![]() |
Cevap: Sivas için oy ver
[QUOTE=58ÖREN58;610358]BİRAZ FAZLA SALLIYORSUN SANKI KARDEŞŞŞŞŞŞŞ 30 OY 50 OY 100 OY KANDIRMA INSANLARI[/QUOTE]
bak kardeşim benden 3 tane eksik oy verdin ve bende sana az oyun var dedim diye seni küçük gördüğümü düşünüyorsan senin kendinle ilgili problemlerin var bence. benim derdim rizeli bir oy verirken ben 50 oy vereceğim aradaki uçurum çok çok daha hızlı bir sürede kapanaca. zaten 10 gün kalmış şunun şurasında. aynı şeyi 3 oyu olan arkadaşım da yapsın nat natlarınan arada bir fark kalmasın sivas yazsın yiğido yazsın... derdim zorum bu. bunun adı oy para değil bu. 10 gün sonra bir anlam ifade etmiyor 25 tane mail adresi. benim 25 tane diye senden bir üstünlüğüm yok ama sen 3 tane oyu kullanıp burda laf konuşurken ben 22 kere oy kullanıp fark kapatmaya çalışıyorum. aynı şekilde giresun da sen konuşurken fark açıyor. yine sen mail adresi açmayıp burda laf konuşurken 10 günlük süre doluyor. millete burda ileri geri konuşacağına 10 tane adres alıp oy versen daha makbule geçecek bir iş görmüş olursun [U]senin memleketin[/U] için. ben yozgatlıyım birader ben 25 oy veriyorum sen cek cek konuşup çoklu oy kullanıp çabalayan vatandaşlara çatıyorsun. senin derdin ne? asıl bu halinle sen küçümsetiyorsun işte kendini. |
[QUOTE=58ÖREN58;610358]BİRAZ FAZLA SALLIYORSUN SANKI KARDEŞŞŞŞŞŞŞ 30 OY 50 OY 100 OY KANDIRMA INSANLARI[/QUOTE]
ayrıca inanmıyorsan bana mail adresini ver birader göndereyim sana bütün mail adreslerimin listesini. alındığı tarihlerede nerden bakılıyor ona da sen bakarsın artık. |
[QUOTE=fahr!&yiğido;610408]bak kardeşim benden 3 tane eksik oy verdin ve bende sana az oyun var dedim diye seni küçük gördüğümü düşünüyorsan senin kendinle ilgili problemlerin var bence. benim derdim rizeli bir oy verirken ben 50 oy vereceğim aradaki uçurum çok çok daha hızlı bir sürede kapanaca. zaten 10 gün kalmış şunun şurasında. aynı şeyi 3 oyu olan arkadaşım da yapsın nat natlarınan arada bir fark kalmasın sivas yazsın yiğido yazsın... derdim zorum bu. bunun adı oy para değil bu. 10 gün sonra bir anlam ifade etmiyor 25 tane mail adresi. benim 25 tane diye senden bir üstünlüğüm yok ama sen 3 tane oyu kullanıp burda laf konuşurken ben 22 kere oy kullanıp fark kapatmaya çalışıyorum. aynı şekilde giresun da sen konuşurken fark açıyor. yine sen mail adresi açmayıp burda laf konuşurken 10 günlük süre doluyor. millete burda ileri geri konuşacağına 10 tane adres alıp oy versen daha makbule geçecek bir iş görmüş olursun [U]senin memleketin[/U] için. ben yozgatlıyım birader ben 25 oy veriyorum sen cek cek konuşup çoklu oy kullanıp çabalayan vatandaşlara çatıyorsun. senin derdin ne? asıl bu halinle sen küçümsetiyorsun işte kendini.[/QUOTE]
Bu polemikleri son derece yanlış buluyorum.. 1 oy atana da 100 atana da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. tabii ki Sivasımızın daha iyi yerlere gelmesini herkes istiyor ve bunun mücadelesini veriyor.. Ancak 1 oy verdi diye de insanları küçümsemek alaycı ifadeler son derece hoş olmayan olaylar... Unutmayın bu durumu umursamayan, ilgilenmeyen Sivaslı hemşehrilerimiz de var.. Lütfen birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim, bu şehre ve insanına küstürmeleyim.. Saygılarımla |
bende bugünkü 4 oyumu verdim
son güne kadar devam haydi yigidolar:D |
masallah yükselis devam ediyor böyle devam zirveyi teslim alacagiz.
[url]https://www.turkiyeoyveriyor.com/index.aspx[/url] 1 İstanbul % 6.90 2 Giresun % 6.81 3 İzmir % 4.61 4 Eskişehir % 4.08 [B][U]5 Sivas % 3.51 [/U][/B] 6 Ankara % 3.26 7 Elazığ % 3.23 8 Malatya % 2.69 9 Trabzon % 2.62 10 Erzurum % 2.39 11 Kocaeli % 2.21 12 Ordu % 2.11 13 Mersin % 2.09 14 Samsun % 2.09 15 Adana % 2.02 16 Kastamonu % 2.00 17 Rize % 1.98 18 Gaziantep % 1.94 19 Antalya % 1.93 20 Çanakkale % 1.93 21 Bursa % 1.93 22 Niğde % 1.92 [url]https://www.turkiyeoyveriyor.com/index.aspx[/url] |
9 gün kaldı zirveyi teslim alalım arkadaşlar ne kadar tanıdığınız varsa üye yapın
|
Biz yükseldikce Eskişehir düşüyor hedef 3.lük
[IMG]http://pic1.resimupload.com/r8/resim_413934473.bmp[/IMG] |
oylarimi verdim bugün .
|
ha gayret devam 3.55 olduk ilk 3 e girmemiz hiçde zor değil
|
kaanatimce ilk 3 gireriz,ama ilk 2 zor gözüküyor.neyse ilk 3te iydir.haa bu arada oylamanin son 4 günü heyecan artsin diye oylamadki son durum karartilacakmis,o arada oy vermeye herzamanki gibi devam edelim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37. |