![]() |
--->: Otopark Yapımına Başlandı
yiğidolar cidden 1-2 resim çekin ya. özledik zaten sivasımızı :(
|
[QUOTE=fatih_bm;395381]Çok mantıklı fikirler insanın tuvaleti yoksa bile gidip Sivasspor için yapar oraya.YAni ben olsam uğrardım.[/QUOTE]
haklısın hocam. bu işi bir kazanç haline dönüstürmeliyiz, ne kadar kazanırsak sivassporumuz için büyük destek.. |
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20033[/url]
Sağolsun bir gardaşım eklemiş. İkinci resimdeki fb formalı hariç,hepsi güzel resimlerin.Buyur renkdaşım |
-->: Otopark Yapımına Başlandı
[B]müjdesini aldığımız statı görseydik iyi olacaktı ama buna da şükür...her gün stat müjdesi veriliyor..10 tane statımız oldu :)[/B]
|
vay be o sendika binası hala orda. küçüklüğümü hatırladım kaç sene oldu :(
|
[QUOTE=eldimi;395862]vay be o sendika binası hala orda. küçüklüğümü hatırladım kaç sene oldu :([/QUOTE]
evet hocam, yalnız bina dökülüyor bu ne ilgisizlik, bu ne dikkatsizlik.. sendika ayaklandı mı ne.. susma sustukça sıra sana gelecek.. |
resim istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz
|
bence o otoparkın giris cıkıs ayrı olmalı mactan sonra o kalabalıkta orda cıkmak sorun oluyor hem arabayı kullananlara hemde yaya olan taraftarlarımıza... :S
|
[B]güzel gerçekten en azından trafik sorunu kalkıyor...[/B]
|
--->: -->: Otopark Yapımına Başlandı
[QUOTE=FurkaN;394430][B]Çok çok iyi bir otopark değil ama yinede iş görür... 12bin kişilik bir stadın 200 araçlık değilde 2000 araçlık bir otoparkı olsa çok daha iyi olur... Ama ne yapalım ki şartlar bunu elveriyor...[/B][/QUOTE]
12.000 değil haberin olsun 18.650 yada 19.000 kişilik bir stad daha stadının kapasitesini bilmiyorsun!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:24. |