![]() |
--->: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
[QUOTE=HaSiVasLıM58;442838]Sivas ta en son Antep örneğini bizler hepimiz gördük ne kadar şaşkınlık içerisindede izlesek olan biteni hayretler içinde gözlemlesek bile neden bu stat dolmuyor diye hala ben şahsen cvp bulamadım bulamıyorum..Oysa deseler bir İsmail YK Konseri bilmem Gökhan özen veya Müslüm Gürses onbinler sahaya sığmaz ve sahaya girenler kadar dışardada o kadar insan olur..Yapılan festivalleri ve Konserleri az çok gördük duyduk 'Sibel can ne bileyim Hülya Avşar geldi Sivas a ndeseler ilçelerden bile gelenler olur ben adım gb eminim hatta kamp kurarlar izci kampındaki gb çadırda sabahlar oysa bu günlerde ''BİRLİK DAYANIŞMA BÜTÜNLEŞME TUTUCULUĞUMUZU DÜNYA ALEME BENİMSETMEK Tanıtmak için bu ayağımıza gelen fırsatları değerlendiremiyor ve hatta tepiyoruz ..Düşünseneniz bir ÇIĞLIK Olimpiyatta 50 bin kişi fulll+ fulll en az yarısı dışarda kalmış medyalar tv ler bizlerden haftalarca bahsettiğini bizleri şaşkınlıklar içerisinde seyrettiklerini gelen araçlarımızda bayraklar Tütküler marşlar çalındığını yer gök kırmızı beyaz olduğunu trübündeki sesin db lini Volumunu her Sivas lıda forma atkı ile geldiğini en azından %75 inin düğüne gider gb tıpkı çook zormu sizce oysa düşünümn çok basit forma 50 ytl desek bir kereye mahsus her zaman vermeyeceksinki o parayı ve bilet sanırım max tahmini 15 ytl 5 ytl de yol parası desek formayı bir kenara koyun 20 ytl ile memleketine sahip çıkıyorsun atanın babanın topraklarına ve gücünü Tüm illere yansıtıyorsun ve Sivas ile dans edilemez imajı yaratıp diğer takımları ister istemez psikolojikmen negatif yönde etkiliyorsunuz..El adamı Norveçte Kanada da Grönland da -40 larda hayatını sürdürüyor Siz Sivas ın AyAZından söz bahsediyorsunuz söz ediyorsunuz ve bitmek bilmeyen anlamsız gülünç mazeretler buluyorsunuz ..Olimpiyat biraz ters olabilir hakikatende ulaşım olarak aracı olmayanlar için ters fakat İMKANSIZ değil Inşallah bu İbb maçında yeni bir rekor yaratabilir ve Süper lig de birt şok etkisi ile adımızdan sıkça söz ettiren taraf oluruz..[/QUOTE]
evet hemşerim sana canı gönülden katılıyorum... |
Cevap: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
5 ARALIK CUMA
DENİZLİSPOR - FENERBAHÇE Aytekin Durmaz 6 ARALIK CUMARTESİ HACETTEPE SPOR - GENÇLERBİRLİĞİ Özgüç Türkalp BEŞİKTAŞ - ANKARASPOR İlker Meral GAZİANTEPSPOR - KAYSERİSPOR Fırat Aydınus ANTALYASPOR - ESKİŞEHİRSPOR Selçuk Dereli 7 ARALIK PAZAR [B]İSTANBUL BŞB - SİVASSPOR Kuddusi Müftüoğlu[/B] ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY Suat Arslanboğa TRABZONSPOR - KOCAELİSPOR Deniz Çoban KONYASPOR - BURSASPOR Hüseyin Göçek |
[B]eğer maç olimpiyatta ise en az 40 bin sivaslı olması lazım artık taraftar gücümücü herkes görsün. haydi istanbuldaki yiğidolar maça...[/B]
|
bence sivassporum 2-0 alır bu maçı inş hep beraber sivasspor
|
İSTANBULDAKİ SİVASLI HEMŞERİLERİMİZİ MACA BEKLİYORUZ.SİVASSPORUMUZU YANLIZ BIRAKMAYALIM
|
ilk önce maç tahminimi yapayım
İBB=1 SİVASSPOR=3 istanbuldaki sivaslı arkadaşlar bu maçta sivasımızı yanlız bırakmayalım lütfen hepimiz birbirimizi uyaralım maça gelmek için teşvik edelim.Sadece kendimiz gelmeyelim toplayabildiğimiz kadar sivaslı toplamamız lazım bu maça |
bu maçı kesinlikle yenmemiz lazım we yeneceğiz die düşünüyorum
|
istanbul b.b:1-4:SİVASSPOR'UMUZZ
|
belediye macını rahat alırız onumuzdekı haftalara bakalım bence:D
|
büyük taraftar desteğiyle yencez i.b.belediyeyi. 35 bin kişinin üzerindede taraftar gurubuda oulucak hemde
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:07. |