![]() |
Cevap: Rövanş Böyle Olmayacak
kupada rakibimiz fener olmasada beşiktaş olsaydı yenerdik feneri nedense yenemiyoruzzzz bundan sonra fener ebedi düşmanımız adamlar bizimle alay geciyor bir de ..
|
[QUOTE=ready;487845][B]yine herkes görecek sivaslıyım diyen bir kısım insan fenerbahçe takımını karşılamak için hava alanına gidecekler ve bu insanlar kalkıp ben sivaslıyım diyebilecek ..kadıköyde ki edilen lafları içinize sindirip halen o takımı savunabiliyorsanız artık size lafım Lanet olsun sizin gibi sivaslıya[/B][/QUOTE]
[B]kardeş normalde sana yapma öyle konuşma ne de olsa sivaslıdır derdim ama iki maçıda stadda izleyip küfüre bizzat maruz kalıp ve bir de aşağılandıktan sonra sana hak veriyorum! istanbul yalakası sivaslıları görmek istemiyorum artık!!!!![/B] |
TARİHE SİVASSPOR GEÇECEK.ÇÜNKÜ 26 YILDIR KUPAYA ULAŞAMAYAN FENERBAHÇE SİVAS KÖPRÜÜSNDEN GEÇEREK GÜLE OYNAYA FİNALE GİDECEK.
NE DİYELİM KADER UTANSIN.! |
ARKADAŞLAR FENERBAHÇEYE ÖZEL BİR TEZAHÜRAT BULDUM BEĞENİNİZE SUNUYORUM TÜM STAD TEK BİR AĞIZDAN NASIL GİDER ?
GİTMEDİK YER KALMADI GÖRMEDİK BİZ BÖYLE KAHPE HİÇ KİMSE SİZİN GİBİ YAPMADI Kİ SEREFS.ZCE KARDEŞ DEĞİL KALLEŞSİN .ÖT OĞLANI FENERBAHÇE İNTİKAM ZAMANIDIR KOLLA .ÖTÜ FENERBAHÇE MELODİ: ŞAMPİYON SİVASSPOR NE İSTERSEN İSTE BENDEN |
MAdem kupada bu kadar farklı elenip, moralimizi bozup feneri bu kadar havalandıracaktık, bıraksaydıkta GS gitseydi yarı finale.
GS'yi eledikte ne oldu sanki. Fenere moral kaynağı olduk. 3 er 4 er yiyip itibarımızı, saygınlığımızı beş paralık ettik. Şu feneri yenmeden alınan şampiyonluğun tadı bile alınmaz artık. inşallah rövanşta bişeyler yaparlar yoksa takımın saygınlığı hiç kalmayacak. |
[QUOTE=sivasli215;487849][B]kardeş normalde sana yapma öyle konuşma ne de olsa sivaslıdır derdim ama iki maçıda stadda izleyip küfüre bizzat maruz kalıp ve bir de aşağılandıktan sonra sana hak veriyorum!
istanbul yalakası sivaslıları görmek istemiyorum artık!!!!![/B][/QUOTE] Kardeşim çok güzel söylüyorsun duygularımıza tercüman oluyorsunda Peki bizim Başkanın ve Teknik direktörün FB sempatisine ne diyeceksin. Gol yiyoruz başkan gülüyor. Bizim teknik direktörün kızı FB taraftarları arasında FB'yi destekliyor. Bülent hocamız herseferinde, avrupa şampiyonu olacağım bu imkanlar sadece FB'de var diyip kendi yerini şimdiden yapmaya çalışıyor. Balık baştan kokar. Başkan, Teknik direktör bunu yaparsa, Milletvekili FB atkısıyla şeref türübinde otutursa, sokaktaki vatandaş FB'yi desteklemiş çok değil. Kaldıki sokaktaki vatandaş bana göre daha dürüst. en azından rengini belli ediyor başka takımı tuttuğunu açıkça söylüyor. bizimkiler gibi ikili oynamıyor. eleştirmeye hakkımız varmı sizce. |
O MAÇ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM FENERİDE SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ KARŞILAYALIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KİBAR KİBAR KARŞILAMAK İİİİİ OLMUYOOOOOOOOOO YANİİİİİİİ.................................. KALKIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
[FONT="Arial"]Bizlerde Inaniyoruz Hersey Istedigimiz Gibi OlACAK[/FONT]
|
Sivas Böyle Giderse Bundan Faksız Olmaz.
|
[QUOTE=Shan58;487996]Kardeşim çok güzel söylüyorsun duygularımıza tercüman oluyorsunda
Peki bizim Başkanın ve Teknik direktörün FB sempatisine ne diyeceksin. Gol yiyoruz başkan gülüyor. Bizim teknik direktörün kızı FB taraftarları arasında FB'yi destekliyor. Bülent hocamız herseferinde, avrupa şampiyonu olacağım bu imkanlar sadece FB'de var diyip kendi yerini şimdiden yapmaya çalışıyor. Balık baştan kokar. Başkan, Teknik direktör bunu yaparsa, Milletvekili FB atkısıyla şeref türübinde otutursa, sokaktaki vatandaş FB'yi desteklemiş çok değil. Kaldıki sokaktaki vatandaş bana göre daha dürüst. en azından rengini belli ediyor başka takımı tuttuğunu açıkça söylüyor. bizimkiler gibi ikili oynamıyor. eleştirmeye hakkımız varmı sizce.[/QUOTE] [B]hoca ve başkanda malesef milleti haklı çıkarmak için herşeyi yapıyorlar başkanın geçen sene gs ile oynayacağımız şampiyonluk maçı öncesinde istanbulda fb klübünde üstelikte aziz yıldırımla baş başa ne konuştuklarını hala merak ederim!!! bülent hocanın bursa deplasmanında fb taraftarıyla kahvaltı yapması,saraçoğlu stadında 4 gol yediğimiz maçta koltuğundan hiç kalkmaması... daha ne sayayım kardeşim,diğer takım taraftarları üzerimize geliyorsa şu an,unutmayalım ki bunların da etkisi büyük! ben bile çok sinirlenirken başka klüp taraftarları o konuda ne deseler haklılar!!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34. |