SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İbrahim AKIN Sivas'a çok Yakın... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14905)

UTKUM_58 24.12.2007 16:18

--->: İbrahim AKIN Sivas'a çok Yakın...

[QUOTE=Turan 59;288065]***İBRAHİM AKIN'I KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ.*** SORUNLU ADAM.[/QUOTE]

ya abicim oyle bir konusuyorsunki sanki ibrahim akini cok yakindan taniyormussun gibi.bence harika bir secim ibrahim akin gercekten harika bir futbolcu sivasimiza cok buyuk guc verecek,kaliteli teknik suratli tam bir savasci INSALLAH GELIR DESTEK OLUCANIZ SEVINICENIZ YERDE YOK ISTEMIYORUZ YOK SORUNLU DEME ALLAH ASKINA

musti34 25.12.2007 22:56

"SİVASSPOR'DA İSTİYOR!"

"Henüz hiç bir kulüple anlaşmadım"
Beşiktaş'ın genç futbolcusu İbrahim Akın, ''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi. İbrahim Akın, yaptığı açıklamada, bu sezon Beşiktaş'ta istediği kadar kadro şansı bulamadığını, yaşının genç olması dolayısıyla sürekli oynayabilecek kondisyona sahip olduğunu söyledi.
Sürekli oynayabileceği bir kulübe transfer olamak istediğini, bunu da yönetime bildirdiğini belirten Akın, ''Beşiktaş yönetimi başka bir kulübe transferime onay verdi. Ama kiralık gitmemden yanalar. Benim sonraki yıllarda tekrar Beşiktaş forması giyerek kulübe faydalı olacağıma inandıklarını söylediler'' dedi.

Bugün basında yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Akın, şunları kaydetti:

''Henüz bir kulüple anlaşmış değilim. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray ve Trabzonspor'dan ciddi teklifler geldi. Bu teklifler kiralamak yerine bonservisimle transfer edilmem yönünde. Sivasspor başta olmak üzere diğer Turkcell Süper Lig takımları ise beni kiralamak istiyorlar. Yurt dışından da eski takım arkadaşım Ahmet Hassan'ın şimdiki takımı Anderlecht başta olmak üzere Alman liginden Bochum, Mönchengladbach ve Köln gibi Avrupa kulübünden teklif var.''

23 yaşında ve daha kariyerinin başında bir futbolcu olduğunu ifade eden Akın, ''Birinci yarıda Beşiktaş'ta bulamadığım forma şansını, transfer olduğum kulüpte bularak, 2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası'nda milli takım formasını giymek istiyorum. Bunu yapacak yeteneğe sahip olduğuma inanıyorum. Sezon ortasında kasığımdaki yırtık nedeniyle kötü bir sakatlık dönemi geçirmeme rağmen, artık iyileştim. Başarılı olmam için önümde hiçbir engelim yok'' diye konuştu.

25.12.2007

Kaynak : AA

ofgurleyuk78 25.12.2007 22:58

-->: "SİVASSPOR'DA İSTİYOR!"

Bülent hoca onu bizde oynatır. Mehmet Yıldızın yanında bayağıda faydalı olur.

burhan_ataer 25.12.2007 23:12

--->: "SİVASSPOR'DA İSTİYOR!"

[B][I]İbrahim Akın gelirse müthiş transfer olur.Bülent Hoca onu adam eder.Adam etmekle kalmaz yıldız gibi parlar yeniden.Eğer biraz kafası çalışıosa Sivasspor u tercih eder.Hem Bülent Hoca sebebiyle hemde banko oynamak amacıyla.Bekliyoruz seni İbrahim Akın[/I][/B]

sabri simsek 26.12.2007 00:38

eger ibrahim akin sivasspor,a gelirse yararli bir transfer olur diye dusunuyorum.Bulent hoca onu oynatmasini bilir.

revenge58 26.12.2007 06:45

valla iyi bir ibrahim akın-mehmet yıldız-m.ali ve balili bize ilk 3 e sokar kimsede çıkaramaz:))

zaralım 58 26.12.2007 07:45

kalas'ın teki hiçbir halt olmaza gelmesin istemem

sabanoh 26.12.2007 18:26

--->: İbrahim AKIN Sivas'a çok Yakın...

ibrahim akin Istabulla anlasti . Sivasa gelemez artik .

altuntas58 26.12.2007 18:32

-->: İbrahim AKIN Sivas'a çok Yakın...

İbrahim Akın İBB ye transfer oldu

samet yıldız 26.12.2007 20:23

İbrahim Akın İBB yolunda

[B]İbrahim Akın İBB yolunda[/B]

[B]Sivasspor'un Transfer listesinde olan[/B] Beşiktaşlı İbrahim Akın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yolunda.

Vestel Manisaspor ile yapılan ligin ilk yarısının son maçına gitmek istemeyen futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transferi için iki kulüp başkanının anlaştıkları öğrenildi. İki kulüp arasında bu transfer konusunda sorun yaşanmadığı, İbrahim Akın'ın, çok önemli bir terslik olmaması durumunda kısa sürede İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transferinin gerçekleşeceği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Kamil Dizar, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ve bu transferde bir sorun çıkacağını sanmadığını söyledi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:14.