![]() |
-->: --->: AvGazi Spor
[QUOTE=Caprio_58;304628]Kangaldaki 4-3 lük macı unutmuyorum 9 kişiyle 3 - 0 dan 3 3 e getirdik macı ama kendi kalemize attıgımız gol le yenildik :) süper amatöre cıktı lar başarılar bu sene oynayabilirim bu takım da[/QUOTE]
kardeş sen kangallısın heralde nerde oynamayı düşünüyorsun seninle görüşelim |
--->: AvGazi Spor
[B]Sivas İlimizin Köklü Kulüplerinden
Birisi Olan [COLOR="Red"]AvGazi Spor[/COLOR]Başarilar Dilerim.Bundan Sonraki Maçlarda Başarilar Dilerim.[/B] |
[QUOTE=Sehzade__;222319]ben suanda o klupte oynamaktayım hala Adnan Yüzbaşıoğlunu ve Ethem hocayı da İyi bilirim Suan da idmanlarımızı Sebahattin Öztürk Spor salonunda yapıyoruz 89 sezonunda Yıldızlarda Nagmaglum şampiyon Oldugunuzu iyi biliyoruz her zaman sizi gibi olmak için caba sarf ediyoruz klübümüzün maddi imkanları kısıtlı oldugundan dolayı istedigimiz gibi calışamıyoruz Sivasa Geldiginizde inşallah görürüşürüz..[/QUOTE]
senin avatarın fotomontaj olduu belli oluyo... |
[B]Başarilar Kardeş
Bende Bir Spor Kulübünde Oynuyorum.Görüşmek Dileğiyle[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;310774][B]Başarilar Kardeş
Bende Bir Spor Kulübünde Oynuyorum.Görüşmek Dileğiyle[/B][/QUOTE] hangi takımdasın kardeşş??????? |
Avgazispora başarılar dileriz...
|
AvGazi Spor'a Tebrikler
... ... .... |
-->: AvGazi Spor
oktay arif canlar nasılsınız sizleri çok özledim herkese selam
büüyk başkan bekir usta |
--------------------------------------------------------------------------------
Avgazispora basarilar dileriz.Saygilarimla... |
-->: AvGazi Spor
hocam büyük başkan bizde seni seviyoruz saygı sevgilerle ardahana selam olsun....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33. |