SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28684)

eskiyurt58 28.02.2010 11:44

Cevap: Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım

yeter hoca rakip takımlrı övmeyi bırak siz kendi takımınıza futbol oynat herkes takır takır top oynuyor
sende rakip takımları övüyon geldingeleli takımın top oynadıgını hic görmedim
kazanılan maclarda hep şansla.

mishka 28.02.2010 12:38

Bizim bu seneki hedefimiz ligde kalmak ve ona odaklanmak detaylar içinde kaybolmamak lazım. Bursa'nın bizi yenmesi kadro anlayışıyla disipliniyle hocasıyla gayet normal bu maçtan bir puan olsaydık iyi olurdu ama mümkün olmadı. Esas rakiplerimizle yaptığımız maçlardan 7 puan aldık ki bizim açımızdan çok önemli ve düşme potasından çıkmamızı sağlayan puanlardı. Bu maçtan sonra fiktrümüz çok iyi ve önemli maçları kendi sahamızda yapacağız ve oynayacağımız takımların çoğu da nispeten rahat takımlar . Dolayısıyla bu takım düşmeyecek ama biz desteğimizi esirgemezsek.

Hocaya da haksızlık etmeyelim enkaz devralan hoca bu şartlarda yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Takımı aldığı puanla şu anki puan bunu en iyi gösteriyor.
Dün Bülent Uygun'un maça gelmesini de yadırgadım. Bu takıma bu kadar zarar veren, iyiniyetli olmadığını düşündüğüm Bülent Uygun'u bizim maçlarda görmek istemiyorum.

Bundan sonraki maçlarda şimdiye kadar verdiğimiz desteği sürdürelim. Büyük resmi görelim bir maçta alınan sonuç takımımıza destek vermemizi engellemesin. Bu takım küme düşmeyecek.

mishka 28.02.2010 13:00

07.03.2010 Sivasspor - : - İstanbul BŞB TSL
14.03.2010 Antalyaspor - : - Sivasspor TSL
21.03.2010 Sivasspor - : - Gençlerbirliği TSL
28.03.2010 Gaziantepspor - : - Sivasspor TSL
04.04.2010 Sivasspor - : - Galatasaray TSL
11.04.2010 Kayserispor - : - Sivasspor TSL
18.04.2010 Sivasspor - : - Ankaraspor TSL
25.04.2010 Beşiktaş - : - Sivasspor TSL
[COLOR="Red"]02.05.2010 Sivasspor - : - Kasımpaşa TSL [/COLOR]
09.05.2010 Eskişehirspor - : - Sivasspor TSL
[COLOR="red"]16.05.2010 Sivasspor - : - Ankaragücü[/COLOR]

Diikat ederseniz oynayacağımız takımların çoğu rahat olan takımlar. Özellikle son iki evsahibi olarak çıkacağımız maç esas rakiplerimiz.

karşıyakalı 28.02.2010 13:54

[QUOTE=mishka;613479]Bizim bu seneki hedefimiz ligde kalmak ve ona odaklanmak detaylar içinde kaybolmamak lazım. Bursa'nın bizi yenmesi kadro anlayışıyla disipliniyle hocasıyla gayet normal bu maçtan bir puan olsaydık iyi olurdu ama mümkün olmadı. Esas rakiplerimizle yaptığımız maçlardan 7 puan aldık ki bizim açımızdan çok önemli ve düşme potasından çıkmamızı sağlayan puanlardı. Bu maçtan sonra fiktrümüz çok iyi ve önemli maçları kendi sahamızda yapacağız ve oynayacağımız takımların çoğu da nispeten rahat takımlar . Dolayısıyla bu takım düşmeyecek ama biz desteğimizi esirgemezsek.

Hocaya da haksızlık etmeyelim enkaz devralan hoca bu şartlarda yapabileceğinin en iyisini yapıyor. Takımı aldığı puanla şu anki puan bunu en iyi gösteriyor.
Dün Bülent Uygun'un maça gelmesini de yadırgadım. Bu takıma bu kadar zarar veren, iyiniyetli olmadığını düşündüğüm Bülent Uygun'u bizim maçlarda görmek istemiyorum.

