![]() |
--->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;375970]Siz bulmuşsunuz marşınızı sanırım. Benim buraya şiirimi yazmaya gerek yok.[/QUOTE]
atgeçmezli burda sizin marşınız bizim marşımız diye bişey yok hepimiz biriz hepimiz sivaslıyız sivassporluyuz onun için sende yaz şiirini en güzeli hangisiyse o olur saygılarımla |
[QUOTE=davulcu;376028]atgeçmezli burda sizin marşınız bizim marşımız diye bişey yok hepimiz biriz hepimiz sivaslıyız sivassporluyuz onun için sende yaz şiirini en güzeli hangisiyse o olur saygılarımla[/QUOTE]
Bu iş prensip meselesi ben sanatımı yarıştırmam. Yıllardır bu böyle devam ediyor. Talep gelirse yazdıklarımı paylaşırım. Gelmezse günün birinde bir şiir kitabında denk gelirsiniz... |
Sivas im gönüllerin birincisi
Türkiye liginde Bu sene şampiyon Yiğidolar ilinde Yiğidolar geliyor Şampiyonların ligine Korkun siz onlardan Anadolu yiğidinin ayak sesinden Yiğit harman olmuş Yiğidolar doğmuş Bu sene Sivasım Üç büyüklere karşı durmuş Gönüllerin birincisi Kalplerin efendisi Taht kurmuş kaplere Kalpler Sivas atar diye Gönüller onu ister Şampiyonluk onu bekler Kalpler bir atar Sivasımın içinde [FONT="Comic Sans MS"]DUMAN[/FONT] |
Tabiki olabilir.Gönül işi bu işler,zorla çiki çiki baba eşliğinde marş yazdırılmazki.
Bu arada benim Tezhürat başlığındaki yazılarımdan çoğu bu başlığa uygun aslında.Böyle bir başlık olduğunu bilmiyordum. |
[QUOTE=idhem;376616]Tabiki olabilir.Gönül işi bu işler,zorla çiki çiki baba eşliğinde marş yazdırılmazki.
Bu arada benim Tezhürat başlığındaki yazılarımdan çoğu bu başlığa uygun aslında.Böyle bir başlık olduğunu bilmiyordum.[/QUOTE] Onlarıda okudum güzel tezahuratlar olmuş |
-->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
Saygıdeğer ATGEÇMEZLİ
Sivasspor Marşı başlıklı şiirimde bir mısrada feyiz değil feyz olması gerektiği konusunda uyarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim. Bunu elbette bende biliyordum ama sanırım tuş hatasından kaynaklandı.Benimde gözümden kaçmış, sağolunuz.Sizin eserlerinizide okumaktan onur duyarız. Saygılarımla... |
--->: -->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
[QUOTE=Sabiha Serin;375256]
SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN [/email][/QUOTE] Şiir budur marş olacaksa bu olmalıdır. Şekil itibariyle bakıldığında bu daha uygun düşüyor ve bestelenmesi daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü şiirin kendi ahengi var orjinal bir şeyler bulmaya gerek yok. |
TANIMAYIZ BİLMEYİZ GENÇ FB LİLER
UMRUMUZDA DEĞİL UA LAR BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE UÇAMAZ KARA KARTALLAR BU ALEMDE BİR NUMARA BABA KANGALLAR |
[QUOTE=EyüphanAydın;373638][B][COLOR="Red"]4 EYLÜL[/COLOR]
Ne Zorluklar Çektik [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR], Ne Maçlar Yaptık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Ne Sevdalar Yaşadık [COLOR="Red"]4 Eylül'de[/COLOR] Benim Güzel Stadım [COLOR="Red"]4 EYLÜL..... [/COLOR] İsmail Kartalıyla,Werner Lorantıyla,Asker Bülentiyle, Uzanmış Güzelim Eller, Dökülüyor [COLOR="Red"]4 Eylül'ün[/COLOR] Yanındaki Güller. Ellerimdeki Seller, Benim Güzel [COLOR="Red"]4 EYLÜL'üm[/COLOR] EyüphanAydın ************************************************************************ Biraz Baştan Sağma OLdu Ama, İnşallah En Yakın Zamanda Yazcam :D Konuyu Gördüm Hemen Aklımdan Geçeni Yazim Dedim..[/B][/QUOTE] COK GÜZEL YAWWW EN BÜYÜK SİVASS |
Siir
Merhaba kardesler.....
mars icin siir gönderilmesi istenmis buyurun benden bir siir,umarim begenirsiniz... Bu ligde sen olmalisin Destan yazdin yazmalisin Gönlümüzde taht kurdun sen Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin Rengin bayrak kirmizi ak Cik sahaya simsek ol cak Futbolunla hayran birak Sen sampiyon olmalisin Yildiz parlat yarinlara Anadolu diyarina Ücüncülük desdan ama Sen sampiyon olmalisin Tarih yazdin yüreginle Bükülmeyen bileginle Onbir kisi yigidinle Sen sampiyon olmalisin...... ibrahim tamer saygilarimla |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:51. |