![]() |
--->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
aslında benim düşüncem eyuphan'dı.gerçekten yazıları ile sivasspor sevgisini gösteren çoşkusu ile bunu hakediyor.yurt içinden seçimim o.Ama yurt dışından bu konuda eyvaz94 var.azerbaycandan sivassporumuzu izlemesi güzel birşey.
ikisini de en dikkat çeken üyleler olarak görüyorum. |
--->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[B]Sitemizde dikkat çeken üye yarışmasımı yapılsa acep ? :)[/B]
|
Cevap: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[B]Son zamanlarda ' yerliturkuaz' abimiz sitede çok dikkat çekiyor ..! :)[/B]
|
[B][QUOTE=EyüphanAydın;438526][B]Son zamanlarda ' yerliturkuaz' abimiz sitede çok dikkat çekiyor ..! :)[/B][/QUOTE]
Askerliğim döneminde sitemizden eksik kalmıştım fakat Eyüphan kardeşim bu sitede güzellik adına önemli işler yapmış yaşının verdiği hareketliliği sitemizde göstererek benden büyük bir alkış almayı başardı tebrikler[U] EYÜPHAN......[/U][/B] |
[B][QUOTE=yerliturkuaz;438527][B]
Askerliğim döneminde sitemizden eksik kalmıştım fakat Eyüphan kardeşim bu sitede güzellik adına önemli işler yapmış yaşının verdiği hareketliliği sitemizde göstererek benden büyük bir alkış almayı başardı tebrikler[U] EYÜPHAN......[/U][/B][/QUOTE] Est :) Abi herşey Sivas için , Sivasspor için biz bişey yapmıyoruzki :D[/B] |
[B][QUOTE=EyüphanAydın;438536][B]
Est :) Abi herşey Sivas için , Sivasspor için biz bişey yapmıyoruzki :D[/B][/QUOTE] Sizler olmasanız bizler olmasak buralara gelirmiydik tabi ki herşey güzel memleketimiz Sivas için....[/B] |
paslaşmalar güzel..................................
:) :) bende isterem :) |
[B][QUOTE=sensetik;438540]paslaşmalar güzel..................................
:) :) bende isterem :)[/QUOTE] Sen iste yeter ki bunun için maçımızda ya oynaman gerekiyor yada seyirci olman gerekiyor :D[/B] |
ben Sivasta oturuyorum nasıl olacak o iş )P
|
olmassa maç için gelim bi istanbula :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |