![]() |
Cevap: Yazıcıoğlu`nun Helikopteri Düştü!
arkadaslar haber yokmu daha:mad:
|
06:15 BEŞİR ATALAY: 3 BİN ASKER VE KORUCU ARIYOR
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopteri arama çalışmaları ile ilgili olarak, ''Devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz'' dedi. Atalay, Kurucaova köyünde arama çalışmalarına katılan ekipleri ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti. Olumsuz hava şartlarının helikopterlerle arama yapmayı engellediğini ifade eden Atalay, şunları kaydetti: ''Devletin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Birden fazla bölgede arama çalışmaları devam ediyor. Bölgede 11 helikopterimiz bulunuyor, ancak olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalara katılamıyorlar. Hava şartları düzeldiğinde arama çalışmalarına helikopterler de katılacak.'' Kahramanmaraş İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sezai Akgün de arama çalışmaları hakkında Bakan Atalay'a bilgi verdi. Akgün, şunları söyledi: ''Bölgede şu an bana bağlı 3 bin asker ve korucu 5 ayrı bölgede arama çalışmalarına devam ediyor. Tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz.'' |
[B]Hala bulunamadı bu nasıl turkıye Muhsın abımıze gecmıs olsun[/B]
|
[I][B]Allah Yardımcısı Olsun Orada OLanların...[/B][/I]
|
Dayanın Hemşerilerim Dayanın, Dualarımız Sizinle......................
|
ya ne kadar süre geçti kim dayanabilir. bulun şu adamları ya pff
|
[B]Ben gece 2:30 a kadar izledim sisten dolayı aramaya sabah devam edileceği söylendi ayrıca 25 tane BBP li genç kendi çabalarıyla arama yapmaya çıkmışlar ve bir süre sonrada onlardanda bilgi alınamamış sabaha karşı donmak üzereyken bu 25 kişiye ulaşılmış[/B]
|
Allah'tan umut kesilmez.
Kıymetli hemşehrimiz, değerli insan, dürüst siyasetçi Sn. Muhsin Yazıcıoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah onu Müslüman Türk Milletine bağışlasın. Şu an sadece dua edebiliyoruz.
|
YA SABAH 8/30 OLDU HALA HABER KAFAYI YİYCEM HADİ BAŞKAN HADİ SEN NE CENDERELERDEN GEÇTİN SEVİNDİR BİZLERİ HADİİİ
|
dualarımız seninle degerli başkan inş sağ salim kurtulursunuz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |