SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19683)

RK sTyLa 58 14.07.2008 13:30

SIVASSPOR - OFK GRABJL MACIN ÖZETI....

arkadaslar.....ben mac günü burda yoktum mümkünse biryerden bakabilirmiyiz sivasspor macin özetine....cok merak ediyorum nasil oynamislar diye

tsk.....

DENİZEVİ 14.07.2008 14:11

--->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

[CENTER][B][I][COLOR="Olive"]Tebrikler ve alkışlar Sivasspor'a...[/COLOR][/I][/B][IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/4.gif[/IMG][IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/4.gif[/IMG][IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/4.gif[/IMG][IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/1.gif[/IMG][/CENTER]

HaSiVasLıM58 14.07.2008 15:01

Sal 01 Tem 2008, 21:07 Sivasspor Intertoto Kupası/ UEFA Kupası 2008/2009

--------------------------------------------------------------------------------
eeeeveeeeettttt arkadaslar, yigidolar gecen sezon son hafta 4. oldular ve uefanin kisa yolunu son haftada kacirdilar, simdi önlerinde intertoto kupasinda sadece 4 mac var,burda avrupa liglerinin, daha dogrusu kücük, önemsiz liglerin kalitesiz takimlarindan birini eleyerek uefaya katilacak yigidolar, gecen sezon asker bülentin sayesinde birbirlerine kenetlenerek ligi 4. sirada tamamladir, ve ligimizi adeta" sömüren" istanbul takimlarinin yollarina kayserispor ile beraber tas koymaya basladilar ve anadoludan cikacak bir sampiyon takim icin ümit asilamaya basladilar....

sivasspor' un intertoto tarihi:

05.07.2008 deplasmanda rakip karadag temsilcisi ofk grbalj, rövans ise 12 veya 13 temmuzda sivasta, haydi yigidolar, gösterin kendinizi, bosuna yigido diyoruz dedirtmeyin kendinize...

ofk grbalj' i taniyalim:

2006/2007 sezonunda liginde 3. olup intertotoya katildi, ancak burda rumen temsilcisi gloriaya elendi, ancak bu bile karadag tarihine gecmeye yetti, cünkü karadagin bagimsizligindan sonra ilkkez bir takim avrupada boy gösteriyordu.....

Turan_86

Sal 01 Tem 2008, 21:28

--------------------------------------------------------------------------------
Sivasspora İntertoto da Başarılar Diliyorum.

fettah yıldırım

Sal 01 Tem 2008, 21:39

ligimizde bir yıl boyunca fırtına gibi esip uefa kupası vizesi alan ama bir sonraki yıl avrupa kupalarındaki ilk rakibine elenip ligdede anlaşılmaz düşüşler içine giren bir çok anadolu kulübü oldu yakın geçmişte.ama sivassporun bir farkı var; başarılı kadrosundan hiç bir oyuncusunu satmadı çokta iyi yaptı bakalım ne olucak inşaalah başarılı olur

EbruYavuz

Sal 01 Tem 2008, 21:53

Alıntı:
simdi önlerinde intertoto kupasinda sadece 4 mac var,burda avrupa liglerinin, daha dogrusu kücük, önemsiz liglerin kalitesiz takimlarindan birini eleyerek uefaya katilacak

[url]http://www.uefa.com/competitions/intertotocup/news/kind=1/newsid=686088.html[/url] adresinden de görebileceğiniz gibi, Sivasspor Karadağ temsilcisini elerse Portekiz'in Braga takımıyla eşleşiyor ki Portekiz futbolunu küçük ve önemsiz saymak hata olur diye düşünüyorum...

Ferhat Uğur

Sal 01 Tem 2008, 22:07

Alıntı:
...küçük...

Arkadaşlarım,abilerim ve ablalarim Sivasspor'umuz İntertoto ya katıldı KÜÇÜK bir takımmı?değil.Ve de Karadağ temsilcisi Sivasspor gibi intertoto'ya katılmışmı(?)katılmış. Peki neden küçümsüyorsunuz Karadağ temsilcisini.(?)Avrupa'da oynayan hiç bir takım hiçte ''küçük'' değildir.

ahmetfehmi

Sal 01 Tem 2008, 22:08

Öncelikle bu sezon içinde gösterdiği performanstan dolayı Sivassporlu yönetici, sporcu ve hocalarını tebrik ediyorum gönlüm elbetteki İntertotoyu geçip UEFA kupasında gidebildikleri yere kadar gitmelerinden yana inşallah başarılı olurlar.

