![]() |
--->: İşte Size Maraton Tribünün Üzeri Kapatılacağı inşaat Resimleri
inşaat ilerledikçe çekmeye devam edeceğim..yeterki sizler merak etmeyin diye.hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.saolun varolun.Ayrıca inşaatın 1 ay içinde biteceğini duydum....Bittiğinde çok güzel bi inşaat olacaktır...Saygılarımla
|
SİVASIMIZA YAKIŞAN BİR STAD OLMASINI BEKLİYORUZ
|
Hayırlı olsun herkese sivas uefa kriterlerine girdi helal olsun MECNUN OTYAKMAZ mecnun otyakmaz olmadan once bunların hepsi bir hayaldi
ama stadın her tarafı kapansa daha muhteşem olurdu Kayserinin stadının üstü bile kapalı değil yine de Sağol MATADOR |
arkadaşlar bi de stadın tümünün kapatılması olayını soran arkadaşlar olmuş aldığımız duyumlara göre stadın kapatılması için ayrılan paranın yarısı kadarıyla maraton trübünün üstü kapatılacak eğer stad sayirciye yetmezse geri kalanıyla güzel ve büyük bir stad yapılması için harcanacağını duydum ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ....
bide kayserisporun stadı muhteşem oluyor arkadaşlar stad bitmek üzere ve avrupanın en modern stadları arasında yer alacak bu stad türkiyedeki ve avrupadaki bazı stadların standartları üzerinde olacak.. kayserililer çalışıp birlik olup bu stadı yapıyorlar bizde ise elini cebine atan yok çok yazık 2 milyonluk kayseride neler oluyor bizde 8 milyonluk sivasta neler oluyor çok yazık diyorum arkadaşlar... saygılarımla.... |
Arkadaşlar umarım stadın üstü bir an önce kapanırda görürüz 2.0000 $ harcandığına göre çok modern olcak gibi geliyo bana zaten olimpiyat çizgileride zaten sentetik çimle de kapanacak gerçekten muhteşem hayırlısıyla 4 eylül stadı hayallerimizdeki stad olmaya aday gibi her sene stadımız yenileniyo 2-3 sene sonra 4 eylül bakmışızki almış başını gidiyo ben yakında bu stadın dahada modern olacağına inanıyorum...............
saygılarımla |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Cok guzel oluyor stadyumumuz hayirli ugurlu olsun.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: İşte Size Maraton Tribünün Üzeri Kapatılacağı inşaat Resimleri
inşallah ilerleyen zamanlarda 45,000-50,000 civarı üstü kapalı bir stad yapılır hayırlısıyla iş adamlarımızında desteğiyle yapılır bu stad
|
cok sagolun elinize sağlık yeni stadımızda yeni galibiyetlere inşallah..
|
iste 4 eylulun fifa 07 deki goruntuleri
[img]http://www.fifadelisi.net/images/fifa07/sivas1.jpg[/img] [img]http://www.fifadelisi.net/images/fifa07/sivas2.jpg[/img] sizlerinde gormesini istiyorsaniz tabi fotograflar gozukuyorsa :D guzel dimi............................ |
foto için teşekkürler çok sağol
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13. |