![]() |
Cevap: Sivasspor Cezayirli Ziani'yi izliyor
Alınması süper olur.Orta sahada dinamo gibi adam ya.Şimdi Abd-Cezayir maçını seyredenler görecektir
|
bir ara TRT'ye baktim da spiker bu ismin Eskisehirspor'un transfer listesinde bulundugunu soyledi.zaten 5 milyon € gibi ucuk bir rakamdan bahsediliyor imkansiz..
|
yA BU HABERLER BOS
1)SIVASSPOR PARASINA KIYAMIYOR 2)BU ADAM COK PAHALI FIYATI 5.500.000 € 3)BU TRANSFER SIVASSPOR CAMIASINA YARAMAZ ADAM COK KÖTÜ SEZON GECIRDI |
zianiden önce adam gibi iki defans ve kaleci alın yeter be kardeşim herkes döktürüyo transferde biz hala yerimizde sayıyoruz
|
bunlar alsa alsa bu adamın kramponun alırlar,onuda kiralarlar heralde:D:D
|
[QUOTE=maiuslee;637127]fos haber tamamen balon...sırf transfer haberi olmadığı için ve sitenin ilgi çekmek için yaptığı bi BALON HABER..zaten sık sık yapmaya başladı bunu sivasspor.com[/QUOTE]
[B]cok dogru soylemisin kesinlikle duygularimi kelimelere dokmusun ama sivasspor.com bunda asla ve asla hic bir sucu yok o adamlarda bizim gibi sonucda arastiriyor elde ettigi bilgi biz yigidolarla paylasiyor ben sahsim adina sivasspor.coma cok tskkur ediyorum cunki sivasspor haberlerini ilk burdan ve sonrada diyer resmi sitelerimizden takip ediyorum [/B] |
Haber kesinlikle dogru degildir inanmiyorum
|
sivasspor boşuna kaleci ve defans aramasın ben buldum
Richard Kingson gana-almanya maçında gördünüz harika ötesi ve defans oyuncusuda bu John Paintsil ganalı |
[QUOTE=serdarslan58;637289]sivasspor boşuna kaleci ve defans aramasın ben buldum
Richard Kingson gana-almanya maçında gördünüz harika ötesi ve defans oyuncusuda bu John Paintsil ganalı[/QUOTE] Kingson'ın Süleymanudan farkı yok çok hata yapan bi kaleci ve yıllardır Türkiyede oynayıp gitti. Bence böle kalecilere gerek yok |
bizimkiler bu adamı hala izliyomu ya,cezayir kupadan elenemedi mi:confused::confused:;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40. |