ViRiOS

Çrş 02 Tem 2008, 01:44

unutmayın kayseri erciyes machabi tel aviv i eledi,israil ligi şampiyonunu

deniz_levent_

Çrş 02 Tem 2008, 01:48

Sunu da unutmayalim,

Sivasspor teknik direktoru Bulent Uygun yaptigi son aciklamada, Intertoto Kupasina yedke agirlikli bri kadro ile cikacaklarini acikladi. spor sitelerinde bu tarz haberler gecti.

Umarim as kadro ile cikilir. ulke puani ve ulke futbolunun gelisimine bu gibi uluslararasi turnuvalarda cokca mac oynayarak yarar ve fayda gorebilirsiniz.

Basarilar Sivasspor

neşetyıldız

Çrş 02 Tem 2008, 11:59

Sivasspor, yılmayan azmiyle bu işide götürür.Teknik ekip sağlam Bülent Hocam işi sıkı tutuyor.Sivasspora güveniyorum.Haydi yiğidolar başarı sizleri bekliyor.

inancgs05

Çrş 02 Tem 2008, 12:41 MAÇI HANGİ KANAL YAYINLAYACAK

Hiç Kimse Sormuyor Bakın Show Tv Uefa finalini yayınlamadı son anda acuna dağişti sivasa da yaparsa şaşırmam Digiturk demeyinde ne derseniz deyin

Grbalj'ın biten ligindeki durumu :12 takımlı ligde 4. ,33 maçta 14 Galibiyet 13 Beraberlik 6 Mağlubiyet

1 Budućnost Pod 33 18 12 3 66
2 Zeta 33 19 9 5 66
3 Mogren 33 19 9 5 66
4 Grbalj 33 14 13 6 55*
5 Rudar 33 14 10 9 52
6 Lovćen 33 11 10 12 43
7 Dečić 33 10 8 15 38
8 Petrovac 33 8 12 13 36
9 Kom 33 9 9 15 36
10 Bokelj 33 8 8 17 32
11 Sutjeska 33 5 11 17 23
12 Mladost Pod 33 4 7 22 19

Bragayıda hafife almayın geçen sene B.Münihin olduğu gruptan 6 puan topladı

UEFA 07/08

Pos. Team Pl W D L GF GA +/- Pts
1 Bayern 4 2 2 0 12 5 7 8
2 Braga 4 1 3 0 5 3 2 6
3 Bolton Wanderers 4 1 3 0 5 4 1 6
4 Aris Thessaloniki FC 4 1 2 1 5 8 -3 5
5 Crvena Zvezda 4 0 0 4 2 9 -7 0

LİG

1 FC Porto 30 69
2 Sporting Clube de Portugal 30 55
3 Vitória SC 30 53
4 SL Benfica 30 52
5 CS Marítimo 30 46
6 Vitória FC 30 45
7 SC Braga 30 41**
8 CF Os Belenenses 30 40
9 Boavista FC 30 36
10 CD Nacional 30 35
11 A. Naval 1° Maio 30 34
12 A. Académica de Coimbra 30 32
13 CF Estrela da Amadora 30 31
14 Leixões SC 30 26
15 FC Paços de Ferreira 30 25
16 UD Leiria 30 16

Mehmet cetin27

Çrş 02 Tem 2008, 13:13

Sİvasspora inter totoda ve avrupada bizi temsil eden tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

yawushan

Çrş 02 Tem 2008, 13:16

Avrupada bizi temsil eden tüm takımlarımızın olduğu gibi sivassporunda sonuna kadar arkasındayız.Hadi yiğidolar gösterin kendinizi...

teoman35

Çrş 02 Tem 2008, 14:13

valla bizim takımı bilmemde rakip bu maci ciddiye alıyor + formdalar en kotu 2 tane resmi mac yaptılar ve turu gectiler.. ama bızım takım gecen gun hazırlık macında 3-2yenilmis.. :s bence ilk macı kazanalım yine genclerle oynamak istiyorsak oynarız.. bide mac aksam olur inşallah arkdaslar..

punkolikemooo

Çrş 02 Tem 2008, 14:23

ins basarılı olucak sivas biraz inanması lazım cunki gucu ortada olan bi takım

erdaleski

şu an sitedeyim!

Çrş 02 Tem 2008, 14:49

ben sivasspor'un bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.geçen sezondaki istikrarını devam ettirirse büyük başarılara imza atar.
şimdiden anadolu takımımız sivasspor'a başarılar diliyorum.

hseyin

Çrş 02 Tem 2008, 14:51

Sivasspor bi tur bile atlayamaz.Katılması bile byük başarı olacak.Avrupa bizim lige benzemez.Çok serttir benden demesi.Zaten tur geçerse süpriz olur.

