![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor - Hacettepe
Taraftar desteğiyle hızla bir başlangıç ilk 10 dakkada bir gol, sonrası malum 3-0
|
arkadaşlar herkes 3-0 5-0 diyor inşallah futbolcularımızda rakibi bizim gibi küçümsemezler.yoksa ikinci bir antalya maçı yaşarız.inş bende tüm kazanacağımıza inanıyorum.her zaman dediğim gibi, kazanalımda 90. dakika gol atıp kazanalım ama yeterki kazanalım...
|
[I][B]arkadaslar benim bu mactan korkum yok ama biz yinede tedbirimizi alalım
iddaa da banko 1 oynucam kesinlikle[/B][/I] |
hacettepe nin geçen seneki oftaş olduğu unutulmamalıdır.dolayısıyla maçı ciddiye alıp iyi bir mücadele sonunda sivasspor inşallah kazanacaktır.
sivasspora başarılar dilerim. |
inşallah 2 veya3 -0 yenecegiz herzaman heryerde en büyük sivasspor hemde inadına sivasspor kıskananlar çatlasın
|
[B][COLOR="Red"]Hacettepe defansif futboluyla bizi bir hayli zorlayacaktır.fazla gollü bir mücadele olacağını sanmıyorum.[/COLOR][/B]
[B]Sivasspor-1 Hacettepe-0[/B] |
Cevap: TSL Sivasspor - Hacettepe yorumlari ve tahm
[QUOTE=kadir0911;444738][B]Belediye ve haceteppe ligin en nefret ettigim takimlar, insallah haceteppeyeda fark atariz taraftarsiz takim süper lig de istemiyoruz!![/B][/QUOTE]
bende sana katlıyorum gardaş insllah fark atarız:) |
hacettepe maçını her türlü alırız. hacettepede bu sezon iş yok ligin dibinde. bizde kendi evimizde harika gidiyoruz ve bu harika gidişimize hacettepeyle devam edecez.
|
maçı alacağız.Ama şunu söylüyüm taraftar olarak burda herkes taraftardan şikayetçi ben de şikayetçiyim(hem de çok)ama bu laf atanların çoğu çıtçıtçı bağırsalar belli olur ben tek başıma kombinelerde bağırmaya çalışıom şahsen:confused:
|
3-0 olsun bizim olsun :)))))
goller mehmet yıldız |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28. |