![]() |
Cevap: Muhsin Hoca İmzayı Atıp Gitti
Muhsin Ertugral takimimiza insallah hayirli olur.
ama bu Muhsin bey henuz Sivasi ve Turkiye ligini tanimiyor.yillarca afrika liginde;yurtdisinda calismis.Muhsin Ertugrali getirmek takima yabanci hoca getirmek gibi bir sey degil mi biraz dostlarim?hem cok da para odenecek;bu adama.Bulent Hocamizin yardimcilari Esat Karaberberoglu ve Toprak Kirtogluyla devam etmek kanimca daha iyi olurdu. |
bülent hocayı arııcaz... herkes görür sanki çok yıldızlarla dolu kadromuz wardıda bülent yapamadı ben gitmesi taraftarı diildim ilk defa Türkiyede bir örnek olacaktı bu kadar uzun süreli t.direktör ama şimdi onu arııcaz demedi demeyim...
|
[QUOTE=romeo7;571472]bülent hocayı arııcaz... herkes görür sanki çok yıldızlarla dolu kadromuz wardıda bülent yapamadı ben gitmesi taraftarı diildim ilk defa Türkiyede bir örnek olacaktı bu kadar uzun süreli t.direktör ama şimdi onu arııcaz demedi demeyim...[/QUOTE]
Bülent Hoca ile yaşamayı bırakın.Artık o gitti ve Bülent Hocalı sivasspor dönemi bitti.Buna bir an önce alışırsanız iyi edersiniz.Geçmişle yaşamayalım artık.Bu sezon ligde 8 maçta 7 mağlubiyet 1 beraberliğimiz var.Avrupa maçlarını saymıyorum bile.Lige çıktığımızdan bu yana en kötü sezonumuzu yaşadık.Yani biz hala bu durumu arayacağız diyorsan o zaman düşürelim bu takımı:)Bu saatten sonra yapacak tek şey gidene hizmetleri için tşk etmek ve gelene kucak açmak.Ama hiçbir zaman bu sevgi ve saygı sivassporumuzun önüne geçmeden bunları yapabilmek.Zaten profosyonel bir klubün profosyonel bir taraftarı da böyle düşünmez mi sence;) Herkesi duygusal değil rasyonel düşünmeye davet ediyorum.Bu takımdan ne Bülent Hocalar ne İsmail Kartallar gelir geçer.Ama sivasspor ilelebet yaşar.Bu amaçla sivassporumuzun menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız ve yapacağız da... |
hayırlı uğrlu olsun allah takımıza yardım etsin inşallah başkanımız iiydir bülent uygunu aratmaz
|
[QUOTE=Celtic Pride;571457]yahu ben bazı şeyleri anlayamıyorum. Teknik direktör için 100bin dolar tazminat veriyorsun ama 10bin euro için Omotoyossi gibi bir adamdan vazgeçiyorsun kıi omotoyossi neticede ir yatırım aracı bir projedir. Anlaşılır gibi değil.Anlayan varsa beri gelsin[/QUOTE]
aynen benim de aklım paraya takıldı sezon başında 3 kuruş para için tumu baliliyi sattık zaten takım 1 maç kazandırsaydı tum balili parasını çıkartardı muhsin ertuğraldan tek beklentim afrikadan genç yetenekli oyuncular getirmesi zaten bir de şehre kaliteli adam gelmiyor kaçıyor en iyisi bu hocayla afrikadan tranfer yapmak inşallah transfer politikamız böyle olur diğer türlü yine avrupaya yönelirsek işimiz zor olur |
insallah hayirli olur ama pek ümidim yok , nerde trabzon taraftari futbolcu ve hoca varsa hep sivasspor aliyor , trabzonun sivasa olan antipatisi malum ortada , trabzon taraftari hakemler bile bize oyun oynarken .......Allah sivasspora yardim etsin , bu hocanin sivasa faydasi olacagini sanmiyorum , insallah yanilirim :(
|
sunuda söylemeden edemiyorum , bence sivasspora en hayirlisi kendi hemserileri olur , nerden buluyorsunuz ne yedügü belli olmayan adamlari , hicmi sivasli teknik adam yok ?? koskoca 7 milyon nüfusu olan sivasin icinte hicmi futboldan anlayan birisi yok ?? yoksa cok yazikk
|
muhsin ertugral daha cok futbolcu yetistiren bir hocaya benziyo...
afrika baglantisida kesin iyidir... futbolcu alma olayliginda kolaylik ve tercübe olur... basarili olur mu bilemem ama insallah iyi olur... |
arkadaşlar öyle çok peşin hükümlü olmamak lazım.yok tipini beğenmedim,başarısını beğenmedim,bizim takım için iyi bir seçim değil falan bu laflar bize yakışmıyor.trabzonda yardımcılık yaptı için de şike ytapacak diye bir kaide yok.herkes karaktersiz değil bazılarıyla karıştırmayın.üstelik çokta karizmatik bir havası var,bence SİVASımıza çok faydalı olacak,ersunun gelmediğine çok seviniyorum.
|
hayırlı olsun inşallah en az bülent hoca kadar başarılı olur.inşallah bülent hocayı aratmaz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42. |