SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVAS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22178)

YavuzTheYigido 31.01.2007 21:26

-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

SIVASSPORumuzun Sadik Dostlari:
SAKARYASPOR
MALATYASPOR
ANKARAGUCU
USKUDAR ANADOLU
ADANASPOR(Gel artik be!!)
ve TOKATSPOR dur..Gerisi yalan!!!

melih1 31.01.2007 22:28

--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=tatangaist;186146]Beyler provakalere gelmeyin.3-5 kendini bilmez size küfür etmişse bunu tatangalara mal etmeyin.Bende Samiyendeydim hatırlamıyorum ama onları yapanlar adına sizlerden özür dilerimTakımla ilgili bu kadar kötü düşünüp düşmemizi istiyorsanız, eğer burada böyle konuşuyorsunuz forumunuzda istenilmediğimi anlarım ve birdaha girmem.[/QUOTE]

asla boyle bır durum olmadı olamazda.tum tatangaları ve sakaryalıları aramızda gormekten mutluluk duyarız.bir kaç gereksizi tum camıaya mal etmek acımasız olur..

merkez_emre 01.02.2007 11:21

--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186011]ben sakaryaya üyeydim ama bayağı bir küfür ettiler sivasa sivas-sakarya maçında ben de sitelerine girip insanca dedim ayıptır küfür etmeyin diye ama beni siteden attılar....[/QUOTE]

onların sitesinde 2 senedir Sivasspor alt forumu oldugunu (ki sadece 3 takımın alt forumu vardır ) vede her Sivasspor macında Sivasımıza sanss dilediklerini bu macta da arkalarında da oldugunu sölemişlerdir....

tatangaist 01.02.2007 13:33

Sağolun arkadaşlar.Yazılanları suçlama gibi algıladım ama gerekli açıklamayı kardeşlerim yaptı sağolsunlar.

Bunlar suni gündemdir.Tartışmak bile gereksiz bence.Böyle şeylerden bahsedeceğimize nasıl daha iyi oluruz?Neler yapabiliriz diye tartışmalıyız.

yahya.6058 01.02.2007 14:13

SAKARYASPOR A BAŞARILAR KARDEŞÇE DOSTÇA BİR LİGİN GEÇMESİNİ DİLERİM

Yiğiter 01.02.2007 16:41

ama ben konyaya kayseriye ve manisayada üyeyim hiçibirnden kovulmadım.ben provakasyon yapmıyom.durduk yerde yalan da söyleyecek değilim şimdi bakıtım onların foruma ama herhalde geçmişi silmişler

SONMEZ 01.02.2007 16:55

[B][COLOR=blue][COLOR=red]Sakaryalı[/COLOR] kardeş,
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz.
[/COLOR][/B][COLOR=blue]

[B]3. Hafta misafiriniz olacağız inşallah.[/B]
[B][COLOR=red]İstanbuldaki[/COLOR] maçımızda [COLOR=red]Sakaryadan[/COLOR] gelen arkadaşlarımızla[/B]
[B]çok güzel hatıralarımız olmuştu.[/B]
[B]Dernek başkanı [COLOR=red]Olcay MERİÇ [/COLOR]kardeşimizle de görüşüyoruz.[/B]
[B]İnşallah [COLOR=red]İstanbuldaki[/COLOR] gibi yine dostça enstantaneler yaşanacağından hiç şüphemiz yok.[/B]
[B]Selamlar...[/B]
[B].[/B]
[B].[/B]
[B].[/B][/COLOR]

Yiğiter 01.02.2007 17:03

benim kimseye,hiçbir takıma karşı kinim yok.bu siteye gelen her taraftara da saygımız vardır.ama siteden bu şekilde beni atmaları bana geröekten çok dokundu.onun için söyleme lüzumu gördüm.sakaryalı kardeş benim lafım sana değil.ama eğer bulabilirsen tatangalar.com da sivas-sakarya maç yorumlarına bak sen de geröekten ne kadar hoş olmayan sözler yazıldığını göreceksin.ben sana bişey demedim.kırıldıysan özür dilerim gerçekten

tatangaist 01.02.2007 18:24

Estafurullah canım.Nikini bana özelden yazarsan öğrenmeye çalışabilirim

RaP_BoY 01.02.2007 19:05

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR İŞALLAH İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNİZ SİTEMİZDE [/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]BİZ ESENLER ÇOCUGUYUZ YAKIŞTIRILANI DEGİL YAKIŞANI YAPARIZ [/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:14.