![]() |
Cevap: Ertuğral: Artık Utanıyorum
utanacak sıkılacak durum kalmadı artık folloş oldunuz
|
[COLOR="Red"][B]Biz kac haftadir taraftar olarak utaniyoruz biliyormusunuz????[/B][/COLOR]
|
Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu. futbolcuların hiç hatası yokmu hep el üstünde tutuldular hep tıpışladık baklavalar fıstıklarla besledik ben inanmıyorum hocanın bu kadar kötü olduguna en az hoca kadarda futbolculara yönetime yuklenmek lazım herkez iyi gün dostuymus şampiyonluğa oynarken günde 3 kere demeç veren fikret ünsallar nerde ? başkanda biraz hatalı takım kötü istde ne işin var gel zor günlerde şurda dursana attılar hocayı öne futbolcularada kimse bi şey demiyor bütün herşeyi hocanın üstüne yıktılar yazık oluyor bu ligden düşersek çok yazık olur bu takım bu memlekete lazım çok yazık olur...
|
Cevap: Ruhsuz Takim Ruhsuz Hoca,Ve Yönetim
[QUOTE=dangerous58;619171]şimdi cıkıp utanmadan bide açıklama yapar ilk 20 dk iyi oynadık golu yedikten sonra dagıldık önümüzdeki maça bakacaz artık der.. önünmü kaldı hoca hangisi yenmediyi düşünüyosun bu ruhsuz kadroyla yeter artık git şu takımın başından[/QUOTE]
lan hoca nıtsın adam dıyom su hatayı yapmayın dıyo yıne Yapıyorlar. Hoca ne yapsn ? Her sey acık bu kadroyla bu esseklerle bı bk olmz o kadar baska soze gerek yok |
[B]arkadaşlar istifası kabul edilmiş ...[/B]
|
arkadaşlar hoca değişikliği çözüm değil sahada ruhsuz dolaşan futbolculara çözüm bulmak lazım
erman,ibrahim,musa aydın, koşmayan burnundan kıl aldırmayan oyundan çıkarken sevinerek çıkan futbolcuları kadro dışı koymak lazım bizi hoca değil futbolcular bu duruma soktu tamam ben dahil herkes bülent uygunu suçladı,diyelimki bülent hoca suçluydu muhsin ertuğralda suçlu yeni gelecek hocada gelir birşey değişmesse ligden düşersek ne olacak çözüm bir kaç ruhsuzun süresiz kadro dışı kalması |
hocam sen utanma sivaslılar utansın takımı bu hale getirenler utansın. milli takımın başına yabancı hoca getirenler utansın senin bi suçun yok takım sezon başında bir kuyuya atıldı sen elinden geleni yaptın ama bu kuyudan bu takımın çıkması imkansızdı zaten çünkü takım futbol oynamayı unutmuş
|
[QUOTE=davulcu;619422]hocam sen utanma sivaslılar utansın takımı bu hale getirenler utansın. milli takımın başına yabancı hoca getirenler utansın senin bi suçun yok takım sezon başında bir kuyuya atıldı sen elinden geleni yaptın ama bu kuyudan bu takımın çıkması imkansızdı zaten çünkü takım futbol oynamayı unutmuş[/QUOTE]
Hoca bıraktı ne olacak Her şey düzelecekmi Ben olsam oyuncularıda değiştiriridim Pafı çıkarırdım |
gönlünde sivasspor sevgisinden başka bir şey taşımayan saf ve halis sivassporlular yiğiolar bülent hocanın ziyaretçi defterine mesaaj yağdıralım, bizi ancak düzlüğe o çıkarır, aklıselim davranalım, adamın sitesi hala sivasspor sevgisi dolu, o bize çok mutluluk yaşattı yine yaşatır, yeterki isteyelim hatta yetkisi olan birisi konu açsın
|
Hocam elinden geleni yaptın,takımın bu durumunda elbette sizinde sorumluluğunuz var ama şu da bir gerçek en az sizin kadar o ruhsuz futbolcularda sorumludurlar ama malesef şu dönemde onlarla bu ligi tamamlamaya macburuz. Kendi adıma herşey için teşekkür ederim,biraz şanslı olsaydık şu an bu durumlar yaşanmayabilirdi.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:34. |