![]() |
Cevap: Maçlara başka forma ile gelenler var
kayseride yaşayan arkadalar bizimde grubumuz var haberiniz olsun bize faceden ulaşa bilirsiniz. msn [email]sivassporlu_58_yigidolar@hotmail.com[/email] kulanıcı adımızda: kayserili yigidolar. hepinizi bekliyoruz yeni bir yapılanma oluşturuyoruz çarşı falan :) boş gerçek olan yigidolar olacak.
|
[QUOTE=destiny58;528144][FONT="Impact"]fenerbahçe trabzonu yenmeseydi şimdi 3. olup şampiyonlar ligine gidemiyorduk fenerbahçeyede çok şey borçluyuz öyle demeyin fenerbahçe ligdeki en vefalı dostumuz [SIZE="4"][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[B]Sivassporlu hemşolarda nedir bu fenerbahçe sempatisi anlamış degilim[/B] |
herkes rengini safını belli etsin..içinde başka takım sevdası olan adam,sırf memleketim diye sivassporu tutmasın istemez..
ben şahsen gerçekten sivassporu içten kalpten yürekten seven gerçek taraftarların stada gelmesi istiyorum... kimse memleketi diye kendini sorumlu hissetmesin,isteyen gitsin istediği takımı tutsun ama ikilik yapıp hem sivassporluyum hemde bilmem ne demesin... defolun sivasın stadından da etrafında.. |
[B]şimdi sivassporu destekleyen istanbul yalakaları iki gün sonra kendi takımları geldigi zaman o trübüne geçip sivasspora ana avrat dümdüz gidiyor hay sizin gibi sivaslıya yazıklar olsun[/B]
|
[QUOTE=ready;530941][B]Sivassporlu hemşolarda nedir bu fenerbahçe sempatisi anlamış degilim[/B][/QUOTE]
Yiğidoluk bir duruştur bunu anlayamayanlar var daha. |
bjk ve gs tribününde sivasa küfür ediliyor dogru ama fener tribününden hiç böle bişey duymadım açıkcası ama sadece onlar deil kocaeli sakarya ankaragücü formaları ve atkılarıyla maçlara geliniyorr amacınız nedirrr anlamadım 10 tl verip orjınal alcagımıza dışardan 8 tl sahte atkı alıyoruzz sonra sivas sevgisi oluyor aslında ben olsam başkannın yerinde vali ve belediye başkanımızla konusur şehirde sahte forma ve atkı sattırtmam sivasspor magazasını 2.3 yere daha açarım böle daha cok maddi kaynak saglanmış olurrr
|
Maçlara başka takımların forması, atkısı, vs. ile gelenlere tepki gösterilmediği sürece Sivasspor hakkında çirkin şeyler duymaya devam edeceğiz ne yazık ki... Özelikle FB maçlarında bizim tribünlere GS formasıyla gelenlere; GS maçlarında bizim tribünlere FB formasıyla gelenlere gereken tepki gösterilmeli... Bunu da en iyi yapacak olan taraftar gruplarıdır.
Şunu da unutmayın, bizim süper ligde aldığımız başarıları tek başımıza elde ettik... ne fener ne başkası... bizim süper ligde dostumuz falan yok... Olsa olsa Anadolu takımları olabilir... Yaşasın Anadolu dayanışması! |
[QUOTE=velibircan;473152][B]O Formayla Gelen Birini İyice Bi Döveceksin Evire Çevire...Millet'de Görecek...Bakalım Sonra Kırmızı-Beyaz Dışında Renk Varmı...[/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER]-----işte bu ya en güzeli-----[/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=sivas_sevdamiz;601185]Maçlara başka takımların forması, atkısı, vs. ile gelenlere tepki gösterilmediği sürece Sivasspor hakkında çirkin şeyler duymaya devam edeceğiz ne yazık ki... Özelikle FB maçlarında bizim tribünlere GS formasıyla gelenlere; GS maçlarında bizim tribünlere FB formasıyla gelenlere gereken tepki gösterilmeli... Bunu da en iyi yapacak olan taraftar gruplarıdır.
Şunu da unutmayın, bizim süper ligde aldığımız başarıları tek başımıza elde ettik... ne fener ne başkası... bizim süper ligde dostumuz falan yok... Olsa olsa Anadolu takımları olabilir... Yaşasın Anadolu dayanışması![/QUOTE] anadoludan başka dostumuz yok demi herkes bunu böle bilsin ki anadolu dostlugu felan yok ortada gecen sene kayseri bize engel oldu antep engel oldu hacettpe bile küme düşen hacettepe bile kök söktürdü bumu dostluk en büyük darbeyi antepten yedik geldler burayaa tepki bile görmedilerr bursa bjk taraftarını sehre sokmuyorr ama biz karanfillerle nedir bu şaçmalık beee |
[B]SİVASLIYSAN TAKIMIN SİVASSPORDUR.DİĞERLERİ 3 BÜYÜKLERİ TUTTUĞUNU SANIYOR AMA YÜREĞİNİN BİR KÖŞESİNDE SİVASSPOR SEVGİSİNİN YATTIĞINI GİZLİYOR.YENSENDE YENİLSENDE TERKEDEN KAHPEDİR.......[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:00. |