![]() |
Cevap: Katıl Yarışmaya Kazan Hediyeyi !
Bende katılmak istiyorum... Ama unuttuğunuz bir kategoride kartılmak istiyorum... Şarkı ? Uygunmudur... Bunuda Video Klip iç.inde değerlendirebiliriz değil mi Cevabınızı bekliorum ?
|
[QUOTE=BarsTurk;483305]Bende katılmak istiyorum... Ama unuttuğunuz bir kategoride kartılmak istiyorum... Şarkı ? Uygunmudur... Bunuda Video Klip iç.inde değerlendirebiliriz değil mi Cevabınızı bekliorum ?[/QUOTE]
[B][I]Katagoriler önceden belirlendi, ancak siz yinede çalışmanızı yapınız. Çok beğenilirse Jüri Özel Ödülü verilebilinir ve Yiğidoların bir şarkısı olur. [/I][/B] |
Değerli arkadaşlarım,
çalışmalarınızdan dolayı hepinizi yürekten kutluyorum.Bunca emek ve duaların karşılığını göreceğimizden,şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizden eminim.İstanbulda yaşayan ama gönlü anadolu takımlarında olan bir tekstil mühendisi olarak sevgili Sivasspor taraftarlarına özel hazırladığım logo ve bayrak armalarını arzu eden arkadaşlar firmamızdan bedelsiz olarak tedarik edebilirler.Bu armalar herkesin basitçe tişörtüne montuna çantasına v.s.uygulayabileceği ve yıllarca kullanabileceği bir teknoloji ile üretilmiş olup yurtdışındaki spor kulüplerinin orijinal formalarında kullanılan armalarla kalite olarak aynıdır. Gönlü Sivassporumuzun şampiyonluklarını görmekten yana olarak,çorbada tuz misali taraftar coşkusunu arttırmak amacıyla böyle bir katkıda bulunmak istedim. Şampiyonluklarda buluşmak üzere.... |
selamın aleyküm millet bence cumartesi günü oynanacak fb sivas maçı büyük ihtimal sivassipor alacak 100 /70 alırız ve şampiyonlukta ilerleriz az kaldı dayan sivasım ben deniz çavuşbaşlı yasin
|
Neyiz degil Ne olcaz demeli...
Ne Mutlu Türküm Diyene.. Ne Mutlu SIvasliliyim DIYENE:-) |
yarismaya ne sekil ve nasil katilabiliriz saaygilarimla
|
bütün yarismaya katilan topraklarima basarilar
|
Arkadaşlar Bekleyin Sivassiporumuzun Banneri Geliyor......
Az Kaldı Yapınca Siteye koyacam Bu Arada Banner Flash Olacaktır Moderator'lere Duyrulur....1.lik için değil Gönlümüz İçin Yapıyoruz..... |
Bu Arada Yarışma Ne Zaman Açıklanacak Eğer Açıklanma Tarihi İle İlgili Bir bilgi olursa Sevinirim....Bu Arada Benim Yaptığım Banner radipshere.com'a upload edilmeyecektir oraya upload edersem bakamazsınız ama kendi siteme koyarsam Bakarsınız Allah'ın İzni ile Çalısmaya Devam :)
|
yarışma süresi bitti sonuçlar ne zaman açıklanır aceba...??:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:20. |