![]() |
çocukluğumun amigosuydu.hayal meyal hatırlıyorum.Allah rahmet eylesin.gerçektende o zamanlar onun sayesinde o da sivasspor da bir efsaneydi.
|
Kisa Boylu Ispanyol Paça Giyen Birisiydi.
1982 Yiliydi Galiba Derya Düğün Salonu Vardi Orayi Tam Gün Kapatmişti Oğlunun Sünnet Düğününü Orda Yapmişti çok Gelen Gideni Olmuştu. Allah Rahmet Etsin Ve Taksiratini Affetsin. çok Erken Gitti Adamcağiz. |
pankart yaptırsanız iyi olmazmı her mac asılsın bence
unutmadık diyosanız |
[QUOTE=baskentli]pankart yaptırsanız iyi olmazmı her mac asılsın bence
unutmadık diyosanız[/QUOTE] güzel bir fikir sivaslılar olarak onu unutturmamalıyız yeni nesile tekrar ALLAH rahmet eylesin...mekanı cennet olsun ...amin |
o sivasımızın sivasporumuzun kırmızı beyazımızın tüm ulustaki sesi idi
merhaba tüm dostlar sivasımızın bu güzel sitesine üye olmak bana bu güne nasip oldu inşaallah bundan sonra burada buluşur sivasımız ve sivassporumuz hakkında dertleşir konuşuruz ben sivas ta yaşıyorum ve kendimi bildim bileli sivas ve sivasspor aşığıyım sivassporumuzun önümüzdeki yıl ve yıllardaki başarısı bu güzel kentin makus talihini değiştirecektirben buna yürekten inanıyorum buradan sivassporumuzun kurulmasında emeği geçen hayatta veya vefat etmiş olan bütün büyüklerimize yürekler dolusu teşekkür ediyorum ayrıca rahmetli ihsan abimizi hatırlayanlara çok teşekkürler ruhun şaad olsun ihsan ağabey seni hiç unutmadık saygılar
|
rahmetle anıyoruz
|
[i][b] Altmışyedi'de doğdu aşkımız
yiğidolardır,bizim adımız Ölümüne,sana sevdalıyız Gözbebeğisin sivaslının,SİVASSPOR'UM KIRMIZ,BEYAZ YAKIŞIR SANA Rütbeni takmışsın,üç yıldızınla Selam duruyor,bak 3 büyükler sana gözbebeğisin sivaslının,SİVASSPOR Uğruna nice canlar verdik Dimitri'yi yavuz'u ,tabut mehmedi,de seyrettik Amigolar amigosu ihsanı kalbimze gömdük gözbebeğisin sivaslının SİVASSPOR'UN [/i][/b] |
bir lokantası vardı ptt nin arkasında.
çok iyi amigo olduğunu söylerlerdi. |
Keşke yaşasaydıda SİVASSPORun Süper ligdeki başarısını görüp verdiğim emekler ziyan olmamış hakkım helal olsun diye haykırsaydı.Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olur inşallah.AMİN
|
Sivas a ve Sivasspora hizmet eden herkese minnettarız.
Amigo İhsan a da Allah rahmet eylesin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |