![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
[QUOTE=GuNaY;405335][B]Evet abi sayıca iyi durumdayız, hatta birazdan listeyi güncellediğimde çok daha iyi durumda olduğumuzu göstereceğim :)[/QUoTE]
Oooo osmanım,gecenin bu saatinde maşallahın var. Bu arada yüksek müsadenle bir konuya dikkat çekmek istiyorum. 9- numaradaki arkadaşımız,Recep OFLAŞ isimli arkadaşımız galiba Sivas'lı değil ama son iki iftar organizesindede aramızdaydı değilmi. Bazı hemşerilerimize ithaf olunur. |
[QUOTE=albina58;405342]Oooo osmanım,gecenin bu saatinde maşallahın var.
Bu arada yüksek müsadenle bir konuya dikkat çekmek istiyorum. 9- numaradaki arkadaşımız,Recep OFLAŞ isimli arkadaşımız galiba Sivas'lı değil ama son iki iftar organizesindede aramızdaydı değilmi. Bazı hemşerilerimize ithaf olunur.[/QUOTE] [B]Evet abi Edirne'li olmasına rağmen son iki iftarımızada geldi kendisi, bunun yanısıra 36 numaradaki İhsan'da Karabüklü, 2 sene önce katıldı geçen yılda askerde olduğundan iştirak edemedi. Ancak bu sene eşi ile birlikte gelecekler inşallah. Ve 41 numaradaki Şaban'da Bursalı kendiside bu sene ilk defa katılacak inşallah... Sadece "Sivaslıyım" demekle yetinen hemşerilerimize ithaf olunur...[/B] |
SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞLERİM ABİLERİM .AYIN 14 ÜNDE OLMASI İSABET OLMUŞ BENİM AÇIMDAN 21 OLSAYDI KATILMAM İMKANSIZ OLACAKTI...
ALLAHIN İZNİ İLE ORADA OLACAĞIM TABİKİ DE.BU GÜZEL VE ÖZEL GÜNLERDE SİZ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIM ALLAHA EMANET OLUN... |
albina58´isimli üyeden Alıntı
Oooo osmanım,gecenin bu saatinde maşallahın var. Bu arada yüksek müsadenle bir konuya dikkat çekmek istiyorum. 9- numaradaki arkadaşımız,Recep OFLAŞ isimli arkadaşımız galiba Sivas'lı değil ama son iki iftar organizesindede aramızdaydı değilmi. Bazı hemşerilerimize ithaf olunur. [QUOTE=GuNaY;405343][B]Evet abi Edirne'li olmasına rağmen son iki iftarımızada geldi kendisi, bunun yanısıra 36 numaradaki İhsan'da Karabüklü, 2 sene önce katıldı geçen yılda askerde olduğundan iştirak edemedi. Ancak bu sene eşi ile birlikte gelecekler inşallah. Ve 41 numaradaki Şaban'da Bursalı kendiside bu sene ilk defa katılacak inşallah... Sadece "Sivaslıyım" demekle yetinen hemşerilerimize ithaf olunur...[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]Evet o Recep kardeş edirneli aynı şekilde bizleri deplasmana götüren şöfer Serkan kardeşimizde Edirneli her geldiği maçta bizim çekirdekcilerden dağa çok bağrıyor ve arabama bişey olur diye korkmuyor kısmet olursa Serkan kardeşide iftarda göreceğiz[/B][/COLOR] |
Maşaallah İstanbul' daki iftara katılım büyük bir hızla artıyor.
Anlaşılan bu seneki iftara katılım şampiyonu İstanbul olacaktır. İstanbul' daki arkadaşları bu güzel çabalarından dolayı kutluyorum. |
-->: SS.com 4. İftar Buluşması
Allah kısmet ederse,bende Edirneden gelmek istiyorm.İşlerimizin yogonlugundanda kesin demekte istemiyorum fakat gelmek için elimden geleni yapacagım.yigidin harman oldugu yere slm olaaa..
|
inşallah buluşuruz...bu arada kocaelisporu yendik helal bütün futbolculara.....................
|
S.A. SEVGİLİ SİVASLI HEMŞERİLERİM ALLAH IN İZNİYLE İFTAR YEMEĞİNE TEŞRİF EDECEĞİMM...BU ARADA OSMAN GÜNAY KARDEŞİM UMARIM BENİ HATIRLAMIŞTIR...
ALPARSLAN ATASEVEN |
[QUOTE=muamma2006;406188]S.A. SEVGİLİ SİVASLI HEMŞERİLERİM ALLAH IN İZNİYLE İFTAR YEMEĞİNE TEŞRİF EDECEĞİMM...BU ARADA OSMAN GÜNAY KARDEŞİM UMARIM BENİ HATIRLAMIŞTIR...
ALPARSLAN ATASEVEN[/QUOTE] [B]Kardeşim seni unuturmuyum hiç :) Görüştüğümüzde eski günlerimizi yad ederiz artık : ))[/B] |
[B]İFTAR LİSTESİ
1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Eşi 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Nazım Gültürk 43 ) Ali Muharrem 44 ) Engin78 45 ) Muhlis Bayrak 46 ) Alparslan Ataseven [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:38. |