Bundan sonraki maçlarda şimdiye kadar verdiğimiz desteği sürdürelim. Büyük resmi görelim bir maçta alınan sonuç takımımıza destek vermemizi engellemesin. Bu takım küme düşmeyecek.[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][B]gardaş 7 puan aldık iyide o 7 puan ligde kalmamız için yetmiyo daha çok 7 puanlar almamız lazım[/B][/FONT]

lokmankantar 28.02.2010 14:00

Arkadaşlar hoca ne yapsın tamam hocayı eleştirelim de herkes gördü hangi futbolcu koştu biraz hayrettin gerisi nerede iki gün önce de hayrettine bu kadar ağır konuşuldu gördük ki en sağlam yine o ayakta kalan tek futbolcu yok ikili mücadelelerin hepsini kaybettik takımın üzerinde bir kara bulut var inşallah en kısa zamanda takımı toplarız ve mücadele gücümüzü tekrar kazanırız her takımın başına gelir bunlar tek dileğimiz bu sene küme düşmemek her şeye ve herkese rağmen en büyük SİVASSPOR

ercan58.a 28.02.2010 14:03

[B][COLOR="Blue"]bursa iyi takım bizde bülent uygun sayesinde rezil bir takımız sonunumuz hayır olur inşallah
tumda bu hafta kıyagını yapar golünü atar bize tumu durduracak adam yok zaten bizde[/COLOR][/B]

yigidoo 28.02.2010 14:14

Hoca diyor''Diyecek fazla bir şey yok? dogrusun hoca takimi nede olsa senin degil. 2 Bursaspor'u tebrik ediyorum. Hakikaten iyi bir takım. Boşuna orada durmuyorlar. Üst sırada değiller. Çok iyi organizeler. Futbol adına topsuz oyunda blokların arasını çok iyi kullanıyorlar. Dikkat ediyorsunuz kendi takımımdan değil, Bursaspor'dan bahsediyorum. Hakikaten iyi bir takım. bunlara aynen katiliyorum saten kör veya hoca olmaya gerek onlari demiye.Senin takimda bunlarin eseri yok,bunlari yapman icin senin takimin basina getirildiniz sayin hoca unutmayin.sen kendi yaptiklarinla baskasi seni met etsinler sen onlari degil

eyupk 28.02.2010 14:19

hocam tüm eleştirilere rağmen size inanıyoruz, bu takımı ligde tutucağınıza sonsuz inancım var.

Elbeyliliyiz 28.02.2010 15:45

Cevap: Başkan inanıyor!
harbi baskandan harbi konusma bir size guveniyorum baskanim siz egerki takimda degisiklik var diyorsaniz dogrudur birde baskanim mutlaka yapiyordursunuzda oyunculari daha motive ederseniz onlarla her mac oncesi gorusseniz daha iyi olacani dusunuyorum sizin beyefendilik kisilinize cok hayranim sivasspor sizinle daha bir baska duruyor yolumuz acik olsun birde su atesli taraftar olayina el atarsaniz cok iyi olacak susan deyil 90dakika destekleyen seyirciye su aralar ne cokta ihtiyacimiz var
yapacagina iyi calis senden cok beklentimiz var ama ümitsizlige dogru emin adimlarla gidiyoruz tesekkürler ertugral ... Sanki 35 puani bulduk da kaybetme lüksümüz var.... Inanin cok üzgünüm yaptiginiz idmanlara yazik emeginize yazik hükmen maglup olsak bizim icin daha iyi federasyon zaten haftalar ilerledikce ümidimiz azaliyor düsür bizi de kurtulalim zahmet cekip idman yapmaktan... Ümidimiz tükenmek üzere hocam bu isi ciddi bakmiyor taraftar olarak anladik hocam sizde biraz caba sarfetsenizzzzzzzzzzz bitti.....

sivaslibaris58 28.02.2010 16:10

bir 5 mac kazanirsak ligde kaliriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03.