![]() |
Cevap: Sivasspor 0-0 Bursaspor
Adam gibi nasıl oynayacak.
Yasin'in, Ersen'in kapasitesi o kadar. Onlara suç bulamıyorum çünki adamların elinden gelen o. Suç onları futbolcu diye bu takıma getirtip ilk 11'de başlatanda. eğer böyle bitirse 1:0 iyi sonuç. şahsen ben bursanın en az iki gol daha atacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun inşlllah bu sene ikinci lige düşmeyiz. Artık hiç kimsede umut kalmadı. bu oyunla zaten umutlu olmak için bi gerekçede yok. Geçen seneden kaliteli kadro diyenler acaba hiç utanıyorlamı diyecem ama zannetmiyorum onlar hala kadromuz diye kendilerini avutuyorlar. |
Cevap: Sivasspor 0-0 Bursaspor
[QUOTE=tanyil;563549]ulan bu maçıda kaybederseniz hepinizin allah belasını vermiz. aziz mübarek günde sövdürmeyin kendinize... yeter be birazda adam gibi oynayında yüzümüz gülsün artık ya...[/QUOTE]
helal kardeş süper sölemişsin aynı fikirdeyim |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
[QUOTE=besyo_cu;563416][B]Sakatlık falan olmazsa 3 oyuncu değişikliğimiz Sezer , Kamanan ve Zita ile olur. 0 - 0 da Zita ve Sezer girer. 1- 0 öne geçince Ersen çıkıp Kamanan girer maç ta 2- 0 biter :)[/B][/QUOTE]
ah bu hayallerde olmasa bşz naparızzzzzzzzz |
Cevap: Sivasspor 0-1 Bursaspor
<<<< Allahım sen en iyisini bilirsin.
|
<<<<<2 sıfırdan aldık yendiydik bunları unutmayalımmmmm
|
[B]BaSTıR Sıvas Haydı Sıvas. Gonullerdenız..[/B]
|
bruno iyi oynuyo galiba pek siritmiyo
|
daha lig başlamadan demiştim bu kadro 2.lige kesn düşer ayrıca galibiyet bile alamaz diye aynen çıkıyor malesef... gelenlerin hiç biri gidenlerden iyi değil...
hele şu erman sanki her maç hat trick yapıyormuş gibi ilk 11de oynuyor ya kıl oluyorumm |
top devamli bursasporda, allah sonumuzu hayir etsin,
|
migo58 hemende bilet kestiniz ya
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |