SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28575)

subasi29 13.02.2010 18:50

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Zita Kayiplara Karisti,Sanki cok oynadida bize bir yarari olmadi malesef simdi nerde oldugunu bile bilmiyourz...

tuzlugollu 13.02.2010 18:51

haftaya manisaya bir kayarsak 12. siraya cikariz
ondan sonrada daah yukarisina gerek yok yerimizi koruyalim yeter
bu saatten sonra sampiyon olacak degiliz avrupada hayal dusmemeyi garanti edelim bu sene seneye bakariz artik ne olacagina............

VAVEYLA13 13.02.2010 19:08

[QUOTE=Divriği58-;609125]....... akına da adnan diyodu kaleci adnan[/QUOTE]

burdan şu çıkıyor spiker sadece adnanı tanıyordu heralde:D:D:D
bunlar bir de maç anlatıyorlar. helal olsun trt'ye!!!:mad:

ŞaNLı SiVaSıM 13.02.2010 19:08

MAÇIN YILDIZ?
akın vardarım,ibrahim şahin
MAÇIN KÖTÜLERİ?
cihan,kamanan,eliro
MAÇ DEĞERLENDİRMESİ?

iyi mücadele ettik takım yavaş yavaş kıvama gelmeye başladı manisayıda yenersek ligde kaldığımız kesinleşir
yalnız elrio biran önce uyum sorunumudur nedir onu aşmalı yoksa derhal gçnderilmeli taider varken neden cihan veya eliroyla çıktı zaten hoca onuda anlamadım kamanan yerinede agbetu olmalı idi hoca hala oyunu okuyamıyo
bu çok kötü bir an önce oda türkiyeye uyum sağlamalı
petkoviçde zaten artık gitti akın sen bizim herşeyimizsin bizi bir beladan kurtardın

joe cole 13.02.2010 19:27

[B] ben muhsın hocanın daha ne yapmaya calıstıgını cozemedım arkadas sahaya surdugu 11 e baktıgımız zamn 5 defans oyuncusu 5 ileri oyuncusu var sahada oyunu ıkı yonlu oynayacak tek futbolcu yok 5 ileri futbolcumuz kamanan- ibrahım sahın- musa -el rıo- cıah bu adamlar defans yapmaktan anlamazlar aynı sekılde 5 defans oyuncumuzda hucum oynamaktan yeterı kadar anlamıyorlar oyunu ıkı yonlu oynayacak tek topcu yoktu sahada ben her zamn cıft forvet oynaması gerektıgını soyluyorum hocanın bu macta dogru yaptı ama gecen hafta ıcerıde oynadıgımız denızlı macında mutlak kazanmamız gereken bır macta tek forvet cıkıyor bunu da anlamadım ama neysekı kazandık zorda olsa... soyleyecegım o ki hocam size guvenıyorum ama yaptıgınız bazı seylerı gercekten hıc anlamıyorum yaptıgınız degısıklıklerı falan mesela bır baska ornekte gecen haftanın en ii oyuncusu olan yasın bugun nıye baslamadı ilk on bırde savunmanın gobegı ıle bu kadar oynanmaz hocam lutfen otutturun artık şu savunmayı [/B]

calipso 13.02.2010 19:43

[QUOTE=joe cole;609182][B] mesela bır baska ornekte gecen haftanın en ii oyuncusu olan yasın bugun nıye baslamadı ilk on bırde savunmanın gobegı ıle bu kadar oynanmaz hocam lutfen otutturun artık şu savunmayı [/B][/QUOTE]

yasin maç öncesi ısınmada sakatlandı o yüzden yoktu

joe cole 13.02.2010 19:49

[QUOTE=calipso;609187]yasin maç öncesi ısınmada sakatlandı o yüzden yoktu[/QUOTE]

[B] bu bılgıyı vermen ii oldu cunku TRT 'nın mac spıkerı boyle bırseyden bahsetmadı mac basında zaten ilk 11leri bıle macın 10. dk. sında verdı nerdeyse boyle anlatılmaz bır karsılasma gercekten[/B]

Besyo_cu 13.02.2010 19:49

[B]Rakipten deplasmanda alınan 1 puan güzeldir. Haftaya manisayı yenersek 3 maçtan 7 puan ile ayrılmış oluruz ki bu süper olur.[/B]

ayna26 13.02.2010 20:06

galibiyet bekliyordum, ama beraberlik geldi.olsun bu bile iyidir.maç öncesi yorumlarda d.bakırın f.bahçeye kök söktürdüğünü sivas bu futbolla maçdan puan alamıyacağını düşünenler iyi bir cevaptı sanırım.yarın manisa f.b ile oynuyor direnç gösterecektir mutlaka, sonraki hafta sivas manisa ile oynayacak, sanırım denizli ya da d.bakır maçları öncesindeki sivasın işinin zor olacağı yönündeki düşünceler tekerrür edecektir.ama şu gerçekki sivas manisa maçında tıpkı denizli maçında olduğu gibi galibiyetini tekerrür ettirecektir.

ayhandemir58 13.02.2010 21:07

Maç sonucu 1-1.Bildiğimiz bu ve henüz yayıncı kuruluşun geçtiği görüntüleri izleme şansımız olmadı.O nedenle maç hakkında yorum yapmam doğru olmaz sanırım.Ama alınan 1 puanın önemi son haftalara doğru belli olur.Keşke galip gelebilseydik!Çünkü olası bir puan eşitliğinde ikili averaj Diyarbakırspordan yana oldu ve de bizim için dezavantaj oluşturdu.Ama inşaallah o durumlara düşmeden SİVASSPORumuz düşme potasından çıkar.SELAMLAR.;):):confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07.