![]() |
--->: BASINDA SİVASSPOR
Öğrenecekler öğrenecekler;
Öğreteceğiz, öğreteceğiz... |
--->: -->: --->: BASINDA SİVASSPOR
inşallah sivassporumuz gs maçında 2-1 yenecek :) sivassporumuza başarılar!
|
--->: -->: --->: BASINDA SİVASSPOR
[QUOTE=onur-kaan58;285240]inşallah sivassporumuz gs maçında 2-1 yenecek :) sivassporumuza başarılar![/QUOTE] bu kadroyla bırak şampıyonluğu şampiyonlar şampiyonu oluruz
:):D:confused::mad:;):rolleyes: |
[B]"[COLOR="Red"]TÜRKİYE'NİN YENİ LİDERİ SİVASSPOR EN ÖNDE[/COLOR]"[/B]
|
sivaslı olunmaz sivaslı doqulur bu duyguyu sivaslı olmayan bilemez vesselam SİVAS spora başarılarının devamını dilerim inşallah şampiyonluk yolunda adım adım devam ederiz allahın selamı üstünüze olsun gardaşlar ha unutmadan basında yer almak mevzu deqil az veya çok önemli olan yaptıklarımız la övünmektir hadi kalın saqlıcakla
istanbuldan AhMeT.... |
-->: BASINDA SİVASSPOR
LİG TV AİLESİNE BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR ADINA TEŞEKKÜRLER TARAFSIZ YAYIN VEDE SİVASSPORLA İLGİLİ YAYINLARINIZLA İLGİLİ KUTLARIZ
|
insallah bu hafta galatasarayida yenip liderligimizi devam ettiririz
|
ben zaten ulusal basın'dan birşey beklemiyorum onlar bçyle yapmaya devam etsinler fazla gündeme gelmek için para yedirmek gerekir oyüzden onların'da işine gelmez
|
çorumda yaşayan biri olarak sivaslı ve sivassporlu olmaktan gurur duyuyorum bu gururu biz sivaslılara yaşatan başkanımıza teknik direktörümüze futbolcu kardeşlerimize ve tüm ynetim ve personel kardeşlerimize minnettarım taraftar kardeşlerimede sevgiler sunuyorum çorumda yaşıyorum ama tüm deplasmanda takımımın yanındayım ve gurur duyuyorum zenginlerimize sesleniyorum bu nadide takımımıza sahip cıkın unutmayın herkes sivaslı olamaz ben eski yöneticilerden Orhan Koran
|
yakında şampiyonlart liğindeyiz chelsea=sivasspor
Y a Kınada S İ V A S S P O R |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |