![]() |
Cevap: Sergio satildi, hasan sas bekleniyor
sergio yedek kulübesinde koltuk ısıttırıp gönderdiler biraz izleseydik bari adamı arada:D
|
Cevap: Sergio satildi, hasan sas bekleniyor
[QUOTE=sevda58;524708]hasan sas'a hayir
umit karan' kesinlikle hayir yok be hocam transfere boyle basladiysan, vay halimize tecrubeli olabilirler, ama yaslari gelmis, 2 sene sonra elinde kalir[/QUOTE] derbilerde ve büyük maçlarda o maçın heyecanını kaldıracak futbolcular bizde yok.Ayrıca gs gibi bir takımın başarısızlığı bütün oyuncuları etkilediğinden her futbolcu ister istemez sönüyor.Ama bilica kamanan gelmeden kim onları biliyordu?Tum bursa da oynamıyordu.Aldığımızda bursalılar ohh iyi ettik dedi bayram ettiler.Ama tum oynamaya başladıkdan sonra ahh ne ettikde sattık dediler.İbrahim dağaşan yine öyle bursa da kaç sefer oynadı bilmiyorum.İllaki bülent hocanın ve başkanımızın kafasında başka planlar vardır.Yükselme liginde ki maçlarda çıkıp çıkmayacağımız belli değildi.Aynı stres o zaman da vardı.Bu stresi takımın üstünden atanlar yine 1. lig heyecanını bilen futbolculardı.AYnen öyle bu tarz futbolcular diğer futbolculara güven verecektir.Ben kendimce mantıklı buluyorum bu transferleri. |
Hasan Şaş Sivas yolunda ....
G.Saray'da gözden çıkarılan Hasan, Sivasspor´la görüşmelere başladı.
Daha önce kırmızı-beyazlı yöneticilerin teklifine, “Şampiyonlar Ligi’ne katılırsanız anlaşırız” cevabı veren tecrübeli futbolcuyla sözleşme imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Sivasspor’un, Galatasaray’la yolları ayrılacak golcüler Ümit Karan ve Shabani Nonda’yla ilgilendiği de gelen haberler arasında. Bu iki isimden Karan, sezonu ligde tek bir gol atamadan tamamladı. Kongolu santrfor ise sezon başında 3 yıllık kontrat imzalamış ve bu tarihten itibaren büyük bir form düşüklüğü yaşamıştı. |
Cevap: Hasan Şaş Sivas yolunda ....
haber yazete.com adresinden alınmıştır
|
eğer hasan şaş transferinde para alacaksak neden olmasin.. sivasin yedek kulubesinde oturabilmesi için en az birmilyon dolar vermesi lazım
|
gelmesin faydası olmaz biz iyi adamları ucuza verelim ist takımlarına artıklarınıda bizmi toplayacaz
|
hasan şaş gelmesin. bize göre futbolcu değil. takımın dengesini bozar. hasan şaş gol atınca asker selamı verebilir mi, bizim futbolcularımız gibi yüreğiyle sevinebilir mi. bence hayır. hasan şaş sadece mahalle maçlarında kavga çıkarsa iş yapsın diye oynatılabilecek bir oyuncu. bize yaramaz, lütfen almayalım.
|
[COLOR="Black"][SIZE="7"]hasan sas yasli bize yarari olmaz ama bulent hocamiz herseyin iyisini bilir o evet dediyse bir sebebi vardir:);)[/SIZE][/COLOR]
|
dün söylemisdim ben fakat konu acamiyorum. acabilseydim dün okuyacakdiniz bu haberi.. :D
|
hasan sasla simdi niye görüsmeye baslamislar...
adam ölmüs zaten kac mac oynuyo daha 1sezonda |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:31. |