SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25101)

Kokomo 25.04.2009 22:35

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bilica, Hayrettin, Murat Erdoğan ve İbrahim özellikle iyiydi.Takım olarak inanılmaz iyi oynadık. Hakkımızla tertemiz bir galibiyet aldık. Trabzonlu arkadaşlarım arayıp tebrik ettiler centilmence ...

Böyle oynarsak üstü üste 4 maçıda alır Sami Yen'e sadece tur atmaya gideriz diyorum .. Anadolunun destegi ile de öyle olacağını düşünüyorum.

ilker_8787 25.04.2009 22:37

Bu trabzonlular embesil yahu..

haber61den bir yorum kopyalıyorum.

ALLAHIN sivasına bak ya :D bitane dogru düzgün otelleri yok şampiyonluktan söz ediyolar bu takım şampiyon olsa barcelona manchester sivasa geldiginde utanmıycakmısınız zemininiz bizim köyün tarlasından kötü taraftarınızın sesi solugu cıkmaz tezahürat nedir bilmezler bitane düzgün kalıncak oteliniz yok bide gelmiş trabzona kafa tutmaya çalışıyolar hey ALLAHIM yaa

LosTie58 25.04.2009 22:41

[B]Maçın yıldızı kimdi ?[/B] Sivasspor

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] Laz uşakları

[B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] Hayrettin 1 gol 1 asist :) 58. dakika şovu süperdi ama 61. dk'da lazların balonları elinde patladı ya o daha da güzeldi skor 3-0'dı rezil oldular o dk.'da :D

[B]Ne gibi eksiklerimiz var ?[/B] Nazar değmesin bu maçta yoktu hiç.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] Öyle bir maçtı ki yüreğimin yağları eridide eridi :D

[B]Taraftar nasıldı ?[/B] Taraftar bu maçta çok iyiydi,başka sitelerde bazı mallar yine atıp tutmuşlar ama ben lazların sesini hiç duyamadım valla bizimkilerden :)

Maç hakkında genel yorumunuz ?

LosTie58 25.04.2009 22:42

[B]Maç hakkında genel yorumunuz ?[/B] Bunu yazmayı unutmuşum.Maç genel olarak valla müthişti hem skor olarak hem oyun olarak ezdik,böyle oynarsak karşımızda kimse duramaz.

skynet 25.04.2009 22:47

[QUOTE=ilker_8787;508819]Bu trabzonlular embesil yahu..

haber61den bir yorum kopyalıyorum.

ALLAHIN sivasına bak ya :D bitane dogru düzgün otelleri yok şampiyonluktan söz ediyolar bu takım şampiyon olsa barcelona manchester sivasa geldiginde utanmıycakmısınız zemininiz bizim köyün tarlasından kötü taraftarınızın sesi solugu cıkmaz tezahürat nedir bilmezler bitane düzgün kalıncak oteliniz yok bide gelmiş trabzona kafa tutmaya çalışıyolar hey ALLAHIM yaa[/QUOTE]

Bunlar degilmiydi Sivas cok soguk top oynanmiyor, bu sahada bu sogukda futbol olmaz, mersin de yapilsin maclar diye? Simdide sampiyonlar ligine gitmesinler otelleri yok diyorlar. Bunlar ne gerzek adamlar ya. Futbol oynuyoruz biz, futbollllllllllll.

bortecine 25.04.2009 22:48

[QUOTE=Hispano;508815]Bortecine yukardaki mesajımı okumadın sen galiba..:)[/QUOTE]

ama ben özel tebrik ediyorum. ;) Neyse bende üstüme alayım bari.

YigidoGenclik38 25.04.2009 22:59

[COLOR="Red"][B]TEK KELİMEYLE TEKRARDAN KENDİMİZİ BULDUK

>>>>>>>SÜPERDİK<<<<<<<<[/B][/COLOR]

erol_58 25.04.2009 23:03

Maçın yıldızı kimdi ?TAKIMIN HEPSİ

Maçın en kötüsü kimdi ?TRABZONSPOR+TARAFTARI

Maçta göze çarpanlar ?GERÇEK HAYRETTİN GERİ DÖNDÜ

Ne gibi eksiklerimiz var ?TAKIM BU ŞEKİL OYNARSA EKSİK YOK

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?SİVASSPOR TRABZONU RESMEN SİLDİ

Taraftar nasıldı ?MUHTEŞEMDİ AMA(DAHA İYİ ORGANİZE OLMAMIZ LAZIM)

58_sivas_1987 25.04.2009 23:34

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL OYNAADIK BU MAÇTA GERİYE KALAN MAÇLARDA BÖYLE OYNARSAK O MAÇLARIN HEPSİNİDE KAZANIRIZ VE ŞAMPİYONLUK TURUNU ATARIZ

SenSetik 25.04.2009 23:40

3 tane attılar üstüne yattılar :D :D :D

öyle değilmi ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49.