![]() |
Cevap: SON TRANSFER BİLGİLERİ
[QUOTE=HAYALKAFE;598794][B]baş harfi H değil yiğido kardeşim :) bana msj atarak tam ismini gönder ama emin ol baş harfi H değil[/B][/QUOTE]
amma gizlediniz ha ta haber 7 den biri siteye geldi :D |
Lucien Aubey
[url]http://transfermarkt.de/de/spieler/6976/lucien-aubey/profil.html[/url] yunanistandan kavala ile anlasmak üzereymis diye yaziyorlar. yunanistana gitmek isteyen sivasada gelebilir. [url]http://www.saint-malo.maville.com/sport/detail_-Stade-Rennais-express_spo-1230832_actu.Htm[/url] |
[B]Su Kavalada Adam Akıllı Transferler Yapıyor Adamlar Isı Bılıyor[/B]
|
tamam silinde kimse görmesin anladık :D:D:D:D:D:D
|
Ben Dün Kongo milli takımı defans oyuncusu Premier ligde oynayan bir futbolcu oldugunu bir kaynaktan edindim daha sonra Hérita Nkolongo Ilunga ismi bu kritirlere uyuyodu ve hayalkafenin 1.80 boyunda sol ayaklı demesi beni kesin bu oyuncudur dememe sebep oldu (yasıda 26 yazmıstı Hérita Nkolongo Ilunga da 27 yasındaydı ben yasının yanlıs yazmıstır dedım) ama Fransa vatandası olması durumu bozdu fransa asıllı olarak arastırıldıgında ise Lucien Aubey ismine ulastım yani [B]Lucien Aubey [/B] ismi %99 hayalkafenin bahsettigi transfer %1 lik kısım iste Hérita Nkolongo Ilunga ismine ait...
|
Size 10 puanlık uzmn sorusu bu adam Kongo dan mı yoksa Demikratik Kondgo dan mı? ikisi farklı ülkeler ama Kongo DR olması kuvvetle muhtemel çünkü 1996 da hoca o takımı çalıştırıyordu (zaire yani)
|
bu konu eski konu transferler hakkında daha yeni bilgi yok mu arkadaşlar
|
Joël Sami-AS Nancy-Lorraine
Christopher Samba - Blackburn Rovers |
arkadaşlar dün maçta bi abimizden öğrendiğim kadarıyla. ingiltere premier liginde oyanayan kongolu bi defans oyuncusu aldık 1.5milyon euro dedi. kesin mi diye sordum.anlaşma sağlandı dedi. bir tek benim kafamda soru işareti oluşturan yer. bizim takım 1.5 milyon euroluk transfer yapabilir mi yada yapar mı sorusuydu. o abimizin dediğini bugün hayalkafe kardeşimiz de doğruladı. her ikisinin verdiği bilgilerden yola çıkınca tek isim ortaya çıkıyor oda West Ham United da oynayan [B]Hérita Nkolongo Ilunga [/B]ismi. takımımız adına herşeyin hayırlısı olsun.
|
ya rahman alindimi alinmadimi eger alindiysa baska forvete gerek yok burada alindi diyor su an adam almanyada
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14. |