SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Uygun Gidiyor mu? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21164)

balmandol 08.10.2008 09:48

--->: Uygun Gidiyor mu?

ASPARAGAS Bİ HABER...BİRDE DİKKATİMİ ÇEKEN HABERİ YAZAN ARKADAŞ SANKİ FB'NİN YÖNETİMİNDEN BİRİ GİBİ YAZMIŞ.HOCAYI ALMIŞ,SATMIŞ,FUTBOLCULARIN BİLE DİKKATİNİ ÇEKMİŞ BU ARKADAŞ..HELAL OLSUN VALLA NE DİYİM..NERDEN UYDURURLAR ANLAMIYORUM..HERKES TAKIMINA SAHİP ÇIKSINNNN..BÜLENT HOCA TAKIMININ BAŞINDA..BOŞVERİN ÖYLE DEDİKODULARI..

Abdullah DuMaN 09.10.2008 08:57

-->: Uygun Gidiyor mu?

BEN ZATEN GERÇEK HABER DEMEDİM GÖZÜME TAKILDI SİZLERLE PAYLAŞTIM

yiğido_58_fuko_ 10.10.2008 21:39

Hocam bizleri ve sivassporu bırakıp gitmeyin lütfen sizdem çok memnunuz...

sivasli215 10.10.2008 22:01

[B]bence sivassporu yarı yolda bırakmaz bülent uygun

eger bırakırsa da gerçekten ayıp eder

ama hem mecnun başkanın hemde bülent hocanın kalbinin bir kısmınında fenerde olduğunu biliyoruz ve bunu çok bariz! belli ediyorlar!!!

gidebilir,ama dediğim gibi sezon sonu giderse yerine uygun birisi getirilir,bizde kendisine tsk eder,helalleşiriz

unutulmasın ki sivasspor sahipsiz değildir!!![/B]

byCERAN58 11.10.2008 09:35

arkadaşlar aynı haber bugun [url]www.sporx.com[/url] haber sitesinde de var. haber aynen söyle;

[B]"Aklı F.Bahçe'de
F.Bahçe'de İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi.

Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu."[/B]

sevgili abdullah kardeşimiz bu konuyu açmış ... bence dikkate alınması gereken bir haber.. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...

Zaten, bülent hoca her demecinde ne kadar fenerbahçeli olduğunu özellikle vurguluyor.vede fenerbahçenin gidişi hattında yorumlar yapıyor. sanki, fenerbahçe spor yazarıymış gibi... aklı fenerde olanın,sivas ile işi olmaz ... [B]bence öyle birşey varsa hemen gitsin..[/B] durması halinde sivasa zararı olacağı düşüncesindeyim...

Teknik direktör adayı olarak [B]sağlam bir adam.. Ertuğrul Sağlam[/B], bence bülent hocadan daha başarılı olur ...

Saygılarımla

cihat14535858 11.10.2008 09:40

gidebilir valla...
fenerbahceyi düştüğü bu durumdan kurtarma harekatı başlamıs durumda.. bakalım sıvasspor bu kotu gıdışıne devam ederse 1 veya 2 hafta içerisinde bunu bahane ederek gorevini birakabilir...
saygılar bulen uygun

KAOS 11.10.2008 22:34

Bencede gider, haber bir çok kanalda var
'Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun, Fenerbahçe'de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.'
İstanbul takımlarından vazgeçmemiz lazım diye bir tarafımızı yırtıyoruz.
Ama bakın hocaya gönlü bilmem nerde imiş..
Anadolu takımlarının kaderi bu, asla da değişmeyecek..
Bu haber üstüne futbolcular ne düşünür sizce?
Sorarım size...
Rüya alemindeki yeni yetmelere duyrulur.

etzel1967 11.10.2008 23:28

fol yok yumurta yok...gelin güvey olmamak lazım...

XXCakir58 12.10.2008 00:04

-->: Uygun Gidiyor mu?

Bence öyle birsey yok, yalandir. Bülent Hocadan herkes memnun, hem Taraftar, hem Baskan hemde oyunculari.
Paylasim icin sagol.

yigido Atilla 12.10.2008 00:55

Türkiye süperligini cok iyi taniyan birini yardimci olarak getireceklerini bir spor programinda bende duydum, Aragonesin tecrübesinden faydalanmasi icin 1-2 sene yayinda yardimci antröner olarak calisacak sonra takimin basina tek yetkili olarak getirilecek. Böyle bir teklif Bülent hocaya gelirse Sivasta durmaz. Kendiside söylemisti, Baskan ve taraftar haric takimdan herkes satilabilir.Böyle bir sey olursa hocaya kimsenin kizmaya ve kirilmaya hakki yok, O da futbolcular gibi Transferleri degerlendirmek zorunda.. Sivassporun üstünde hic kimse olamaz Baskan bos adam degil yerini dolduracak birini bulur Hayirlisi ..........

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:15.