![]() |
Cevap: Doğunun Hakan Şükür'ü
[QUOTE=FatihCan;529737][B]urfada bir yerel gazete bir haber yapıyor biz burada b irbirimizi yiyoruz beu haber ne kadar doğru belli bile değil arkadaşlar lütfen biraz sakin !![/B][/QUOTE]
cok haklisin hemserim.. bunu sivasspor almaz adamin degeri belli degil |
[QUOTE=tarik5860;529733]Sen sivereklileri tanısan bööl konuşmazdın köylülük kısmına tamamen katılıyom ama konu siverek lunca başkalaşıyo[/QUOTE]
[B]Ben genelleme yapmam, Sivereklileride tanimiyorum. [/B] |
[QUOTE=ora_lee_chicano;529616]vallaha ben antrenör olsam..
1) ''Hakan Sükür'ü'' almam!.. 2) 2.-3.-4. ligden oyuncu almam![/QUOTE] çünkü sen antröner olamazsın :D:D:D oyuncuyu görmeden yorum yapma sadece hakan şükür'e benzetiliyor o hakan şükür demiyolar..... |
Bu nedir ya oldu olacak lefteri,can bartuyu ,şumayeri transfer edelim.5 futbolcu aldık ama hala 1 tane işte budur dediğim çıkmadı.
|
[QUOTE=PirO58;529745][B]Ben genelleme yapmam, Sivereklileride tanimiyorum. [/B][/QUOTE]
o bu değilde piro kardeş senın futbol bilgine hasta oldum tevez neymş diyor bide.. valla senin benım yazdıgım mesajlara alıntı yaparak yazdıgın cevablara çok güldüm...ALLAH da seni güldürsün...hakan şükr taçsız kralmış.... son 5 yıla bakma hayatı boyunca oynadıgı yaptıgı işlere bak |
[QUOTE=AlemdarEnes;529746]çünkü sen antröner olamazsın :D:D:D
oyuncuyu görmeden yorum yapma sadece hakan şükür'e benzetiliyor o hakan şükür demiyolar.....[/QUOTE] ya yapmayin böyle hepimiz [B]sivasliyiz[/B] olmuyor.. adam yorumunu yazmis ben antrenör olsaydim diyor.. lütfen birbirinizi burda kötülemeyin.. |
mehmet yildiz bundan bi kac yil önce begenilmeyip 2.lig takimlarina kiralaniyordu. örnegin istanbulspor, örnegin türk telekom. böyle oyunculari bulabilmekde bence erdemliktir. hem oyuncu icin tepilmesi zor zor firsat, hemde sivassporumuz icin kaliteli ise iyi bir transfer olmus olur. bence her iki taraf icinde hayirli olacaktir bu transfer.
|
bence bu tip oyuncularla avrupada basarili olamayiz
|
cok zor böle giderse elimizdeki futbolcular kalsaydı daha basarılı olurdu..ins biz haksız cıkarız..
|
bana gore cok ama cok buyuk bır yanlıs
tahminimce sampıyonlar lıgıne katılmak ıcın verılen para ve transferden alınan paralar klubun stad ve ıkramıye gıbı bır cok harcamalarına gıttıı bu sebebden olsa gerek cok cok ses getırıcek takıma buyuk faydası olacak ne bır star nede adı sanı duyulmus bir adam almadılar almaya yanasmadılar borca girmek istememeleri dogal lakin hicmi hic sanmiyorum sampıyonlar liginde hıcmı hıc tecrubesi olmayan birini neden alırsın neden cok farkli bir ortam cok farkli bir atmosfer olmucakmi yazık deilmi hayallere neden baslarkene bitiriyorsunuz havası verıyorsunuz :( umarim beni ve herkezi yanıltır ülüm arkadasımız bizlere buyuk fayda saglar ve basarılar devam eder sevgiler saygılar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |