SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26930)

kaptann58 31.08.2009 19:25

Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...

BEN C TRİBÜNNCE KOMBİNE BİLETLİ BİR TRAFTARIM C TRİBİNÜ OLDUĞU GİBİ BÜLENT İSTİFA DİYE BAĞIRDILAR AMA ONLARA BURDAN DİYORUMKİ BÜLENT HOCA HEPİNİZİN YÜZÜNÜ KIZARTACAK HEMDE PİŞMAN OLACAKSINIZ YAZIK ÇOK YAZIK TAMAM HOCA SUÇLU OLŞABİLİR AMA 2 YILDIR ŞAMPİYONLUĞA OYNARKEN BU YIL DAHA 3 MAÇ GEÇTİ ÇOK AĞIR DEĞİLMİ HOCAMIZA YAPILANLAR....YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM...

mnt3 31.08.2009 20:02

bülent uygun un sivasspor a ve sivas a katkıları çok üyüktür,kendisine bu nedenle minnettarız.ama kendisini eleştirenleri hoşgörmesi gerekir,sivasta onu eleştiren gerek basın mensupları,gerek taraftarlar da sivasspor sevgisi nedeniyle onu eleştiriyorlar.herkesin düşüncesini beğenmeyebilir.ama kendisini eleştiren sivaslılara "6 sene önce sivassporun nerede olduğunu düşünsünler "demesi çok yanlış bence,bülent uygun sivasspora bir şeyler kattı ise,sivas ve sivasspor da bülent uygun a çok şeyler kattı,sivasspor taraftarı kadar sabırlı taraftar zor bulunur,gittiği her deplasmanda az da olsa,çok da olsa sivasspor taraftarı oluyor,bunları da düşünmesi gerekir.
biz sivassporlular olarak sivassporun nerelerden nerelere geldiğini iyi biliyoruz,ben 10 yaşında -20 derecede keçiörengücü maçına koşa koşa gittim sivassporu desteklemek için.bülent uygun dan sivaslışara daha saygılı olmasını bekliyorum

Murat ARICI 31.08.2009 21:15

TAKIMIN ARKASINDAYIZ AMA YÖNETİM NERDE..10 NUMARAMIZ YOK DEFANS EVLERE ŞENLİK FORVET SIKINTISI VAR AMA TRANSFER YOK NE PEHRİZ NE LAHANA TURŞUSU BEN ONU ANLAMADIM..

YiğidoGençlik 31.08.2009 21:29

[B]eleştirmek farklı rencide etmek farklı 3 maçtan sonra rakibe üç üç diye tempo tutan tiyatro seyircilerine yazıklar olsun..[/B]

tuzlugollu 31.08.2009 21:41

SU GERCEKKI
BU YAZISINI OKUDUGUMDA GERCEKDEN BIR DURAKLADIM BELKI BIRAZ DUYGULCA BIR YAZI AMMA ISYANINI CUMLERIN ARASINA SIKISTIRMIZ HOCA BULENT UYGUNA GERCEKDEN KIZGINIM BENCE YERSIZ GEREKSIZ ACIKLAMALARI OLDU VEYA YANLIS TRANSFER HATALARI
BENCEDE EN DOGALI KIZABILME ÖZGURLUGUMUZUNDE DAHA DOGRUSU ELEŞTIRI HAKKIMIZINDA OLABILMESIDIR YA BULENT HOCA ALLAH ASKINA SUNU NEDEN KABULLENMIYORSUN TURKIYENIN EN RAHAT TEKNIK HEYETISINIZ HATTA EN KABADAYI TEKNIK ADAMISIN SIZDEN ÖNCE COK TAKIMDA EMRI VAKI MAGRUR BEN BUYUM DIYEN HOCALAR GORDUK AMMA ONLARIN HIC BIRISINE SIVASIN SIZE TAHAMMUL ETTIGI KADAR TAHAMMUL EDEN OLMADI SIZDE BUNU BIRAZ DUSUNUN BU KONU HAKKINDA BI ÖZELESTIRI YAPI VEYA EN AZINDAN GERCEKDE VAROLAN HATALARINIZI KABUL EDIN TABIKI HER HATAQYI SIZE MALETMEK YANLIS SIZ KIM NEDERSE DESIN DUYGUSAL BI HOCASINIZ BENCE OYUNCULARINIZI TEKNIK KAPASITELERINDEN COK SIZIN OTORITENIZE ITAAT EDECEK KISILERDEN SECIYOSUNUZ BU HUYUNUZDAN VAZ GECSENIZ BELKIDE BUGUN YAKALADIGINIZ BASARILARI LEKELEYECEK SÖYLEMLERLE KARSILASMAZDINIZ TABIKI MAKSADIMIZ SIZE AKIL VERMEK DEGIL AMMA AYNANIN HEP GOSTEREN YANINA BAKILMAZKI BIRAZDA AYNANIN SIRLI OLAN KARANLIK TARAFINA BAKINIZ EGERKI BU BASARILARI SIZ SAHIPLENEBILIYOSANIZ BASARISIZLIKLARINDA SEBEBI SIZDE OLABILIRSINIZ BUNUDA KABUL EDIN YOKSA
SIZE DIYARBAKIR MACINDA ISTIFA DIYENLERIN YUZDE DOKSANI SIZI SEVEN KISILERDIR DUYGUSALLIGIN HATTA SIZLERIN BIZLERE ALISKANLIK YAPTIRDIGI BASARILARIN VERDIGI BI ARZU HEVESLE KABULLENEMEME TEPKISI OLARAK KABUL EDIN ALINMAYIN SITEM ETMEYIN CUNKU EMINIMKI SIZDE BILIYOSUNUZ
SIZ SIVASSPORA BISEYLER VERDIYSENIZ HOCAM KARSILIGINI MADDI VE MANEVI SAN VE SEREF OLARAKDA ALDINIZ BUGUN KIYTIRIK BIR ANADOLU TAKIMI OLARAK TABIR ETTIKLERI SIVASSPORLA MILYONLUK DEV KDROSU OLAN TKIMLARIN HOCALARINDAN COK MEDYADA YER BULDUNUZ BU BASARILARINIZDAN BAHSEDILIRKEN BULENT UYGUN DIYE BAHSETMEDILER SIVASSPOR TEKNIK DIREKTORU DIYE BAHSEDILDINIZ ANLAYACAGINIZ SIZDE EN AZ SIVASLILARIN SIZE MINNET BORCU OLDUGU KADAR SIVASA SIVASSPORA BORCLUSUNUZ TRAFATARLARINDA ISYANINI BI SEKILDE HOS GORUN BU SIZIN SANINIZA DAHA COK YAKISIR

