SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   İSTDER TEKRAR YOLLARDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20347)

yigido_furkan 26.08.2008 20:19

-->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

arkadaslar ıst bılenler ıcın sorucam acaba mac donusu geldıgımızde mecıdıkoyden istinyeye nasıl gerı donebılırım bırı bana yardımcı olabılırse sevınırım

Cem41 26.08.2008 22:43

--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=merkez-2;403462][B]KOCAELİSPOR RAKİP TARAFTARA YANİ BİZLERE 650 - 700 BİLET AYIRMIŞTIR.
BİLGİNİZE.[/B]

[B]BİLET 15 YTL. DİR.
PERŞAMBE GÜNÜ BİLETİX BAYİLERİNDE DE SATILACAKTIR.
YAKIN YERLERDE OTURANLAR DAHA KARLI.İTANBULDAN EN AZ 500 KİŞİ GİTMELİDİR.İNŞALLAH....[/B]
[B]AYRICA POLİS TRİBÜNÜ OLMASI SAYIYI DÜŞÜRTMEKTEDİR.[/B]

[B]AYRICA BİZLERDE CUMARTESİ GÜNÜNÜ BAHANE ETMEDEN ORADA OLACAĞIZ.
İST DERNEK OLSUN SİVASTAN GELENLER OLSUN OMUZ OMUZA 3 PUANI GETİRECEK VE TAKIMIMIZI ETKİLEYECEK TEZAHURATLARLA GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ.

KARDEŞLİK VE SİVASLIYA YAKISIR BİR ŞEKİLDE TAM DESTEK LÜTFEN.[/B]

AKINCI

YİĞİDOLAR[/QUOTE]

Deplasman takımlarına 700-800 kişilik kontenjan ayırmayı planladıklarına ifade eden Durmuşoğlu, "Sivasspor'un talebi üzerine konuk ekibe bin ya da bin 500 kişilik yer ayıracağız. Tabi bunu her takıma,yapmayız. Sivasspor ile bir alıp veremediğimiz yok, Sivas'a gittiğimizde sıkıntı yaşamayacağımızı, istediğimiz kadar bilet alabileceğimizi düşündüğümüz için bu jesti yapıyoruz" dedi.

:)

HaSiVasLıM58 26.08.2008 22:50

--->: -->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=yigido_furkan;403892]arkadaslar ıst bılenler ıcın sorucam acaba mac donusu geldıgımızde mecıdıkoyden istinyeye nasıl gerı donebılırım bırı bana yardımcı olabılırse sevınırım[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"][B]Mecidiyeköyden Ortaköy arabası var ortaköy'e iner ordan Sarıyer arabasına binersin sanırım en kestirme bu Furkan.![/B][/COLOR][/FONT]

RECEP_YÜKSEL 26.08.2008 22:53

--->: -->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=yigido_furkan;403892]arkadaslar ıst bılenler ıcın sorucam acaba mac donusu geldıgımızde mecıdıkoyden istinyeye nasıl gerı donebılırım bırı bana yardımcı olabılırse sevınırım[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]kardeş sen yeterki gel ben seni misafir de ederim kimse yolda kalmaz gerekirse bırakırız [/B][/COLOR]

YuNuSPaSa58 26.08.2008 23:10

geLicem.. ßaştan qeLmemeyi düşünüyodum ama ßaktım qidiş dönüş sudan ucuz:) İftarda ßeLes gaLißa:D qeLiyorum qeLiyorum..:D:D

YuNuSPaSa58 26.08.2008 23:10

Walla artık iştende şöyLe izin aLırım:D: Benim tuzLada halam war onLara iftara gidiyoz:DPatronda hemen izin werir İns.

MarmarA 26.08.2008 23:12

[QUOTE=YuNuSPaSa58;404024]Walla artık iştende şöyLe izin aLırım:D: Benim tuzLada halam war onLara iftara gidiyoz:DPatronda hemen izin werir İns.[/QUOTE]

RAMAZAN AYIN 1 İNDE GARDAŞ.İNSANLARA YANLIŞ BİLGİ OLAMASIN.
DİŞİM AĞRIYOR DE İZİN İSTE.YADA KULAĞIM AĞRIYOR DE

YuNuSPaSa58 26.08.2008 23:25

[QUOTE=MarmarA;404028]RAMAZAN AYIN 1 İNDE GARDAŞ.İNSANLARA YANLIŞ BİLGİ OLAMASIN.
DİŞİM AĞRIYOR DE İZİN İSTE.YADA KULAĞIM AĞRIYOR DE[/QUOTE]

yaw ilk yorumLardan 1ini okudum akLım ona qitti.. Bende ßaşka ßişey uydururum.. :DßakaLım onada ßuLucaz ßişey..

omercoskun 27.08.2008 00:54

--->: -->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=ademgoze;403888]biz tecrübeliyiz sokarız ankaradada sokmuyorlardı ama soktuk[/QUOTE]

ulen adem paprazi geldin paparazi gedecen he bırak olum şu makinayı kardeş kardeş maç izleyek :confused::confused:;);)

karakule58 27.08.2008 11:34

--->: -->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=omercoskun;404103]ulen adem paprazi geldin paparazi gedecen he bırak olum şu makinayı kardeş kardeş maç izleyek :confused::confused:;);)[/QUOTE]

OLMAZ KARDESİM O ANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEMİZ LAZIM ANKARASPOR MAÇINDA HEM 2 TANE BIRDEN SOKMUSTUM MAKINE İÇERİ BOTLARIN İÇİNDE SORUN DEGIL YANI HALLEDERIZ.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44.