![]() |
YENİLDİK geçmiş olsun
bırak ya böyle yapma sivas
bizim boynumuzu bükme niye böyle yapıyorsun |
--->: SİVASSPOR:0 ANTALYA:1
[B]Bitti maç boşa tartışmayın... 5 haftalık rüya bitti..[/B]
|
[B]Bu mağlubiyeti nazar boncuğu olarak kabul edin,olmazsa olmuyor.Ayrıca ligin dibindekilerin aslan kesildiği bu hafta bundan Sivassporda nasibini aldı.Volkan YAMAN ve Ahmet DURSUN sık sık kalemize geldi.Ancak balilinin sarı kart cezalısı olması ve Konyaspor karşısında oynayamaması kötü oldu.Konyasporun mutlaka ağzı kulaklara varıyordur.Hırçın ve sert top oynayacak Konyaspor karşısında mutlaka Sivasspor iyi bir performans çıkaracaktır.Geçmiş olsun diyelim önümüze bakalım,daha 13 hafta daha var.[/B]
|
--->: YENİLDİK aq geçmiş olsun
[quote=1967_CLUB_ER;192474]bırak ya böyle yapma sivas
bizim boynumuzu bükme niye böyle yapıyorsun[/quote] adamlar 58.ci dakikada gol attılar ALLAH KAHRETSİN MAÇ BİTTTİ anlamıyorum böyle bi şey olmaz |
neyse salıkolsun bi daki maçlara
|
SEZON SONU İLK 6 DA OLANLARA FEDERASYON 600 MILYAR EKSTRA PARA VERIYO ANTALYANIN SIVAS 600 MILYAR VERICEK PARASI OLSA SERVET GIBI ADAM ALIR O PARAYLA SIVASIN BUTCESINI BILMIYOSUNUZ HEMEN SAMPIYONLUK BEKLIYOSUNUZ BIRAKIN YA NE SATMASI
|
[QUOTE=Bilmiyorum5;192480]SEZON SONU İLK 6 DA OLANLARA FEDERASYON 600 MILYAR EKSTRA PARA VERIYO ANTALYANIN SIVAS 600 MILYAR VERICEK PARASI OLSA SERVET GIBI ADAM ALIR O PARAYLA SIVASIN BUTCESINI BILMIYOSUNUZ HEMEN SAMPIYONLUK BEKLIYOSUNUZ BIRAKIN YA NE SATMASI[/QUOTE]
bu yöneticilerin ne yapacagı belli olmaz insan oğlu [B][COLOR="Red"]ÇİG[/COLOR][/B] süt emmiş o yüzden herşey beklenir şikeye gelince mini sohbette arkadaşlar yazıyodu benim de aklıma gelmedi değil yani [U][B][COLOR="red"]ŞİKE YAPILABİLİR KUSURA BAKMAYIN[/COLOR][/B][/U] |
sağlık olsun önümüzde bir sürü maç var 4 maçta 3 galibiyet alanda yok zaten bizden başka!!
|
--->: YENİLDİK aq geçmiş olsun
[QUOTE=1967_CLUB_ER;192478]adamlar 58.ci dakikada gol attılar
ALLAH KAHRETSİN MAÇ BİTTTİ anlamıyorum böyle bi şey olmaz sattıysanız o paralar burnunuzdan [COLOR="Red"]fitil fitil [/COLOR]gelsin[/QUOTE] Dur bismillah gardasim ne satmasi yav erken basladin.Hadi son haftalar olsa belki sühhelenilebilinir.Saglik olsun daha cok mac var yeneriz yeniliriz ama artik 4 eylülde kaybetmek ayip oluyor,tüm medyanin bizden bahsettigi bir zamanda. Haftaya Konya yi yeneriz insallah nalcaci midir nalcimir nedir bu terbiyesizler yüzünden gecen yil ceza almistik.Bu sefer derslerini verelim. |
maçı kaybetmiş olabiliriz ama umudumuzu daha kaybetmedik....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:23. |