![]() |
elbeyli kardesim sana katilmiyorum egitimsiz degil bizim insanimiz bu alcak görme bizi ama bence bizim insanimiz haksizliga dayanamiyor o yüzden tel örgüsüz olmaz diyorum
|
[quote=izmirliyigido]Yeni sezonda süper Lig'de Stadımızda tel örgü istemiyoruz. Medeniyetin beşiği, misafirperverliğin merkezi ve delikanlıları ve yigidoların şehrinde hiçbir olay olmadığını ve olmayacağını tüm Türkiye'ye göstermek için "4 Eylül Stadın'da tel örgü istemiyoruz" kampanyası başlatıyorum. Lütfen destekleyelim. Görsünler bakalım medeni insanlar neredeymiş...[/quote]
+ İMZA |
[quote=sivaslihakan]elbeyli kardesim sana katilmiyorum egitimsiz degil bizim insanimiz bu alcak görme bizi ama bence bizim insanimiz haksizliga dayanamiyor o yüzden tel örgüsüz olmaz diyorum[/quote]
[size=6]gardas simdi egtimsiz´diyince.............. yanis anasildi bence ögrneg taraftar biz olacagiz ama bu günlerde tel sart........ her Stadi sart ....misal almanyada Con.-kupasi oynandi seyirci saha indi bir kere degil 5 kere oldu. almanlarda önemlerini aldi onlarda egtimden gecti.[/size] |
[quote=abircan]BEYLER, MADEM MEDENİYETTEN BAHSEDİYORUZ, NİYE İTİRAZ EDİYORSUNUZ ANLAMADIM KALKSIN ARKADAŞLAR KALKSIN, HANİ TÜM DÜNYAYA İSPATLAYACAKTIK SİVASLILARIN NEKADAR CENTİLMEN OLDUKLARINI, İŞTE FIRSAT İTİRAZ ETMEYİN, ZATEN SİVASIN ÜSTÜNDE BUNCA KARA LEKE VAR( KAYSERİ OLAYLARI, 2 TEMMUZ, 78 OLAYLARI VB. ) , BÜTÜN ŞEHİR BU İZLERDEN YAKINMIYORMU BENCE TARİHİ BİR FIRSAT BU SİVAS İÇİN BUNU BİDAHA BÖYLE DÜŞÜNÜP DEĞERLENDİRELİM LÜTFEN, HAYDİ SİVASIN VE SİVASLININ NE OLDUĞUNU İSPATLAYALIM, KENDİMİZE GÜVENELİM KORKMAYIN BİRŞEYLER OLMAZ[/quote]
Aynı fikirdeyim. Zaten birşeye en başta nasıl başlarsan, insanımız öylece alışır ve öyle gider. Haydi biraz destek, biraz da cesaret. Korkmayın birşey olmaz... |
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi bende tel örgülerin kaldırılmasından yanayım...Ama şuan için erken daha sonra olabilir.Ama gerçektende tel örgülerin kalkması Sivas için bir kazanç olur.Ama federasyonun geçen sene bize yaptıklarını unutmayın...Sudan sebeblerden cezalar aldık....Bu sezonda densiz insanlar aramızdan çıkabilir.Onun için ben diyorum ki henüz erken...
...................EĞİTİM ŞART..................[/i][/b][/size][/quote] + IMZA |
bende aynen katılıyorum.cunku bız sıvaslıyız yıgıdınve metrt ın harman oldugu yerdenız.bızde olay cıkmaz
|
Üstteki tüm mesajları okuma fırsatım olmadı,umarım başkasının yazdıklarını tekrarlamam.Benim şahsi fikrim ortaya atılan fikir ideal olmakla beraber,henüz süper lig tecrübesi yaşamamış bir takım için aceleci bir adım olur.Bunun sebebi,süper lig'in bizi daha fazla galeyana getirebilecek şartları haiz olması.Bir kere bu lig'de daha ateşli ve kemikleşmiş bir taraftar topluluğu var,bunların Sivas deplasmanında takınacakları tutumu görüp taraftarımızın tepkisini ölçmek lazım.İkincisi,diğer liglere göre daha fazla gözönünde olmasına rağmen,biliyoruz ki süper lig'de özellikle 4 büyükler lehine daha fazla haksızlık yapılıyor.Bu tip haksızlıklara karşı da tahammül gücümüzü test etmek lazım.Ondan sonra ortaya çıkacak sonuca göre bu fikir hayata geçirilirse daha sağlıklı bir sonuç elde edilebilir.
|
TEL ÖRGÜ HAYVANLARA GÖRE BİRSEYDİR
GERCEK YİGİDOYA EFENDİLİK,CENTİLMENLİK VE TEL ÖRGÜSÜZ STAT YAKISIR |
[b]walla taraftarımızen ne yapacağı hiç belli olmaz bir maç kötü giderse helede hakem felan yanlı maç yönetirse çok zor walla o hakem o staddan çıkamaz
bu iş biraz zor ama güvenlik önlemleri daha fazla olursa belki olmaz tel örgü ama şimdilik olsun :( [/b] |
ŞU AN BOYLE BIR SEY ICIN HAZIR OLMADIGIMA INANIYORUM. :wink: [size=6][/size][color=black][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17. |