![]() |
--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim
[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256400]GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TELEFON 487 20 00
TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HERKEZİ BEKLERİZ.(BU ARADA KATMERİNDE YOK SATTIĞINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM)ozanadolupidekebap@hotmail.com SAYGILAR[/QUOTE] HAYIRLI OLSUN DİYEYİM ÖNCELİKLE. GÜZEL KARDEŞİM BİR TANEDE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇIN. BAKIN NASIL OLACAK SATIŞLAR. ÇOK UZAKSINIZ BANA. GELİP ALMA İHTİMALİM YOK. AMA BİRGÜN MUTLAKA UĞRAYIP TANIŞACAĞIM. BEN CİDDİYİM, BİR TANE DE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇMAYI CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN, BURADA ÇOK FAZLA SİVAS'LI VAR. ALAYBEY GİRİŞTE ÇOK ŞAHANE BİR DÜKKAN VAR, BU İŞİ YAPABİLMENİZ İÇİN ÖNERİRİM. . |
İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi 2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi.. 3- Ss--58--Ss 4- Etem-Murat- 1 kişi 5- PUSAT-58-35 - 1 kişi 6- OPAN - 2 kişi 7- Kibrisli - 1 kişi 8- HaDeSus - 1 kişi 9- coosivaslicoo - 1 kişi 10- Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz... |
[QUOTE=izmirliyigido;256405]HAYIRLI OLSUN DİYEYİM ÖNCELİKLE. GÜZEL KARDEŞİM BİR TANEDE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇIN. BAKIN NASIL OLACAK SATIŞLAR. ÇOK UZAKSINIZ BANA. GELİP ALMA İHTİMALİM YOK. AMA BİRGÜN MUTLAKA UĞRAYIP TANIŞACAĞIM.
BEN CİDDİYİM, BİR TANE DE KARŞIYAKA'YA ŞUBE AÇMAYI CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜN, BURADA ÇOK FAZLA SİVAS'LI VAR. ALAYBEY GİRİŞTE ÇOK ŞAHANE BİR DÜKKAN VAR, BU İŞİ YAPABİLMENİZ İÇİN ÖNERİRİM. .[/QUOTE] İNŞALLAH ODA OLUCAK AMA KARŞIYAKADA ALSANCAKTA BUCADA 2 TANE AÇILIP KISA SÜREDE KAPATILDIĞINI BİLİYORUM.DAHA ÇOK YENİYİZ AMA ÇOK FAZLADA GAYRETLİYİZ BU ARADA BORNOVADAN KATMER MÜŞTERİMİZ VAR HANİ BUNADA BİLDİREYİM |
izmirde olsam emin ol gelirdim
|
[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256413]İNŞALLAH ODA OLUCAK AMA KARŞIYAKADA ALSANCAKTA BUCADA 2 TANE AÇILIP KISA SÜREDE KAPATILDIĞINI BİLİYORUM.DAHA ÇOK YENİYİZ AMA ÇOK FAZLADA GAYRETLİYİZ BU ARADA BORNOVADAN KATMER MÜŞTERİMİZ VAR HANİ BUNADA BİLDİREYİM[/QUOTE]
SENİN CANIN SAĞOLSUN, İNŞALLAH ODA OLUR. BİR MÜŞTERİMDE KARŞIYAKA'DAN VAR DİYECEKSİN. İNŞALLAH BİR HAFTA SONU GELECEĞİM. . |
[QUOTE=izmirliyigido;256406]İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi
1- Yalçın KINIK (izmirliyiğido)- 1 kişi 2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi.. 3- Ss--58--Ss 4- Etem-Murat- 1 kişi 5- PUSAT-58-35 - 1 kişi 6- OPAN - 2 kişi 7- Kibrisli - 1 kişi 8- HaDeSus - 1 kişi 9- coosivaslicoo - 1 kişi 10- Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...[/QUOTE] Katılım yavaş ilerliyor ama yinede 11 kişi oldu. Arkadaşlar duyanlar duymayanlara haber versin ki, yarın (Çarşamba günü) rezervasyonu gerçekleştirelim. . |
iyi bayagı bir katılım var... .
|
[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256149]Güzel bir düşünce olmuş inşaallah İzmir'deki tüm hemşehrilerimiz o gün orda olur. Ayrıca belirteyim Sivas katmer çörek ve köftesini özleyen varsa bizde var bilginize :))[/QUOTE]
[QUOTE=ÖzAnadoluPide;256400]GÜNAYDIN MART 2007 TARİHİNDEN BU YANA MENDERES CADDESİ NO:337/B ŞİRİNYER / İZMİR ADRESİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ İŞYERİ MÜDÜRÜMÜZ (VEYSEL)ÖZELLİKLE SİVASTAN KATMER VE SİVAS KÖFTE YAPIMIYLA İLGİLİ SİVASLI FIRIN USTAMIZ(ADEM)GETİRİLMİŞTİR.TELEFON 487 20 00 TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE HERKEZİ BEKLERİZ.(BU ARADA KATMERİNDE YOK SATTIĞINI SÖYLEMEDEN GEÇEMİCEM)ozanadolupidekebap@hotmail.com SAYGILAR[/QUOTE] Tabiiki dayanışma açısından, şirketininizin nerede olduğunu yazmanız çok güzel, fakat halen şu ana kadar yazdıklarınızdan, bu iftara kaç kişiyle, katılacağınızı göremedim. Herhalde siz telefonla bildirdiniz kişi sayısını. |
[QUOTE=RüStü ElmaS;256613]Tabiiki dayanışma açısından, şirketininizin nerede olduğunu yazmanız çok güzel, fakat halen şu ana kadar yazdıklarınızdan, bu iftara kaç kişiyle, katılacağınızı göremedim.
Herhalde siz telefonla bildirdiniz kişi sayısını.[/QUOTE] SELAM EVET AZ ÖNCE KAÇ KİŞİYLE KATILACAĞIMIZI GÖRÜŞTÜK |
:rolleyes:kardesler ben su an arkadaslarla irtibata gectim takıldıgımız bır konu oldu malum biz ogrencıyız yemek fıyatları ne cıvarda olur bunu sormamın bır sebebı de 5 ekımde sidayder in verecegi iftar yemegi 20 milyon bu rakam bana cok yuksek geldı acıkcası yani ogrenciler icin birseyler yapılabilir mi acele cvp beklıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17. |