SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral : Hedef Alt Yapı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27496)

Kederli Yiğido 09.10.2009 08:16

Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

[QUOTE=hiko58;571972]kardeşim sen okuduğunu bile anlamıyorsun. adam ben çıkarttım demiyor. alt yapıdan yılmaz hoca ile çıkarttık diyor. fatih tekke trabzonun alt yapısındaymış anlayabildinmi. onlarda a takımına almışlar. yapamazlarmı yani. alt yapıya önem veren birisiymiş. mutlu olman lazım. sen en iyisi sivassporlu olma. bülent uygun bir takımla anlaşırsa onun takımını tut.yakında belli olur.[/QUOTE]

Sen okuduğunu öyle anlıyorsun ki hayran kaldım

Adam açıklama yapıyor Yılmaz Vural ile ben çıkarttım Fatih Tekke'yi. Sonradan haber siteleri bombayı patlatıyor yalan konuştuğuna dair. Alt yapıya filan önem verdiği yok adamın. Bizleri yiyor resmen. Popülist açıklamalarla taraftara yağ çekiyor.

Hangi takımı tutacağıma ben karar vermişim çoktan. Sana mı kalmış...

Kederli Yiğido 09.10.2009 08:21

[QUOTE=vexol58;571981]Evet arkadaşlar artık YETERRR..!!!!!!!!!!!! Duygusallığınıza verdik belli bir süre olur dedik.Bülent Uygun dönemi iyisiyle,kötüsüyle;eğrisiyle doğrusuyla kapandı.SIRF Bülent uygun fanatizmi yapmak için HERŞEYİ HERKESİ bilinçsizce eleştiren arkadaşlar daha Muhsin Hoca takımın başında bir antremana çıkmadan yaygara çıkarmasınlar,yetti bu saçma sapan yorumlarınız.SİVAS dan büyük kimse yok.Bunun aksini düşünenler buyrun BÜLENT UYGUNUN YENİ TAKIMI HANGİSİYSE ORAYA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.

vexol58 09.10.2009 08:29

[QUOTE=Kederli Yiğido;571984]Al bir haddini bilmez daha

Körü körüne inanmayın arkadaşlar. Ben futbol camiasının içindeyim ve inanın Muhsin hocanın esamesi Türkiye'de bile okunmaz. Yönetimin verdiği yanlış karar takımımızı çok geriye götürecek. Bunu söylüyorum diye eğer hain oluyorsam diyecek sözüm yok. Bir şeyler biliyorum ve bildiklerimle yorum yaparak buradan yönetimi uyarıyorum ama Sivassporluluğum sorgulanıyor. Bülent'i kişisel olarak sevmediğimi kendi yüzüne dahi defalarca söylemiş olan ben Bülent hayranı oluyorsam yazıklar olsun diyorum.[/QUOTE]

Burada haddi hukuku senden öğrenecek değilim.yorumlarına dikkat et kisişelleştirirsen bende kisişelleştiririm!!!Tepkim daha adam görevine başlamadan darağacı hazırlayanlara ve nerdeyse başarısız olsunda işte Bülent Uygun u gönderdiniz(sanki biz gönderdik ya!) görün bakalım diye ellerini ovuşturanlara!!!Kimsenin taraftarlığını sorgulamak gibi bir niyetimiz yok.ANLAYAMADIĞINIZ KİŞİLER GELİR GEÇER ASIL OLAN SİVAS dır.Muhsin Hoca da başarılı olursa kalır olamazsa gider.Önce bir bekleyip görmek gerekiyor mesele bu...

Kederli Yiğido 09.10.2009 08:35

Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.

emre41 09.10.2009 08:42

İnşallah adı gibi 'muhsin' olur yeni hocamız. Zira bu şehir MUHSİNleri sever, bağırına basar. Başarılar hocam. Allah utandırmasın.

vexol58 09.10.2009 08:45

[QUOTE=Kederli Yiğido;571988]Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.[/QUOTE]

Hemşerim herkes Sivasın başarısını istiyor bu forumda.Bülent hoca başarılı olsaydı zaten kalırdı bu sezon .şuanki puan durumumuz ve sıralamanın farkındasın sanıyorum.başarısız olmasıda bir ihtimal yeni hocamızın.bülent hocaya gösterdiğimiz sabrın yarısını Muhsin hocayada gösterelim.nedir ne değildir bir görelim..Şahsım adıma kimsenin fanatiği değilim..SİVAS dışında kişilere ve kurumlara bir sevdam yok..

noname87 09.10.2009 08:49

[QUOTE=Kederli Yiğido;571988]Sivasspor deneme tahtası mı?

Başarısız olursak küme düşme mücadelesine girdiğimizde ne yapacağız. Bu işte yeterli değil Muhsin hoca diyorum ve uyarıyorum.[/QUOTE]
başarısız olma ihtimali yüksek ama güvenç kurtar mı gelseydi başarılı olacaktı ya da ümit kayıhan bence yönetim akıllı bir iş yaptı ama bülent hoca kazık attı devre arasında gidecekti takım kamp yapacaktı hoca takımı tanıyacaktı transfer yapılacaktı şimdi devre arasına kadar yeni hoca takıma anca uyuma sağlayacak bu maçların çoğuna kayıp gözüyle bakmak lazım maçları kaybedince Muhsin Hocaya atıp tutmak anlamsız

emre41 09.10.2009 08:53

Bir sorum olucak; hani demiş biri; 'çok popilist bir açıklama' diye. Ne deseydi adam?

Sivas'daki oyuncuların hepsi kazma, defansa 2 orta sahay 2 orya bilmem kaç tane transfer mi gerek mi deseydi?

Transfer sezonu olmadığına göre, hoca oyuncularını kaanmak için tabi ki bu şekilde konuşucak. Bence popilist değil gayet 'realist':))) bir demeç.

Türkiye'de esamesi okunmaz demiş bir arkadaş; zira biz Uygun'u sırça köşklerden alıp getirmedik ki! Onu çok mu tanıyorlardı. Yahu Osman Seçilmiş onu neden takımdan kovdu? Neyseeeee.

Hali hazırdaki 'kaşar' teknik direktörler yerine yeni bir ismi göreve getiren, diğer yönetimler gibi mevcut olan yerine, yeniyi deneyen yönetimi kutluyorum.

Başarısız olsa dahi kutluyorum; zira yeni bir isim denemiştir.

Başarılar Muhsin hoca...

hiko58 09.10.2009 08:57

ne kadar ahlaksızca düşünen insanlar var adam daha gelmemiş çalışmaya başlamamış. yahu durun bir bakalım. eğer gerçekten bize yakışmazsa yanlışlar yapıyorsa hep birlikte karşı çıkalım. biz bülent uyguna 7 senemizi verdik onu adam ettik gönderdik. adam daha başlamamış geri zekalı gibi eleştiriler. ne yapsaydık bülent uygunun tavsiye ettiği güvenç kurtarımı alsaydık yani. biraz da omu yeseydi. utanmıyor bu eleştirileri yazanlar. önce b,ir adam gelsin takımı ile çalışmaya başlasın ondan sonra eleştirin. yanlışları o zaman söyleyin. bu kadar aptallık olıurmu.

effenberg 09.10.2009 09:00

Önümüzdeki Hafta Genclerbirligi maci dahil alt yapidan en az 2 Futbolcu alacagini saniyorum cünkü Bülent hocanin enkaz Futbolcular ile yürümez.
Önemli olan devre arasina kadar 2-3 mac kazanip devreyi iyi bir yerlerde kapatmak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53.