Ahmet Yavuzel

Çrş 02 Tem 2008, 15:06

Bir ŞanlıUrfalı olarak Sivasspor'a güveniyorum kesinlikle grublara kalacaklardır..

vilayetiyle hele o muhteşem stadyum taraftarıyla bütünleşip bir Anadolu takımını gösterecek Avrupaya ..

Yolun açık olsun...!

tolginho

Çrş 02 Tem 2008, 15:35

tv den yayınlanacak mı maçlar?

Tolga KAPROL

inancgs05

Prş 03 Tem 2008, 12:44 TRT NİN YAYINLAMASI GEREKİR HAYDİ TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT TRT

Son defa oynanacak Uefa İntertoto kupasında bugüne kadar hiç bir Türk takımı uefa'ya kalamadı Sivasta başaramazsa intertoto başarısız bir kupa olacak bizim için ama ben güveniyorum Sivasa stad dolu olsun ve takımı küçümsemesinler yeter

raulug

Prş 03 Tem 2008, 13:42

küçük takımlar için başarı, yakaladığı hava ile sağlanır. iyi bir ekip kesinlikle olmalı, taktik-oyuncu falan bunlar kesinlikle olmalı ama en önemlisi takım içinde yakalanan hava çok daha önemli. geçen yıl sivasın yakaladığı hava sanmayınki geçen yıldan başlıyor. bülent uygun takımın başına önceki sezon ortasında getirldi. ve ikinci yarının en başarılı takımı oldular ve o başarı bir sonraki yıla taşındı.

konya yada kayseri nin kadrosu sivastan düşükmüydü. ama sivas hepsinden daha başarılı oldu. işallah bu yılda o takım olgusunu bozmayıp iyi takviyelerle çıtayı daha da ileri götürür...

forza sivassss..........

mesut_tr

Prş 03 Tem 2008, 17:37

Alıntı:
Arkadaşlarım,abilerim ve ablalarim Sivasspor'umuz İntertoto ya katıldı KÜÇÜK bir takımmı?değil.Ve de Karadağ temsilcisi Sivasspor gibi intertoto'ya katılmışmı(?)katılmış. Peki neden küçümsüyorsunuz Karadağ temsilcisini.(?)Avrupa'da oynayan hiç bir takım hiçte ''küçük'' değildi

ama karadag ligi bizim ki kadar kaliteli, zevkli degil, ve bizim futbolumuzun son örnegi 10 gün kadar öncesinde yasandi, avrupada yari finalde elendik, bana göre avrupa 3. sü olduk, ve 2002 dede dünya 3. sü olduk, galatasaray hem uefa hemde süper kupayi aldi, samspiyonlar lgiinde ceyrek final ve galiba yanlis hatirlamiyorsam 1989 da sampiyon kulüpler kupasinda yari final oynadi, besiktas chesleayi devirdi, fenerbahce ceyrek final oynadi, bunlarda bizim takimlarimizin kalitesini ortaya koyuyor, braga ise kücümsenmez ancak sivasspor bence cok daha iyi, portekiz liginde sadece lig bir takima ait, portoya, digerleri 20 puan geriden geliyorlar, braga son zamanlarda atilim icerisinde ancak yinede sivasspor onlarida gecer düsüncesindeyim...

not: portonun 6 puani silindi ve fark 14 e düstü, yoksa

Alıntı:
Sivasspor bi tur bile atlayamaz.Katılması bile byük başarı olacak.Avrupa bizim lige benzemez.Çok serttir benden demesi.Zaten tur geçerse süpriz olur.

valla zamaninda bende kayseri ile erciyese öyle diyordum, kayseri son anda ardindan kupada yari final oynayan az alkmaara elendi, erciyes ise israil sampiyonunu elendi, artik takimlarimiza güvenmeliyiz diye düsünüyorum...

En son mesut_tr tarafından Prş 03 Tem 2008, 17:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Alıntı:

valla zamaninda bende kayseri ile erciyese öyle diyordum, kayseri son anda ardindan kupada yari final oynayan az alkmaara elendi, erciyes ise israil sampiyonunu elendi, artik takimlarimiza güvenmeliyiz diye düsünüyorum...

