![]() |
--->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LA
BENDE GİDECEĞİM BU MAÇA ALLAH NASİP KISMET EDERSE SONUNA KADAR SİVASSPORUMUZU DESTEKLİYECEĞİZ.
|
-->: 30 MARTTA KASIMPAŞA MAÇINA 50 BİN SİVASLI LAZ
[B]Mac pazar gunu 3 de ..!!
Maca gitmemek icin bahane kalmadi.. Yigidolar mac nerde oynanirsa oynansin tamemen doldurmali.. Mac Recep Tayyip Erdogan stadinda oynanir gibi.. Hicbir sekilde degistirmezler.. Cunku ligden dusmemek icin cabaliyorlar ve kendi evlerinde hissetmeliler... Kasimpasa kendi stadinda olmasi kotu tabi fazla yigido maci izleyemez....[/B] |
bu maçta 20 bin i bulursa iyi.....................;D
|
Hava güzel olursa neden gitmesinler tüm sivas maca sloganı hadiiii. :)
|
[B][QUOTE=ceza_tolga_rep;335017]bu maçta 20 bin i bulursa iyi.....................;D[/QUOTE]
Mac Kasimpasa nin stdainda olur ve ben sana Sivasa ayiracaklari kapasiteyi soyleyim.. 1500:)[/B] |
kasımpaşaspor müthiş çıkışta inşallah bize ters gelmez.
|
ya istanbuldaki kadarda olsada yeter
|
[QUOTE=albina58;331645]Siz gelecekmisiniz?
Maça gitme yönünde organizeli bir çalışmanız varmı veya bir organizasyonu düşünüyormusunuz?[/QUOTE] hanımdan bir ay önceden izin aldım, yoksa açardım bu başlığı albina58 heheheh :) |
hehehe tayip erdoğan stadı okadar değilki olimpiyatada adamlar gitmez..
|
Kasımpaşa sporun sitesinde okuduğum haberde artık maçlarını kendi stadlarında oynayacaklarını yazıyorlar. Bu kadar hasret kalmış adamlar. Klupler aralarında anlaşırlarsa belkiii olabilir olimpiyat ama coktandır kendi stadlarında oynamıyorlar. Birde kasımpaşa taraftarı yönetime tepki gösterir neden stadda yapmıyorsunuz diye galiba maç kasımpaşada zaten o stadda bıze ayrılan yerı cok rahat doldururuz..dısarda kalır herkes..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:16. |