliyorum bi allahin kulu tsk butonuna basmiyor :D
artik haber falan eklemiyecegim siteye.
herkese mutlu yillar.

58temha 31.12.2010 22:04

[QUOTE]yav o kadar arastirma yapiyorum haber bulmak icin bulunca siteye ekliyorum bi allahin kulu tsk butonuna basmiyor:D
herkese mutlu yillar.[/QUOTE] Arkadaş Bendede Aynı (Tabi Bu İşin Şakası ) Eneramoya 3 Yıldır Takip Ediyorum Kaliteli Fırsatçı Ve Topu Kaybettikten Sonra Kendini Yere Atabilen Bir Huyu Var Rıza Hocaya Güvenim Sonsuz Bu Alışkanlığı Durdurur Eneramo Nun Bir Diğer Özelliği İse Dayanıklı Olması Ve Üstelik Bizim Gözümüzde Büyüttüğümüz Kadirdende Genç :D

sebasteia 31.12.2010 22:13

[QUOTE=Çılgın Türk;679453]yav o kadar arastirma yapiyorum haber bulmak icin bulunca siteye ekliyorum bi allahin kulu tsk butonuna basmiyor :D
herkese mutlu yillar.[/QUOTE]

verdim şukunu ;)

Çılgın Türk 04.01.2011 00:58

[B]IBB[/B]: Gökhan Ünal
[B]Kayserispor[/B]: Emir Kujovic, Nordin Amrabat
[B]BJK[/B]: Manuel Fernandes, Simao, Hugo Almeida
[B]Konyaspor[/B]: Barbaros Barut, Mariusz Pawelek
[B]Antalyaspor:[/B] Ibrahim Dagasan, Mehmet Yilmaz
[B]TS[/B]: Pawel Brozek,Piotr Brozek, Mehmet Çakır
[B]Bucaspor:[/B] Zurita, Pavel Londak