En son mesut_tr tarafından Prş 03 Tem 2008, 17:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mesut_tr

Prş 03 Tem 2008, 17:43

Alıntı:
Ben MAÇI İZLEYEMEDİKTEN SONRA KİM TUR ATLARSA ATLASIN

CNN TÜRK, KANAL D, NTV VEYA TRT gösterebilir diye düsünüyorum, kanald ile cnn türk kaysserinin maclarini göstermislerdi, ntv ile trt ler ise eskiden gösteriyorlardi, bence bu maci bir kanal yayinlar, ögrenir ögrenmez size bildiricegim....

Ati

Prş 03 Tem 2008, 19:05 Kayserispor, İntertoto Kupası...

Alıntı:
Son defa oynanacak Uefa İntertoto kupasında bugüne kadar hiç bir Türk takımı uefa'ya kalamadı Sivasta başaramazsa intertoto başarısız bir kupa olacak bizim için ama ben güveniyorum Sivasa stad dolu olsun ve takımı küçümsemesinler yeter

Bu dogru degil;
Kayserispor 2006 yilinda Intertoto Kupasi'nda 2 tur atlayarak UEFA Kupasi'nin
2. Oneleme Turu'na kalmisti... Oradan da UEFA Kupasi'nin 1. Turu'na cikmisti.

[url]http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Intertoto_Cup_2006[/url]
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/UEFA_Kupas%C4%B1_2006-07[/url]

melih sezen

Cum 04 Tem 2008, 12:08

Bence elenmeleri daha büyük bir ihtimal çünki daha ilk kez katılıyorlar ve avrupa konusunda çok tecrübesizler sivassporun bence ancak gelicek yıllarda şansı olabilir diye düşünüyorum
Tabiki rakip çok güçlü değil ama bence yinede sivasspor bu sene pek birşey yapamaz

Ahmet Yavuzel

Cum 04 Tem 2008, 12:15

Yayının kimde olduğunu bilen arkadşlarımız varsa iletirlerse seviniriz..

Murat Dinç

Cum 04 Tem 2008, 13:54

Cumartesi günü saat 18:40'da Kanal 1'de...

İşte ilgili link...

[url]http://www.kanal1.com.tr/prog,grbalj__sivas_sporintertoto_kupasi,43454.html[/url]

inancgs05

Cum 04 Tem 2008, 14:02 vallahamı o zaman bravo kanal 1

Alıntı:
Bu dogru degil;
Kayserispor 2006 yilinda Intertoto Kupasi'nda 2 tur atlayarak UEFA Kupasi'nin
2. Oneleme Turu'na kalmisti... Oradan da UEFA Kupasi'nin 1. Turu'na cikmisti.

doğru söylüyorsun sonradan fark ettim ama belki gaza gelirler diye silmedim Portonun itirazını kabul etmeseydi Setubal gelecekti o daha tecrübesiz bir takım

mesut_tr

Cmt 05 Tem 2008, 11:00

evet, murat adli üyeninde dedigi gibi kanal 1 canli yayinlacak maci, eger avrupada yasiyor ve uydunuz var ise:

Türksat 2A 42' Doğu Uydusu

Alış Frekansı: 12.008 Mhz
Polarizasyon: Horizontal (Yatay)
Symbol Rate: 4400
FEC Rate: 5/6

adli kodlar ile kanal 1 i indirebilirsiniz ancak kanal 1 bildigim kadariyla hala avrupa yayinina gecmedi...

sivasspora basarilar diliyorum

teoman35

Cmt 05 Tem 2008, 17:58

Bence Sivas eler bu takımı sonrada Braga yı yenip UEFAye giderler gibime geliyo İnşallah öyle olur 2 takımımız UEFAda 2 takımımızda Şampiyonlar liginde olacaklar Allahın izniyle.Hayaller gerçek oluyo artık Türk takımlarıda iddialı yanlızca İngilizler değil.

HaSiVasLıM58 14.07.2008 15:11

mesut_tr

Cmt 05 Tem 2008, 18:08

arkadaslar müjdemi isterim, eger kanal 1 i indiremiyorsaniz, [url]http://kanal1.com.tr/[/url] ye girin ve ordan en sag yukari köseden canli yayini secin, kanali online izleme sansiniz var, heyecan gitgide artiyor, haydi sivas, göster kendini, yigidolar ile avrupa tanissin..

tekrar söylüyorum:

[url]http://kanal1.com.tr/[/url] sitesine girip en sag yukari kösede cok kücük bir sekilde canli yayin yaziyor, ordan izelebilirsiniz, avrupada olsaniz bile, aksi takdirde uydudan indirseniz bile sifrelenebilir.....

not: müjdemin karsiliginda bolbol arti puan bekliyorum haaaaaa

HakanU

Cmt 05 Tem 2008, 18:27

Grbalj-Sivasspor

[url]http://de.justin.tv/tayfunts61[/url]

muysal

Cmt 05 Tem 2008, 18:31

Sivasspora yürekten başarılar diliyorum Allah yardımcımız olsun...

