![]() |
-->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yorumla
[B]Evet Ankaragücü dişli rakip bide evinde oynuyorlar o sebeple zor olacak ama bizde yiğidoyuz inşallah bu maçıda alcaz 2-3 maç sonucu inşallah olacak :) [/B]
|
--->: Ankaragücü / SİVASSPOR maçı tahmin ve yoruml
ben ankaragücü 0-1 sivasspor diyorum
|
[COLOR="Red"][B][I]Klawyede skor tahmin etmek yerine zamanı durumu olan arkadaşları 06' ya bekliyoruz...12.Adam[/I][/B][/COLOR]
|
şu kesin biz yenmesekte yenillmeyiz 1-0 yada 2-1 maçbizim olur yani İNŞALLAH TA OLUR:D:D
[COLOR="Red"][B][I]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR..[/I][/B][/COLOR] |
ANKARAGUCU ANKETI
[FONT="Fixedsys"][COLOR="Blue"]Sivasspor Maç Skoru?
Sivassporu yeneriz %72 Sivassporla berabere kalırız %10 Sivasspora yeniliriz %18 Toplam katılımcı: 912 [/COLOR][/FONT] görecez kım yenıyo yenmıyoo |
-->: ANKARAGUCU ANKETI
bunun için başlık mı açılır be hemşom ...?
|
--->: ANKARAGUCU ANKETI
[B][COLOR="Indigo"]bu anket ankaragucunun web sitesinde dır[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=SONMEZ;255536][CENTER][img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_100.gif[/img]
[img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_115.gif[/img][/CENTER] [B]Turkcell Super Ligde yükselişini sürdüren [COLOR="Red"]Sivassporumuz[/COLOR] galibiyet serisini [COLOR="Blue"]Ankaragücü[/COLOR] karşısında devam ettirerek başarısını sürdürecektir.[/B] [B][COLOR="Blue"]ANKARAGÜCÜ : 1[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ : 3[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Abicim Benımde Tahmınım Aynı 3-1 Alacağız İnşallah [/B] |
Bu maci bence Sivasspor 2-1 Kazanir
|
zor bir maç daha arkadaşlar,ama sivasspor istim üstünde ne yapar eder bu maçı da alır kanaitindeyim 1-3
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:01. |