![]() |
-->: Çılgınlar 58 Gaziantep Maçı Fotoğrafları
maç içerisinden de görüntüler olursa çok daha güzel olur kanısındayım
|
--->: Çılgınlar 58 Gaziantep Maçı Fotoğrafları
Gerçekten Gurur Duydum Bu Görüntülerle Ve İnancım Tam Bizde Artık Traftar Olmaya Başladık Mükemmel Atmosferler Oluşmaya Başladı. Bu Hafta İşlerim Olduğu İçin Arkadaşlarımın Yanında Olamadım Ama Bu Resimleri Gördükten Sonra İnanın Sanki Orada Onlarla Tezahhürat Yaptım.
[I][COLOR="Navy"][/COLOR][/I] SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR... |
Gerçekten Gurur Duydum Bu Görüntülerle Ve İnancım Tam Bizde Artık Traftar Olmaya Başladık Mükemmel Atmosferler Oluşmaya Başladı. Bu Hafta İşlerim Olduğu İçin Arkadaşlarımın Yanında Olamadım Ama Bu Resimleri Gördükten Sonra İnanın Sanki Orada Onlarla Tezahhürat Yaptım.
SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR... |
cok güzel fotolar
küfür için aldıgınız önlemi görelim inşallah küfür olmaz |
Herşey Sivas için herşey Sivasspor için Çılgınlar olarak her hafta desteğimiz giderek artıyor...
|
yiğido emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor
|
sivaslı olmak neden bir ayrılacık diye sorardım kendime büyüdüm ve anladımki inan bir ayrılacıkmış sivaslı olmak mugladan sevgiler SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR
|
güzel fotolar..bu tur orglar gencler arasında adrialının yukselmesıne sebeb olur..takımlarını daha aktıv destekler
|
[COLOR="black"][COLOR="Red"][I]helal olsun size cılgınlar bizler sivasın uzağında kalsakta sizler hiçbir zaman bizleri aratmayacaksınız sivasspor için herzaman[B][/B] ELELE[/I][/COLOR][/COLOR]
|
paylaşım için saolun ...sivasspor...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58. |