Turan_86

Cmt 05 Tem 2008, 18:34

Maça Yarım saat kaldı Yiğidolara başarılar diliyorum Ülkemizi en güzel şekilde Temsil edeceklerine inanıyorum.

mesut_tr

Cmt 05 Tem 2008, 18:41

evet, kadrolar belli oldu, sivasspora yürekten basarilar diliyorum, yari yedek yari as oyuncular ile cikacak maca bülent uygun:

grbalj:

kljajevic
grujic
vidakanic
boökovic
mazic
petrovic
pavicevic
bojovic
dragisevic
franciskovic
kasalica

sivasspor:

akin
murat
aytac
diallo
hayrettin
ibrahim
onur
emre
gurbanov
mehmet yildiz
balili

kadro iyi gözüküyor, rakibin kadrosunu yazmak yeminle 7 dakikami falan aldi, bizimki ise sadece 1 dakika falan...sivasspora basarilar diliyorum, ve söyle ikinci macta hic kendini sikmadan gecebilecegi bir sonucla dönmesini umuyorum...

Türker AYDEMİR

Cmt 05 Tem 2008, 20:37

Şu anda 80, dakika ve 2-2 lik beraberlik var deplasmanda. Sivasspor 10 kişi kalmasına rağmen çok tecrübeli gibi oynuyor. Başarılar diliyorum takımımıza.

Erol Gündüz

Cmt 05 Tem 2008, 20:50

2-2 bitti. Sivasspor için iyi sonuç.
Kaleci Akın'ın kırmızı kartı olmamalıydı.
Hayırlı olsun.

inancgs05

Pts 07 Tem 2008, 15:15

Sivasa tebrikler acılı dakikalarda buruk bir sevinç yaşattılar rövanşta hınca hınç dolu bir stadda tarihi bir fark bekliyorum.

neşetyıldız

şu an sitedeyim!

Pts 07 Tem 2008, 16:15

Sivas bu işi başaracaktır.Herşeye rağmen yiğidolar, haydin Avrupaya durmak yok,yorulmak yok haydin yiğitlerim.

erdaleski

şu an sitedeyim!

Pts 07 Tem 2008, 16:22

yiğidoların avrupadaki ilk maçını seyrettim.ilk yarıda biraz heyecanlı oldukları için ilk başta biraz bocaladılar.ama ikinci yarıda sanki ilk maçları değil de sanki final oynuyorlarmış gibi aslanlar gibi oynadılar.
maçın sonucu 2-2 oldu ama eminimki rövanş maçında bir üst tura çıkacak skoru rahatlıkla alacaklar.

yürü yiğido seni kim tutar..

[COLOR="Red"][B]eyup58 [/B][/COLOR]

Pts 07 Tem 2008, 23:38

Rakip söylenildiği gibi çok da kötü bir takım değil.Sivasspor henüz daha hazır değil.Bence ilk maçta oynaması gerektiği gibi oynadı.Akın 'ın yaptığı hareket sarı kart gerektiren bir hareketti.2.maç bence daha da zor geçebilir.Sivas kontrollü oynamalı.Rakibin büyüğü küçüğü olmaz.Turu geçeceğine inanıyorum.Eğer turu geçerse BRAGA maçı daha kolay olur diye düşünüyorum.SİVASSPORA başarılar diliyorum.SİVASSPOR oynadıkça açılan bir takım.

xbahane

Pts 07 Tem 2008, 23:54

sivas eler yahu bu takımı ney bu takım

e_k_o_c_a_k

Sal 08 Tem 2008, 11:47

berabere kaldık

Arda Öztürk

Sal 08 Tem 2008, 13:27

Sivasspor'a Avrupa'da başıralar diliyorum kendilerinin ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum....

oguzugur

Sal 08 Tem 2008, 13:30

Bu maçta berabere kalsada Sivas'taki maçta Sivas başarılı olcaktır

mesut_tr

Sal 08 Tem 2008, 23:06

müjdemi isterim, sivassporun tur macini trt 1 veriyor, pazar günü aksam trt 1 de canli yayin, avrupayada sifrelenmiyor, bu arada dünya kupasi 2010 elemelerini de yayinlayacak trtler...

