SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27940)

FALÇATA 58 17.12.2009 09:29

Cevap: TSL/ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR

[B]3-1 biz alacağız maçı..............[/B]

effenberg 17.12.2009 12:51

Her iki takim icin 6 puanlik bir mac Ankaragücü alirsa 20 puan yapiyor biz alirsak 17 puan yapiyoruz ve Ankaragücün de yanimiza aliyoruz cok önemli bir mac insallah yigidolar anlinin aklari ile cikaralar.

yorumcuyuz 17.12.2009 13:00

ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR BİLET FİYATLARI

Biletix'de satışa çıkan biletlerin fiyatları şöyle:

Ankaragücü Kapalı: 7,50 TL

Ankaragücü Maraton: 6,50 TL

Gençlikparkı Kale Arkası: 5,50 TL

[B]Misafir Takım Kale Arkası: 5,50 TL [/B]

Saatli Kale Arkası: 5,50 TL

ayna26 17.12.2009 13:18

Bu maç bizim için tıpkı E.şehir maçı gibi çok önemli bir yere sahip.Ankaragücünü yenersek, ki yeneceğimize inanıyorum 6 puan almış olacağız. Maç skoru bence 1-3 olacak.bu sezonu 17 puanla bitireceğiz.Bu durumun ikinci yarı için umut ve motivasyon sağlayacağını, takımın ikinci yarı gerekli takviyelerle ligi bence abartı değil ilk 10da bitireceğine inanıyorum.lig bitiminde bu yorumumu okuyunca anlayacaksınız ki SİVAS SPOR TARAFTARI'nın ne kadar ileri görüşlü olduğunu, geçmişe saplanıp kalmadığını.....

altuntas58 17.12.2009 13:24

[B]Bu macı sivassporumuzun kazanacağını düşünüyorum[/B]

Salim58 17.12.2009 13:29

[QUOTE=ayna26;589433]Bu maç bizim için tıpkı E.şehir maçı gibi çok önemli bir yere sahip.Ankaragücünü yenersek, ki yeneceğimize inanıyorum 6 puan almış olacağız. Maç skoru bence 1-3 olacak.bu sezonu 17 puanla bitireceğiz.Bu durumun ikinci yarı için umut ve motivasyon sağlayacağını, takımın ikinci yarı gerekli takviyelerle ligi bence abartı değil ilk 10da bitireceğine inanıyorum.lig bitiminde bu yorumumu okuyunca anlayacaksınız ki SİVAS SPOR TARAFTARI'nın ne kadar ileri görüşlü olduğunu, geçmişe saplanıp kalmadığını.....[/QUOTE]

[B]evet gerçekten çok önemli.................[/B]

Salim58 17.12.2009 13:32

[QUOTE=yorumcuyuz;589427]ANKARAGÜCÜ-SİVASSPOR BİLET FİYATLARI

Biletix'de satışa çıkan biletlerin fiyatları şöyle:

Ankaragücü Kapalı: 7,50 TL

Ankaragücü Maraton: 6,50 TL

Gençlikparkı Kale Arkası: 5,50 TL

[B]Misafir Takım Kale Arkası: 5,50 TL [/B]

Saatli Kale Arkası: 5,50 TL[/QUOTE]

[B]hiç bu şekilde bi bilet fiyatı olmamıştı hayret.taraftar çekmek içinmi acaba :)

bizim için farketmez zaten o gün o saatte ordayız...[/B]

[B]bizlere hep aynı yeri veriyorlar nedense sıkışıp kalıyoruz...[/B]

myway 17.12.2009 15:03

[B][QUOTE=Salim58;589441][B]hiç bu şekilde bi bilet fiyatı olmamıştı hayret.taraftar çekmek içinmi acaba :)

bizim için farketmez zaten o gün o saatte ordayız...[/B]

[B]bizlere hep aynı yeri veriyorlar nedense sıkışıp kalıyoruz...[/B][/QUOTE]

biletix maraton 6.5 diyosa 4 dür kale arkası 5.5 diyosa 3 liradır..

butun ankaragucu maçlarına gidiyorum genelde bu civarda oluyo biletler en son gittiğim denizlispor maçı bayram dolayısıyla bedavaydı..

görüldüğü gibi biletler yine sudan ucuz bize kalan orayı doldurmak ama her zamanki gibi dolduramayız umarm yanlırım be abi :)

[/B]

Salim58 17.12.2009 15:29

[QUOTE=myway;589466][B]

biletix maraton 6.5 diyosa 4 dür kale arkası 5.5 diyosa 3 liradır..

butun ankaragucu maçlarına gidiyorum genelde bu civarda oluyo biletler en son gittiğim denizlispor maçı bayram dolayısıyla bedavaydı..

görüldüğü gibi biletler yine sudan ucuz bize kalan orayı doldurmak ama her zamanki gibi dolduramayız umarm yanlırım be abi :)

[/B][/QUOTE]

[B]mustafa senin bahsettiğin ankaraspor olmasın 19.mayısta böyle fiyat göremedim neyse kalan paramıza çekirdek alırız.:D[/B]

maça erken gel bide seni aramayalım.:)

altuntas58 17.12.2009 15:29

[B]Bilet fiyatları makul düzeyde ankarada bize ayrılan yerleri doldurmalıyız ayrıca bir not düşmek isterim sevgili arkadaşlar ben sigara icene karşı değilim ama gecen genclerbirliği macında polisler sigara ineleri bir bir kamaraya alıp kanuni işlem uygladılar sizden ricam sigaranızla gelipte polisin eline düşmeyiniz hem sizin moraliniz bozulur hemde bütün taraftarın morali bozulur gecen macta emniyeti dakikalarca protesto ettik arkadaşımızı polisin elinden alamadık ve arkadaşımızı gözümüzün önünde alıp gittiler lüfen bu konuya dikkat edelim konsantrasyonumuzu sivassporumuz için kullanalım sigara için değil[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03.