![]() |
-->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
[B]Ben İstanbulda Yasarken Sivassporu Tutuyorum
Siz Sivasda Yasıyorsunuz Fb yi Tutuyorsunuz Memleketinde Özünü Kaybetmek Mi Doru oLan ??[/B] |
-->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
Malesef Sivasspor dururken baska takimlari destekleyen hemserilerimiz var. Insallah dogru yolu bulurlar :D
|
--->: Bu Nasıl Sivaslılık ?
benim tek bir takimim var oda sivasspor
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sivas lı asla olamazlar Ekmeğini yiyen suyunu içen yaşadıkları topraklara ihanet eden sadece zavallılar durum bundan ibaret kanı 5 kuruş etmeyen aciz insanlar yazık..yazık..yazık..[/B][/COLOR]
|
[B]çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu
beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var 8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize[/B] |
boşverin arkadaşlar biz işimize bakalım yendik ve evlerine uğurladık onları
|
bu ne kardeşim .....yok [COLOR="Blue"]sivas gfb[/COLOR],,,,,geçen seneki sivas beşiktaş maçında da [COLOR="SandyBrown"][COLOR="Red"]sivaslı kartallar[/COLOR][/COLOR] diye pankart asmışlardı....özünü unutanlar bizden değildir.....istanbul yalakacıları bunlar...bizse sivas sevdalı gençleriz biz....kendi şehrimizin özümüzün takımına destek verelim arkadaşlar....
|
BİR AN ÖNCE DOĞRU YOLU GÖRÜRLER İNŞALLAH..NE DİYELİM YANİ..ADAMLARIMI DÖVECEZ SİVASSPOR LU DEĞİLLER DİYE..TAMAM YİĞİDODUR NAMIMIZ AMA DÖĞÜŞ KAVGA BİZE YAKIŞMAZZ
|
Böyle adiler çok içimizde öbür seferde bjk olarak yapmışlardı.bu yıl işşallah şampiyon oluruz başarılar diyorum sivasımıza.
[B][COLOR="Red"](ÇILGINLAR58 TARAFTARI)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Databese Eror;421691][B]çok saçma konular ile uğraşıyoruz bizene herkes istediği takımı tutar sivaslı diye sivassporu tutacak değil ya bizene adamın kendi özgir iradesi herkez bence kendi işne baksın burda tartışılmsı gereken şu
beşiktaş 110.000 forma satıyor sivas neden 100 orjinal forma satıyor fener biletleri en az 60 lira stat full sivas maçı biletleri 5 lira hala koca koca boşluklar neden var 8 milyon sivaslı var sms kampaynasına 3 bin kişi katılmış koca statta tezahürat 0 eskişehirspor forumlarında adamlar bize gülüyor girin bakın oturun bunları konuşun Allah aşkına herkez ben sivaslyım diye geziyor iş maddi desteğe gelince nerdesiniz herkez de sahte forma klübe destek yok oturun bunları konuşun 300 kişi gb yi desteklemiş derdinize bakın yahhh yahhh yahhhhhh bize[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Evet maalesef öyle dün akşam oynalınan Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının sadece şehir nüfusu 300.000 [üç yün bin] buna karşın statda dün akşamki maçı 37.000 Ukrayna taraftarı izledi bu şu demek %13 gb bir rakam demek ve helalll olsun adamları tebrik ettim 90 dakika susmadan en ufak bir taşkınlık dahi çıkarmadan Beşiktaşı adeta sahadan sildi ve bir silindir gb ezdiler geçtiler.Ve ortalama aylık gelirleri 200 $ max ve bu aşk sevgi heyecan adeta adamlarda genetik bir hal almış Dna larında var bir çok maçı full+fulll harbiden helal olsun...Olaya birde şöyle bakın İst de 2.000.000 [iki milyon] Sivas'lı olunduğu söyleniyor eğer onlar gibi %13 sahaya aksak hani oda yapar 26.0000 [iki yüz altmış bin] kişi eder sanırım..Ama şuda varki Ukrayna’nın Metalisk Kharkiv takımının bir çoğu değişik illerden gelen yerleşen bir taraftara sahip oysa bizim hepimizin memleketi belli SİVAS İnsan bazen düşünmeden yapamıyor kendini neden bizler bunlar gibi olamıyoruz diye ...[/FONT][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:00. |