![]() |
--->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
[B][COLOR="Red"]MAC BITTI GAZIANTEPSPOR:0 SIVASSPOR:0 HELAL SIVASSPORUMUZA 1PUAN ILE DÖNÜYOR TEBRIKLER SIVASSPORUMUZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Red"]MAC BITTI GAZIANTEPSPOR:0 SIVASSPOR:0 HELAL SIVASSPORUMUZA 1PUAN ILE DÖNÜYOR TEBRIKLER SIVASSPORUMUZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
-->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
oynanan oyuna göre 0-0 iyi bir sonuç antep bizden daha ustun oynadı işin açıgı akın kurtardı yıne bizi
|
bu oyunla bir puan da kardır...son haftalarda düşen bir form grafiği dikkat çekiyor...bunun nedeninin de teknik yetersizlikten ziyade motivasyon bozukluğu olduğunu düşünüyorum...bülent hocanın gerekli tedbirleri alacağına inanıyorum...
|
[B]takımımız bu maçta hiç güsel bir performans gösteremedi ama Akını tebrik ediyorum mükemmel oynadı...[/B]
|
Pek varlık gösteremediğimiz bir maç karşılaşma oldu..
yenebilirdikte.. yenilebilirdikte... deplasmandan alınan 1 puanda iyidir inş.. haftaya oftaştan alacağımız 3 puan ile antepten alınan 1 puanın kıymeti daha çok olacaktır. |
-->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
arkadaşlar deplasmandan alınan puan puandır.yenilmektense 1 puan bana göre mükemmeldir..hayırlısı olsun.ben memnunum...
yenemiyosan yenilmiyeceksin.... |
[COLOR="Blue"]ARKADAŞLAR BUGÜNKÜ OYUNA GÖRE 0-0 İYİ BİR SONUÇ KALECİMİZ AKIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM GERÇEKTEN İYİ BİR KALECİ [/COLOR]
|
antep gercekten cok net posizyonlar harcadı bizimde iyi posuzlarımız var ama olsun beraberlikte iyidir mehmet yıldız bügün hiç iyi gününde degildi inşallah düzelir
|
Kalecimiz Akın' a sonsuz teşekkürler..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |