SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ANKARAGUCUNE TESEKKURLER.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17180)

üçyıldız58 19.11.2008 13:32

Cevap: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

ankaragücüne taraftarına ligden düşmemeye oynamak yakışmıyorrr ankaragücüne en büyük darbeyi melih gökcek vurdu belediye takımı kuruyorrr 100 yıllık mazisi muhteşem tarafatarı olan kulup versene desteğini başkentimizden bir şampiyon çıksın.
hep yarım olsun benim olsunn düşüncesiii.
ikinciye cemal aydın vurdu bank asyada küme düşecek kapasitede bir takım kurarsan böylee olurrrr.
ankaragücünün yönetimi,hocası, futbolcusu aldığı puanları biz aldık demesinlerr taraftarının büyükülüğü baskısı yüzünden aldılarrr.
ankaragücüme o muhteşem taraftarına şampiyonluk yakışırrrr.
GELİN HEP BERABER BEN DEMİYELİM BİZ DİYELİM ,ANADOLU DİYELİM

yener_sahin 19.11.2008 13:47

--->: Cevap: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[QUOTE=üçyıldız58;438730]ankaragücüne taraftarına ligden düşmemeye oynamak yakışmıyorrr ankaragücüne en büyük darbeyi melih gökcek vurdu belediye takımı kuruyorrr 100 yıllık mazisi muhteşem tarafatarı olan kulup versene desteğini başkentimizden bir şampiyon çıksın.
hep yarım olsun benim olsunn düşüncesiii.
ikinciye cemal aydın vurdu bank asyada küme düşecek kapasitede bir takım kurarsan böylee olurrrr.
ankaragücünün yönetimi,hocası, futbolcusu aldığı puanları biz aldık demesinlerr taraftarının büyükülüğü baskısı yüzünden aldılarrr.
ankaragücüme o muhteşem taraftarına şampiyonluk yakışırrrr.
GELİN HEP BERABER BEN DEMİYELİM BİZ DİYELİM ,ANADOLU DİYELİM[/QUOTE]

abi hani her zaman derler ya devlet düşer ankaragücü düşmez diye :D bakalım bu snee ne ler getirecek.

GeCeKoNDu_58 19.11.2008 13:56

--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

tek kardeş BURSA tek dost SİVAS

sivasli215 19.11.2008 18:10

--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[B]hükümet düşer ANKARAGÜCÜMÜZ düşmez!

gururluyuz güçlüyüz ANKARAGÜÇLÜYÜZ...[/B]

GURBET KUŞU 29.11.2008 20:59

BİZİ DESTEKLEYEN BÜTÜN İNSANLARA SPOR DEDİĞİN İŞTE BU:rolleyes:;)

anilolcay 02.12.2008 13:18

çok özledim be gecekonduyla maç izlemeyyi onlarında tadı başka oluyor

ilkeryilmaz58 06.12.2008 11:04

[B][I][COLOR="DarkRed"]helal olsun size teşekkürlerr bizde sizi destekliyoruzzzzz[/COLOR][/I][/B]

Emre AKBAŞ 12.04.2009 23:13

Ankaragücü taraftarları bizide play-off mücadelelerinde desteklemişlerdi .. Büyük ALTAY adına bende teşekkür ederim ...

carizma0658 12.07.2009 12:52

KARDEŞİM SİVASI BİR TS ÇEKEMIOOOO YOKSA SİVASA SEMPATI DUYAN VE DESTEK VEREN ÇOK TAKIM TARFATARI VAR

carizma0658 12.07.2009 12:53

AYRICA ANKARA GÜCÜ TARAFTARLARINA ÇOKK TEŞKKRLER

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:09.