sivasspora basarilar...

not: müjdem karisiliginda bolca arti isterim haaaa

onderyolbakan

Sal 08 Tem 2008, 23:48 Sivasspor Intertoto Cup/ UEFA Cup 2008/2009

Sivasspor'un maçının ilk yarısını seyrettim, Avrupa'daki tecrübesizliği belli oluyordu, buna rağmen iyi oynamaya çalıştılar ve bence istedikleri sonuçu aldılar ve ikinci maçta bu takımı rahat geçeceklerine eminim,
Bundan sonra ki maçlarında daha dikkatli olurlarsa UEFA kupasına katılıp ülkemizi temsil ederler.
Haydi Sivasspor sonuna kadar Türk milleti arkanda, başarılar dilerim.

ibrahim89

Sal 08 Tem 2008, 23:51

Yiğidoları yürekten kutluyorum bir gs li olarak.Bu sene az daha şampiyonluğu onlar yüzünden kaptırıyorduk .Helal olsun böyle anadolu takımlarına şampiyonluk da yakışır

Mehmed83

Çrş 09 Tem 2008, 02:12

Birinci Macta Sivassporun 2.Kalecisi Akin Vardar Kirmizi Kart görmüs ve yerini 3.Kaleciye birakmis. Benim merak ettigim Türkiyedeki Macta gene 3.Kalecimi oynayayack yoksa 1.Kaleci Petkovic oynayabilirmi ?

Turan_86

Prş 10 Tem 2008, 10:31

Sivasın maçı Pazar günü saat 19:00 da Maçı Trt 1 naklen yayınlayacak.

deniz_levent_

Cmt 12 Tem 2008, 09:34

Basligin asli soyle olabilirdi;

Sivasspor UEFA İntertoto Kupası / UEFA Kupasi 2008/2009

Tesekkurler.

konuya genel anlamda bir yorum getirmek gerekirse;

ilk mac oyle yada boyle iyi bir sonucla kapandi. yenilen gollere bakildiginda iki frikik golu yenilmis, bu frikik barajini kuran kaleci, her iki frikik golunde de hatali baraj ve yer tutmasi gozlerden kacmamali.

rovans macinda Sivasspor bu takimi eler sayet yine acemice goller yemezse.

basarilar.

mesut_tr

17:58 (dün)

bu arada baslik zaten degismis, iyide olmus, umarim sivas uefaya katilacak...

maca gelince 1 saat 5 dakika civari kaldi maca, heyecan dorukta, sivasin ve halkinin zafer sarkilari söyleyecegi bir gece olucak insallah...kadrolar hala aciklanmadi, ancak muhtemel sivasspor kadrosu:

volkan, murat, aytac, hayrettin, ilhan, emre, mehmet yildiz, diallo, ibrahim, onur ve balili...

mac Türkiye saati ile saat 19 da, avrupa saati ilede saat 18 de basliyacak,artik heyecan dorukta....

haydi sivas, size bosuna yigido denilmedigini göster herkese....

not:eklemeyi unutmusum, maci TRT1 yayinlayacak...

Turan_86

18:01 (dün)

Maça Bir saat Kaldı Sivasspora Başarılar diliyorum.

Ahmet AYDEMİR

şu an sitedeyim!

18:12 (dün)

Maç tahmini de yapalım ne dersiniz?
Bence Sivasspor 4-2 kazanacak.

mesut_tr

18:14 (dün)

ben biraz ucayim diyorum ve 5-1 diyorum, ama gercekci olmak gerekirse icimdende 3-0 geciyor, bu arada skoru bilen arkadasa bolca arti dagitmaya ne dersiniz, hediyemiz olsun degilmi!

bu arada maca son 45 dakika kaldi ancak hala kadrolar beli degil

numan a.

18:34 (dün)

Bu takim Sivas`in ayarinda bir takim degil ondan
5-1 Sivasspor

Remzi BÜLBÜL

18:37 (dün)

Yiğidolar dağıtacak ortalığı...
Sivasspor intertoto'da ki maçları kazanıp UEFA'da temsil edeceklerini inanıyorum.

mesut_tr

18:38 (dün)

son 33 dakika ve hala kadrolar belli degil, inanmiyorum, bülent uygunun kadrolari artik vermesi gerekiyor, ancak bence ilk macta oldugu gibi birkac yedek oyuncuyu oynatipda aslari yedek soyunduracagina inanmiyorum, cünkü artik isi tehlikeye sokmayacaktir...

