![]() |
Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0
ARKADAŞLAR 11 HAFTA SONUNDA HALA 4 PUANDA OLURSAK KESİN DÜŞTÜK ÇÜNKÜ İSTATİSTİKLERDE ORADAN KURTARAN OLMADI KİÇ TEK ŞANSIMIZ ANKARASPORUN DÜŞMÜŞ OLMASI
|
[B]Takım öyle bir çöküş içindeki toparlanmamız zaman alacak. İnşallah biz toparlandıgımızda herşey için çok geç olmaz...[/B]
|
bülent uygun gurur duymalısın, bir takım nasıl bu hale getirilir bunu gösterdin bravoo, karı gibide sıkışınca kaçtın..
delikanlı olsan 3 hafta önce istifa ederdin ama sen kastın varmış gibi en kolay maçları kaybettin ve takımı zor maçların arefesinde yalnız bıraktın.. sana hakkımı helal etmiyorum, aldığın paralar haram olsun... |
Cevap: Gençlerbirliği 1- Sivasspor 0
[QUOTE=astaravisa;574226]2-0 oldu durum.
bu gidişin sonu hayırlı değil ertuğral efendi ne yaptın takıma . sen gelmeseydinde zaten bu kadar oynardı takım !![/QUOTE] Kadroyu bozup takımı bu hallere düşüren Ertuğrul değil Bülent Uygun'dur bugün alınan sonuçlarda Bülent Uygun'un kurduğu takımın eseridir. |
MİLLİ TAKIM ARALARINDA TOPARLANACAĞIZ DENİLDİ ARTIK MİLLİ ARADA YOK NE TOPARLANMASI TAMAMEN YUVARLANIYORUZ ÇUKURA DOĞRU :(:mad:
|
adamın elinde sihirli değnek mi var...yensek de onun sayesinde değil yenilsek de...takımın içini boşaltıp çekti gitti bülent...onun getirdiği 3. sınıf mahalle topçuları ancak bu kadar futbol oynuyor...kimse futbolculara da kızmasın...kapasiteleri bu kadar...
|
Cevap: Gençlerbirliği 0- Sivasspor 0
[QUOTE=astaravisa;574220]bu nasıl bir yorumdur. saçmalamışsın. atak futbol oynamakla maddi durumun ne alakası var.
son 2 sene maddi durumumuz çok mu iyidide atak futbol oynuyorduk yoksa?[/QUOTE] Son İKİ SEZONDUR atak oynuyorduk diyemeyiz toplu defans ve kontra ataklar ile rakibi avlıyordum...Bunuda TÜRKİYE'de ilk oynatan LORANT ve UYGUN'dur.Geçmişi iyi analiz et... |
[QUOTE=Shan58;574230]Kadroyu bozup takımı bu hallere düşüren Ertuğrul değil Bülent Uygun'dur
bugün alınan sonuçlarda Bülent Uygun'un kurduğu takımın eseridir.[/QUOTE] tamamda bülent uygunmu dedi ben bu adamları istemiyorum satın illaki diye. yönetimin hiç mi kabahati yok. para uğruna as adamları sattılar. |
[QUOTE=astaravisa;574234]tamamda bülent uygunmu dedi ben bu adamları istemiyorum satın illaki diye.
yönetimin hiç mi kabahati yok. para uğruna as adamları sattılar.[/QUOTE] Bülent Uygun onay vermese satılmazdı. Tabiki bülent Uygun dedi. ben alternatifini bulurum siz satın dedi ve sıkışıncada kaçıp gitti. |
[B]hadi gecmis olsun, kamanan yine yok 11 'de, Zita yok. Musayi cikatrin ya Zitayi koyun bin kat daha iyi. Musanin 10 tane gol pozisionu olursa 1ni anca atar. [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |