![]() |
Ismim Mesut Caliskan 1972 Sivas merkez dogumluyum.Elbeglinin Hanli koyundenim.Su an Isvicrenin Zurich sehrinde yasiyorum.Burdan tum Sivaslira kucak dolusu selamlarimi gonderiyorum
|
TEX@S_SİNCE1910 LEVENT
[QUOTE=avare]Ismim Mesut Caliskan 1972 Sivas merkez dogumluyum.Elbeglinin Hanli koyundenim.Su an Isvicrenin Zurich sehrinde yasiyorum.Burdan tum Sivaslira kucak dolusu selamlarimi gonderiyorum[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ARAMIZA HOŞ GELDİN MESUT ABİİİ[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Fenerli89][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Wuppertaldan herkese selamlar, [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]hosgeldin yegenim :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
tüm gurbetçi gardaşlara selam
|
[QUOTE=özsivasli1903]ismim Bugra Yildirim lakabim özsivasli....
almanyada dogma büyüme würzburg tarafinda tauberbischofsheim sehrinde kaliyorum... ama tam bir sivasliyim... sivasin yildizeli navruz yayla köyündenim sivas kelimesini duydugum her yerde ben varim... bu siteyi kurmada emegi gecen herkese tesekkürü borc bilirim... sagim sivas solum sivas her yerim sivas her yerde sivas.... slmlar özsivasli bugra....[/QUOTE] BUGRA GARDAS, SANA MSN ADRESIMI VERIYORUM SENINLE GÖRÜSMEM LAZIM! BABANA SÖYLERSEN TANIR. SEBAHATTIN KILIC KÖLN DEN... [email]karadayi58@hotmail.de[/email] |
Ismim Fatih Bayrak
1974 Sivas-Merkez dogumluyum. Sivas Merkeze bagli Tatlicak köyündenim. 1987 senesinde Almanya`ya geldim. Almanyanin Recklinghausen (NRW) kentinde yasiyorum. Ayrica Rüstü abiye ve sitede emegi gecen arkadaslara cok tesekkür ediyorum. Saygilarimla |
Selam Gardaslar
Adim Mustafa Karahan 1978 Sivas Merkez dogumluyum. 1991 yilinda Almanya´ya geldim. Almanyanin Dortmund sehrinde ikamet ediyorum. Ama bedenim burada olsada kalbim halen Sivas,ta yasiyor! Siteye emegi gecen arkadaslara candan TESEKKÜRLER!!!!!!! |
[QUOTE=Fenerli89][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Wuppertaldan herkese selamlar, [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
GARDAŞ KENDİNİ BİRAZ TANIT ÖLE KURU KURU SELAMLA OLMUO... |
GERÇEKTEN RÜŞTÜ ABİ BÖYLE BİR SİTEYİ KURMAK ZOR HELAL OLSUN SANA...
|
BENDE ANKARADAN LEVENTTTTTT
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |