![]() |
--->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
[QUOTE=o_albayrak;244880]Ben dernek yönetiminde değilim derneğe üyeyim ve yönetimde bulunan hakan abiye söyledim katılamıyacağımı.Kendiside işlerinden ötürü katılamıyacağını söylemişti bana.[/QUOTE]
avatarın guzelmıs kardes :) konuyla alakasız ama demek ıstedım yınede neyse görüşmek üzere :) |
KALABALIK OLUPTA SESSİZ KALMAKTANSA, 15 KİŞİYLE SES GETİRMEKTE ÇOK BÜYÜK BAŞARI. TÜM TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR. ORAYA GİDEN YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
. |
[B]katilan arkadaslari tebrik ederim
sivasspor icin toplanip azda olsalar yürekten katilanlardi hepsine tesekkürler[/B] |
-->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/a2q3_UAsJQc"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/a2q3_UAsJQc" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
|
[B]ADEM BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK VERDİĞİN EMEKLERDEN VE KAMUOYUNDA ÇIKAN HABERLERİ BURADAN YAYINLAMANDAN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDERİM...[/B]
|
[COLOR="Blue"]sivassporu trabzon karşılaşmasından sonra verilen kararları beğenmeyip adalet isteyen taraftarlarımız tepkilerini göstermiştir katılıma katılan herkese teşekkür ederim TEMİZ BİR LİG istiyoruz ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee kirlenmiş bir kere[/COLOR]
|
-->: --->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
[QUOTE=ErdalGüler;245083][B]ADEM BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK VERDİĞİN EMEKLERDEN VE KAMUOYUNDA ÇIKAN HABERLERİ BURADAN YAYINLAMANDAN DOLAYI SANA TEŞEKKÜR EDERİM...[/B][/QUOTE]
nedemek erdal abi görevimiz çok kanaldan çekmeye çalıştım bilgisayarmı ama kanal birde denk geldi bikere onu çekebildim |
[QUOTE=izmirliyigido;244890]KALABALIK OLUPTA SESSİZ KALMAKTANSA, 15 KİŞİYLE SES GETİRMEKTE ÇOK BÜYÜK BAŞARI. TÜM TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR. ORAYA GİDEN YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
.[/QUOTE] [B]katılan tüm yiğidoları tebrik ederim. takdire şayan bir özveri gösterdiler.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:23. |