![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=Shan58;454442]Sağol dostum.
TS'yle her ne kadar geçmişte üzücü olaylar olmuş olsada, en büyük desteği TS'li arkadaşlar veriyorlar. Bencede inşallah yönetim hata yapıp göndermez.[/QUOTE] tabi canım en büyük desteği trabzonlular veriyor girde bak ajansspora ligtv ye diğer spor sitelerine hakkımızda en olumsuz yorumları kimler yapıyor en çok sivas düşmanlığını kimler yapıyor adamlar sitemize girip iki kelmie yazdımmı hemen yağlarımız eriyor dostluk mesajları yazıyoruz. size yüz defa dedik trabzondan dost most olmaz diye. adamlar bizi anadoluda kendilerine rakip görüyor bu yüzden başta bizi ve kayseriyi sevmiyorlar. anti-trabzon |
BU HABERI DUYUNCA GÖZÜMDEN YAS GELDI,
SAMPIYONLUGA OYANAYAN BIR TAKIM EN IYI FUTBOLCUSUNU SATARMI BÖYLE BIR SEY OLAMAZ YA MEHMETIN YERI HIC BIR FUTBOLCUYLA DOLMAZ. MECNUN BASKAN:SATARSAK TARIH BIZI AFFETMEZ. FIKRET ÜNSAL:50 MIO AVRO VERSELERDE SATMIYORUZ. HANE BU SÖZLER NEREDE KALDI BIR SIVASLI HER ZAMAN SÖYLEDIGI SÖZÜN ARKASINDA DURUR.NEYSE FAZLA SÖZE GEREK YOK MEHMET COK SEVDIGIM BIR INSAN ACABA BIZE KARSO OYNAYINCA TARAFTARIN TEPKISI NE OLCAK ONU MERAK EDIYORUM |
Cevap: fikret ünsaldan açıklama
FIKRETIN ÜNSALIN VE BASKANIMIZIN SÖYLEDI SÖZLERE INANMIORUM ARTIK
|
Mehmet Yıldız hala sivassporun oyuncusu arkadaşlar.Bir anlaşma falan olmadı.Net birşey yok.Bu haber sadece bir tahminden ibaret...
|
Mehmet yıldız kampa götürüldü ama dün akşam ntv de olan spor programına çağrıldığı için dün kampta yoktu.
|
mehmet yıldız bugün kampa katılacağını kendi ağzıyla söyledi dün tv de.
|
Fikret bey fazla konusmasin..
ayni fotomac gibi oda.. Yalan haberler..! |
Madem MEhmet Gitme moduna girdi, e o zaman ne diye çıkpta 50 milyon euroda verse satmayız diyorsunuz.
iyice rezil ettiniz kendinizi, ne kadar acemi olduğunuzu kriz yönetemediğinizi gösterdiniz. Şu işi profesyonelce çözebilseydiniz, insanlarında sinirlerini bozmasaydınız olmuyordu değilmi. |
arkadaşlar artık bu konuyla ilgili her söylenen şeyi konu yapmasak güzel olmazmı her yer m.yıldız konularıyla doldu...
açılmış bir başlığımız var zaten ilgili haberleri oraya yazabiliriz. lütfen herkesten rica ediyorum..yorumlarımız ve düşüncelerde derli toplu ve tek bir yerde olur en azından !!!! |
[QUOTE=own3dripy;454444]Bu arada sivassporlu kardeşler, bu teknik direktörle siz asla büyük takım olamazsınz. Büyük takım olma yolunda kayserispor ilerliyo sivasspor değil! Geçen sene siz şampiyonluğa oynarken teknik direktorunuz televizyona baglanip gs-fb maçı için gönlüm fb nin kazanmasından yana diye açıklama yapiyor. Halbüki sivasspor un menfaatlarına göre o puan cetvelinde bizim kazanmamız sizin şampiyonluk şansını devam ettircekti. bu 1.
2. Takımda gol yükünü çeken adamı başkanınız kapı kapı dolaşıp 3 büyüklere pazarlamaya çalışıyo. büyük takım oyuncusunu takımda tutmaya çalışır(kayseri gibi) Sen şampiyonluğa oynıyosan en büyük adamını sen niye rakip takıma satmaya çalışırsın? Ha para mı lazım? Avrupaya göndermeye çalış (trabzonspor gibi) 3. Beni provokotor ilan etceksiniz benim sivassporlu taraftarlara saygım sonsuz ama yönetiminize ve teknik adamınıza saygım 0. Büyük takım mentalitesi değil bu[/QUOTE] bülent hocayla olmaz tolunayla olur komik bile değil , kayseri yatırım yaptı bu sene ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar görelim bakalım seneye. Bülent hoca fb nin ekmeğini yemiş ve orada asker bülent olmuştur insanların işleriyle , sosyal yaşamları bir birine karıştırılmamalı. Tolunayın,güvenç kurtarın yaptığı açıklamalarıda kamuoyu unutmadı daha,lahanın yapraklarını yerken şapur şupur saplarına geldinizmi meelemeye başlıyorsunuz. 2. maddene katılıyorum özellik basın organlarına röportaj verme,her gün tv lere çıkıp bir biriyle çelişen şeyler klubun imajına zarar veriyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03. |