TEK KELIMEYLE SUNU IZAH ETMEK ISTEDIM YARIM YANLIS EDEBIYATIMLA
HOCAM ALISTIRDIGINIZ BASARILAR BASARISIZLIK OLDUGUNDA SIZE YONELTILECEK BI NAMLUDUR BU NAMLUDAN CIKAN KURSUN BAZEN SEWVINDIRIR BAZEN UZER BUGUN UZULDUNUZ AMMA INANIN BIZDE UZULUYOZ........................................

YARALI_AŞIK 31.08.2009 21:45

klasik açıklamalardan biri. 13. hafta hastanelik oluruz camia olarak.

Trabzonsporu ezememek zaten en büyük suç. En ciddi rakibimize iyi oynayamadıysak ligi bitiremeyiz. Diyar maçı çıkış maçımız olmalıydı. Oda olmadı.

kanımaksa58 22.09.2009 12:52

YA ARKADAŞLAR BENİM SİZİ ANLAMAM MÜMKÜN DEĞİL ANLAŞILAN MNT 3 ARKADAŞ YAZMIŞ GİTTİĞİMİZ HER DEPLASMANDA AZDA OLSA COKTA OLSA SİVAS TARAFTARI OLUYOR OLMUYACAKMI ?? VARMI BÖYLE BİRŞEY HANGI TAKIM DEPLASMANDA 1 TANE BILE TARAFTARI YOK ??

davudi 22.09.2009 14:04

bence gerçekleri tatlı hale getirmeye bak sen bizdensin. bizi nerelere getirdin bence artık önüne bak yoksa acı gerçekler yakın....

özgühertaş 22.09.2009 14:15

terketmeyecek bu gönüller seni bülent hoca.seninle öğrendik büyüklere kafa tutmayı seninle yaşadık şampiyonluk mücadelesiniyine seninle yaşayacagız bu kötü günleri ama asla terketmeyeceğiz ne bi seni nede sen bizi.

yigido_ilhan58 22.09.2009 14:21

Mesajı Göster
GEcen Sezon Bülent hoca bir numaraydi bu sene bülent hoca git diyorsunuz siz NAsil Taraftarsiniz ???? ADam oyuncu getiriyor oyuncusu geri kaciyor ne yapsin SİZ SİVASLİ İken SİVASDAN kacip gitmek istiyorsunuz Başka Memlekete ... bir iki mac yenilmeyle takim bitti demek degildir GEcen Sezonda ligin ilk sıralarinda Yer aliyordu.. Ne olursa olsun ginede Bülent hoca iyi bir hoca bundan güzel söz söylenemez kimse bülent uyguna ve başkana karşı nankörlük yapmasın ben sonuna kadar onlara güveniyom sivası ve sivaslıları dünyaya duyuranların ellerinden öperim o kişilerde mecnun başkanla bülent hocadır onlara nekadar teşşekkür etsek azdır biraz sabır herşey yoluna girecek ben sonuna kdar onları destekliyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:48.