HAKAN UZAN

18:55 (dün)

Sivasspor, tarihinde ilk kez avrupa maçlarına intertoto kupası ile katıldı. İlk maç deplasmanda 2-2 berabere kalması avantajlı bir skordur. Kendi sahasında 2-2 beraberliğin altında her türlü 1-1 ve 0-0 berabere kalması durumunda turu geçebilecek.

Benim temennim tabi ki bir Türk takımın Türkiye'yi temsil etmesiyle birlikte Sivasspor'un kazanmasını ve UEFA kupasına katılmasını istiyorum. İnşallah Sivasspor kendi sahasında hem Sivaslılar için hem de Türkiye adına güzel bir galibiyetle hafta sonunu öyle bitiririz. Skorda tahminde bulunmak istemiyorum. Yeter ki maçı kazanıp turu geçsin.

SİVASSPOR'a gönülden başarılar diliyorum...

Alper Alpay

20:25 (dün)

An itibari ile (69. dk) 0-0 devam ediyor ancak rakip takımın pek de gol atmak gibi bir isteği yok ve 0-0 da bize yarıyor. Sanırım bu turu geçti Yiğidolar ...

Alper Alpay

20:38 (dün)

83. dakikada Diallo'nun golüyle Sivasspor 1-0 öne geçti ...

Yigit Arabaci

20:38 (dün)

sivas golu sonunda buldu dk 82 1-0

ahmetfehmi

20:40 (dün)

Çok gol kaçırdı ama bir kaza kurşununa gitmeden gol geldi.
Tur hayırlı olsun

Ahmet AYDEMİR

şu an sitedeyim!

20:40 (dün)

Hadi Sivas ım bi tane daha at, tahminimiz tutsun
morartma beni.
İkinci tur tüm Sivaspor ve ülkemize hayırlı olsun

Alper Alpay

20:51 (dün)

Maç bitti... Sivasspor: 1-0 :Grbalj ... Tur hayırlı olsun Yiğidolara ve tüm Türkiye'ye ...

Emir ERTEN

20:53 (dün)

Darısı Braga maçına. Güzel futbol ve ilk maçta skor avantajı diliyorum Sivasspora.
Braga engelini de aşacağı inancındayım.

hacirhacir

21:32 (dün)

sivasspor adina iyi bir haber. Tüm turkiye'ye hayrli olsun.

.Erkut A.

22:00 (dün)

Sivassporun golü gerçekten müthişdi, onu bırakın Sivas genel manada süper top oynuyor. Tüm Sivaslıları ve Sivasspor´a milli duygularla gönül vermiş insanları bu akşamki galbiyetten dolayı tebrik ediyorum .

Saygılarımla

ahmet_38

şu an sitedeyim!

22:29 (dün)

komşu sivasa tebrikler, avrupa kupalarındaki ilk galibiyetleri hayırlı olsun.inşallah devamı gelecek...

Ali Cemal

22:36 (dün)

Tamam bu turu geçtik şimdi bir rakip daha var periyod nedir bunuda geçersek Uefa kupasındamıyız yoksa başka maç oynanacakmı...

HAKAN UZAN

22:56 (dün)

Sivasspor, tarihinde ilk kez avrupa intertoto kupasının 2. maçında ilk galibiyetini aldı. Sivasspor'a ve tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi artık UEFA kupasının en yakın kapısındayız. Sivasspor, 3. turda Portekiz'in Braga takımıyla kendi sahasında oynayacağı karşılaşmasında zorlu bir maç olacak. Sivasspor maçı kazanabilecek ve turu geçebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Ama Braga takımı Portekiz ekibidir. O yüzden doğrusunu söylemek gerekirse Braga takımından biraz olsun çekiniyorum. Fakat futbol çok enteresan bir oyundur. Sivasspor avrupa kupasına tarihinde ilk kez katıldığı için hedefini gerçekleştirmek için daha istekli olduğunu tarafındadır. İlk maçı kendi sahasında gol yemeden kazanırsa, rövanş maçında tur için daha önde avantajlı duruma getirebilecektir. İnşallah Sivasspor Braga engelini aşarak Türkiye futbol adına güzel tarih yazar.

ABİDİN

22:58 (dün)

Sivasspor eğer Braga'yı da elerse UEFA kupasına kalıyor. Grbalj takımını elemesi çok güzel fakat bunu yaparken yenerek elemiş olması daha da güzel. Çünkü ülke puanımız bu sayede daha çok arttı.

erdaleski

09:02 (bugün)

sivasspor'u turu geçtiği için kutlar başarılarının devamını diliyorum.
evet daha önce de yazdığım gibi sivasspor birinci maçta biraz heyacanlı olduğu için 2-2 berabere kalmıştı.ama ikinci maçta gördüm ki avrupa maçlarına ısınmış heyacanını bir yana bırakmış.böyle oynamaya devam ederse eminim ki braga takımını da eleyerek gruplara kalır.

inancgs05

şu an sitedeyim!

10:48 (bugün) TRT SPİKERİ YANILIYOR

Öncelikle tebrikler umarım esas önemli olan Braga karşısındada tur atlanıp (Skor Önemsiz) Uefada puanlar alırlar

TRT SPİKERİ - Atılan Golün Alınan Galibiyetin Ülke Puanına katksı var
YANLIIIŞŞŞŞ

DOĞRUSU : İntertoto kupasında alınan beraberlik veya galibiyetin ülke puanına katkısı yoktur
Uefa kupasına kalınması durumunda kupalara katılan takım sayısını arttırır buda bir
galibiyete verilen puanı düşürür ( Fb-Gs Şampiyonlar liginde bir maç kazanırsa 500 puan katkısı olacak ülke puanına ama sivas uefaya çıkarsa 400 puan olacak [2/4,2/5] buda iyimidir kötümüdür yorum konusu,Uefa kupalarında atılan golün hiç bir önemi yoktur ister 1-0 kazan ister 10-0 ister 0-0 ister 10-10 berabere ,sadece puan verir oda Galibiyete 2 Berbaberliğe 1 Ön elemelerde yarısı ve sadece Ş.Ligi ve Uefa için

[COLOR="Red"][B]Değişik Renklere gönül vermiş Konu Avrupa olunca hep bir ağızdan Tek Yürek olmuş Güzel Memleketimin Güzel insanları Tşk ederim'Bundan daha fazla Memleketimizi Tanıtacak bir organize olamazdı Haydi Sivasspor Uefa'ya Sıra Dünyada.......![/B][/COLOR]

HaSiVasLıM58 14.07.2008 15:28

Sivas
14.07.2008 13:13
Sivas'taki Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Devam Ediyor
Sivas'ta AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen mahalleler arası halı saha futbol turnuvasının devam ettiği bildirildi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Yenişehir Mahallesi'ndeki Favori Halı Saha Tesisleri'nde 6 Temmuz'da düzenlenen açılış programıyla başlayan mahalleler arası halı saha futbol turnuvasının, bu hafta sonu oynanan maçlarla devam ettiği belirtildi.
Kent merkezindeki 18 ayrı mahalleden takımın katılımıyla 4 ayrı grupta gerçekleştirilen turnuvada, bu hafta alınan sonuçlar şöyle:
''Alibaba Mahallesi: 3 - Yenimahalle: 3, Kümbet Mahallesi: 7 - Çayyurt Mahallesi: 3, Fatih Mahallesi: 3 - Huzur Mahallesi: 6, Gülyurt Mahallesi: 7 -Mimarsinan Mahallesi: 1.
AA

[COLOR="DarkRed"][B]Bu arada benim Mahlenin Takımı da güzel bir oyun sergilemiş OoooOooOoOOoOo Gülyurt OoOOoOOoOoOoOOoO Beyaz kırmızı Sivas yıldızı en büyük Gülyurttttttt helal olsun başka tanımam:D[/B][/COLOR]

ali_zafer 14.07.2008 15:34

-->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

[B]bir KAYSERİSPOR taraftarı olarak dost sivası tebrik ediyorum.inşallah braga maçındada aynı başarıyı gösteririz.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 14.07.2008 16:51

Tüm Yürekten Kutluyoruz Rüştü ELMAS ABIYLE GORUSTUK IYI BIR INSAN BASARILAR SIVASSPOR

YavuZ ÇandıR 14.07.2008 16:53

-->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0

83. dakikada ev coştu :D süperdi :D

RK sTyLa 58 14.07.2008 20:33

--->: SIVASSPOR - OFK GRABJL MACIN ÖZETI....

[QUOTE=RK sTyLa 58;387436]arkadaslar.....ben mac günü burda yoktum mümkünse biryerden bakabilirmiyiz sivasspor macin özetine....cok merak ediyorum nasil oynamislar diye

tsk.....[/QUOTE]

???? özeti biryerde gösteriyormu arkadaslar ??

mehmetlafci 14.07.2008 20:39

[B]helal SİVAS ım sana helal.....[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42.